Nem elégedett a kevés játéklehetőséggel, így készen áll elhagyni az Arsenalt Lucas Perez, írja Chris Wheatley, a goal.com újságírója.

A 28 éves játékos feltett célja, hogy benne legyen Spanyolország 2018-as világbajnoki keretének, ehhez pedig a célja, hogy minél többet szerepeljen a klubcsapatában.

Lucas tavaly nyáron, 18 millió euróért igazolt az Arsenalhoz a Deportivo la Coruna együttesétől, első góljait pedig egy Nottingham Forest elleni ligakupa meccsén szerezte. A spanyol játékos azóta elvétve kap játéklehetőséget Arséne Wengertől, pedig a kevés bizonyítási lehetőség ellenére 8 gólt szerzett és 5 gólpasszt adott 

Wheatley szerint Lucas az elmúlt hetekben beszélt Wengerrel a helyzetéről, és elmondta neki, hogy nem elégedett a kevés játéklehetőséggel. Az újságíró hozzáteszi: a csatár elfogadja, hogy éles versengés folyik a támadótársai között, ám szerinte az eddigi jó teljesítményét nem jutalmazza a francia menedzser.

Tovább nehezítik Lucas helyzetét a sérülések: a spanyol csatár apró húzódás miatt nem tudta vállalni a Chelsea elleni rangadót, és sérülés miatt nem utazhatott Münchenbe sem. Viszont ha a sérülés nem állja útját, Lucas minden bizonnyal lehetőséget fog kapni a Sutton United elleni FA-Kupa meccsen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (62)

7 éve
Én még mindig biztos vagyok abban, hogy Xhaka hosszútávon meghatározó, emblematikus figurája lesz a csapatnak.
7 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI, :DDDD

Amúgy Xhakaból tényleg csak Arteta vérmérséklete hiányzik. Bízom benne, hogy még megjön valaha az esze.
7 éve
Aron: Pinokkió valószínűleg most valahol egy Arteta szobrot farigcsál... :lol:
7 éve
Törölt felhasználó
Azért a 7197 komment odabasz :D Jó régen jelentkeztem már be, el is felejtettem :D
7 éve
Törölt felhasználó
Aron21, Touré 5! Itt vagyok srácok, szépen, csendben figyelek :) Jó kis komment-csaták folytak ezen a felületen, azokat sose felejtem el. Időközben Athlon és ericsson kollégával, meg másik két elvetemült Arsenal-fannal létrehoztunk egy kis csoportot, és én ott élem ki az utóbbi években az Arsenallal kapcsolatos szófosásom :D Család, munka mellett már nincs időm ide is írni, de sokszor jövök kommenteket olvasni, és jó látni a régi arcokat, meg hogy még mindig működik a dolog :) Az Arsenal-imádat kicsit sem lankadt, de sajnos a wengerista énem lassan megkopik...

Szólj hozzá