Lucas Perez, az Arsenal spanyol csatára újfent kijelentette, hogy leginkább a teljesítményeivel akarja meggyőzni Arséne Wengert arról, hogy érdemes lenne többet számolni vele a kezdőcsapatbeli helyet illetően.

Mint arról már beszámoltunk, a spanyol csatár nem elégedett az Arsenalnál kialakult helyzetével, szerinte túl kevés játéklehetőséget kap a jó teljesítményei ellenére, és ezért fontolóra venné akár egy nyári átigazolást is.

Kedden az olasz sajtóban terjedtek el hírek Lucas menedzserétől, miszerint a 28 éves spanyol valóban szeretne távozni az Arsenaltól a nyáron, ám az ügynök később cáfolta ezeket a kijelentéseket.

"Mint minden profi játékos, Lucas is minél többször a pályán akar lenni. Azok a játékosok sosem elégedettek, akik nem játszanak, de azt már az elején tudtuk, hogy nehéz lesz a helyzete, és hogy hosszú távra tervezünk. Lucas elfogadta ezeket a feltételeket és nagyon szeretne sikeres lenni az Arsenalnál. Senki sem beszélt az átigazolásról." - mondta Lucas menedzsere.

A spanyol csatár a keddi Sutton United elleni mérkőzésen már helyet kapott a kezdőben, végigjátszhatta a találkozót, sőt, gólt is szerzett, a hetedik találatát ebben a szezonban. A mérkőzés végén Lucas a Cadena Cope spanyol portálnak nyilatkozott.

"Az Arsenal egy nagy csapat és nagy a versengés a posztokon. Mindenki játszani akar, és ez így van rendjén. Nagyon boldog vagyok ma, mert gólt szereztem. Továbbra is ezt kell folytatnom, hogy meggyőzzem a menedzsert, érdemes velem számolnia."

 

"A BL-ben hiába szereztem mesterhármast, Wenger mégsem számolt velem azt követően. Ez mutatja, hogy remek játékosok vannak a keretben. Ráadásul a csapat is jó formában volt, nem szaladt bele nyeretlen sorozatba. Nagy a versengés a csapaton belül, így mindenkinek várnia kell a lehetőségre, de amikor eljön, nagyon ki kell azt használni."

Azt Wenger is elismerte, hogy többször kell majd játszatnia a spanyolt.

"Igen, való igaz, hogy Lucas már az ajtón dörömböl. De nagyon sok csatárom van: Giroud, Welbeck, Walcott, Alexis. De az igaz, hogy megérdemli a lehetőséget, mert rendre jól játszik és gólokat szerez."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

7 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Megnéztem azokat is. Megvan ez a rossz szokásom. A másik ilyen, hogy minden év augusztusában elspoilerezem őket :red: :-)
7 éve
Nézd meg akkor az előző hat év BL-nyolcaddöntőit is!
Amikor izomlazán tudtunk egy hármast kapni a Monacótól...
7 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Arra. Elvégre erről volt szó. /Már csak kellett fele akkora szervezettség a 2-0-ás győzelemhez, mint a Monaco 5-3-as zakójához!/
7 éve
Ronin! Ha most arra célzol, hogy hazai pályán 2:0-ra megvertük őket, de a visszavágón akkor is kaptunk egy laza ötöst, hát...
7 éve
a szezon végén minden kiderűl :lol:
Nekem mindegy ki jön csak valamit lépjünk előre végre ( Szerintem Allegri lesz majd )
Amugy a Monaco olyan volt mint mi a Real Madrid ellen 2006 ( pont 11 éve és 1 napja ) ban csak mi nyertünk akkor ;-) jó volt nézni !!! Mbappe meg tényleg nagy tehetség el kell ismerni ;-)

Pont a bal oldalon kellene erősíteni :lol: akár Mbappe akár Mendy de nem hiszem hogy ne kérnék el az árukat elég rendesen majd
De végülis ez is mindegy mert még mindíg Wenger az edző és sajna csak a szenvedés látható a csapaton... Azért most megint jön 4 kemény meccs
Southampton, Liverpool, Bayern , Leicester... hamar gyórsan kikerűlhetünk a BL-t érő helyekről ha nem változtatunk

Szólj hozzá