Az Arsenalfan.hu rövid történelme

2008 szeptemberében született meg az ötlet az arsenalfanclub.uw.hu és az untouchables.atw.hu vezetőinek a fejében, hogy egy még színvonalasabb, igényesebb és tartalmasabb oldalt hozzunk létre a magyar Arsenal-szurkolókért.

Úgy éreztük, hogy munkáink összességében elégedettséget váltottak ki a látogatóinkból, akik közül sokan már a gportálos időszakban is rendszeres olvasói voltak a honlapjainknak. (Azért beszélek többes számban, mert mindkét oldal hasonló utat járt be.)

A nagy debütálásra hosszas előkészítő munkálatok után 2009. március 27-én, 17:00-kor került sor. Ezúton szeretnénk mindenkinek köszönetet mondani, akik az elmúlt időszakban támogattak és dicsérő szavaikkal motiváltak bennünket, ugyanakkor azoknak is köszönjük, akik kritikáikkal rávilágítottak, hogy valami még nem tökéletes.

Persze semmi sem lehet tökéletes, azonban megpróbálunk ehhez közel járni. A híreken kívül az elkövetkezendő időszakban számos arsenalos cikket fogunk lefordítani és publikálni.

Fontos hozzátenni: nem az a célunk, hogy a többi magyar Arsenallal foglalkozó oldalt "legyőzzük", ugyanis valami mindig össze fog kötni bennünket... ez pedig nem más mint a Csapat!

Az oldalba fektetett rengeteg energiáért Andrewnak jár külön köszönet, míg a webhostingért, a domainért és az egyéb fontos segítségekért Patriké az elismerés.

A mi keretünket Andrew, Clichy, Athlon, Patrik, bojncsab, batti, ericcson, Ricsh alkotja.

Bármiféle kérdés ügyében a lodicsaba1@gmail.com e-mail címen kereshettek meg bennünket.