Unai Emery, az Arsenal Newcastle elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatóján elismerte, hogy lesznek még távozók a csapat felnőtt keretéből szeptember elejéig.

Noha Angliában az átigazolási időszak csütörtökkel bezárult, a többi topligában a csapatoknak a megszokott augusztus végéig-szeptember elejéig van még lehetőségük erősíteni a keretükön.

A London Evening Standard megbízható újságírója, James Olley szerint az Arsenal még Mohamed Elnenyért és Shkodran Mustafiért várja az ajánlatokat.

A német világbajnok védő az előző szezonban rendszeresen vétett gólokban végződő hibákat a pályán, és bár akkor még élvezte Emery bizalmát, a nyáron mégis visszacsúszott a visszatérő Calum Chambers mögé a rangsorban, sőt, nem segíti a helyzetét David Luiz leigazolása sem. Mustafiért a hírek szerint Franciaországból, Németországból és Olaszországból vannak kérők, bár a játékosnak 2021-ig van szerződése a az Arsenallal és jobb szeretne maradni a londoni csapatnál.

A másik távozó Elneny lehet, akiért a Galatasaray vezetősége tárgyalt az Arsenallal a héten, bár megállapodást még nem értek el a felek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

5 éve
Törölt felhasználó
Ha valaki megveszi Mustafit, veszek egy mezt tőlük Mustafi felirattal, annyira boldog leszek, hogy nem nálunk játszik ez a vadbarom.
5 éve
Törölt felhasználó
Ez a két díszpinty mehet isten hírével, de rajtuk kívül mostmár meg kell tartani mindenkit.
5 éve
addig jó volna tartani a tempót és nem leszakadni a többitől utanna meg milyen jó lessz jön bellerin és tierney csak előtte bírjuk ki leszakadás nélkül
5 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Jaa és a sérülések formavisszanyerések miatt kb oktoberbe kezdödik nekünk a szezon
5 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Akárhogy de el kell adni Neni mustafi 2őst. Iwobi eladását tényleg nehéz feldolgozni de nézzük azt hogy Nelson fe lesz építve és kellett neki a hely. Csak hát ugy hogy itt van egy kutya ütö özil és Miki nehéz elfogadni. Rowet nem szabad elengedni most már játszatni kell minnél többet, az elben a már emlitett két majommal kezdhetne is végig szinte+bajnokikon is bevetni. Bizunk benne hogy Willock kiszorja xakát cebaljos beválik ahogy tierney is és nelson is klaszisá lesz.

Szólj hozzá