A Watford elleni bajnokit követően Arséne Wenger megerősítette, hogy két új játékossal, Shkrodan Mustafival és Lucas Perezzel bővül az Arsenal kerete.

A francia menedzser egyúttal azt is hozzátette, hogy nem tervez további igazolást a hátralévő pár napban a 2016-os nyári átigazolási időszakban.

"Ahogyan tudják, két új játékost vettünk. Mustafi és Lucas Perez teljesítette az orvosi vizsgálatokat. Már csak néhány papírmunkát kell elintézni, és a jövő hét elején mindketten hivatalosan is a csapat játékosai lehetnek, és megkezdődik a keretbe való beépítésük." - mondta Wenger.

"Mivel most következik egy válogatott szünet, lesz idő a beépítésükre. Ez Lucas esetében könnyebb lesz, mivel ő nincs benne a válogatottja keretében. Mustafival ezzel szemben egy kicsit várnunk kell."

"Perez lehet az új Vardy. Kicsit későn érő típus, sokáig a szélen játszott, tavaly játszatták őt középcsatárként. Jól tud bekapcsolódni az összjátékba, és nagyszerűek a befejezései is."

"Ami pedig Mustafit illeti, ő egy jó játékos, de majd az idő megmondja, mennyire. Három évet eltöltött az Evertonnál, de 17 évesen elég nehéz középvédőként érvenyesülni az angol bajnokságba, így Olaszországba ment. Most pedig a Valencia kapitányaként igazoljuk le őt."

"Így most már bő a keretünk. Sok pénzt költöttünk, keményen kellett dolgoznunk, hogy leigazoljuk őket. Nincs tervben további játékos leigazolása."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

8 éve
igen arra a Rodriguez-re gondolok akit írtak lentebb a kollégák! :D

Nem hiszem hogy cselzibe megy. Jövőre meg kell venni mert Nacsosz nem acélos azé.
8 éve
Én sem azt mondtam, hogy ne lehetne őket kivenni, de ha úgy gondolkodnánk, mint Zolika, akkor minden 2. meccsen a padon kezdenének Özilék, ugyanis ez a Premier Liga, tele kemény fickóval. És nyilván nem azért fizetjük a legjobbjainkat, hogy melegítőben nézzék a meccseket. Nekünk egyébként is kellenek a pengék, mi nem WBA vagyunk, hogy munkás embereknek kell játszani.
8 éve
Nem fog már senki jön. Ebben szinte biztos vagyok. Illetve nem is igen írnak különösebben senkiről a lapok.
8 éve
Ha már itt tartunk én Draxlert hoznám el a szélre, mivel a véleményem szerint Sanchezen kívül nincsen megfelelő játékosunk arra a szerepre. Aoc egyszerűen hülye a focihoz, Ramsey, Cazorla, Özil és még egy néhányan akik hébe-hóba a szélen találják magukat nem szélsők. Walcott meg már soha nem lesz olyan amilyen lehetett volna...
8 éve
Részben lehet igaza BariZolikának, szerintem is ki kell venni Özilt, Sanchezt néha (akár nem 20 percre, hanem 35-re, vagy egy félidőre akár; amit Wenger soha nem húz meg), már csak azért is, mert ha mások soha nem játszanak, akkor amikor majd előbbiek kifulladnak (lesérülnek, fásultak lesznek), akkor 4-5 meccs rámegy a formába lendülésre. Nálam ez lenne a rotálás. JACKOXI, nálunk a keret mélysége lehet az előny, nincs aranylabdásunk, aki robot- és cselgép (ja és nyilván nem az MU ellen padoztatnánk őket).

Szólj hozzá