Médiajánlatataink

Az ArsenalFan.hu Magyarország egyik legjobban látogatott arsenalos weboldala. Az oldalt üzemeltető szerkesztők azt a célt tűzték ki maguknak, hogy legjobb tudásukkal segítsék elő egy intenzív és jó szellemű arsenalos közösség létrehozását, amely kezdeményezésnek legelső foganatja 2006-ra datálódik.

A szerkesztőség legfontosabb célkitűzései közt szerepel a magyar Arsenal-szurkolók szakszerű tájékoztatása, valamint az adott témákhoz való szubjektív véleménykifejtéshez való lehetőség biztosítása a látogatók számára, amely folyamatos aktivitást jelent a weboldalon.

Amit az Arsenalfan.hu kínál:

-Naprakész információk az Arsenal világából, naponta több hírrel

-Meccsnaponkénti legalább 6-7000 egyéni látogató, amelyeken a Match Pubnak elnevezett virtuális tér fogadja a szurkolókat, ahol kifejthetik véleményüket az adott mérkőzéssel kapcsolatban

-Egyre növekvő tagszám weboldalunk Facebook adatlapján, ahol további kötetlen beszélgetésekre kerül sor nap mint nap

-Bővebb témákról szakszerű, nagyobb lélegzetvételű, terjedelmesebb beszámolók, cikkek írása alkalmanként

-Szurkolói vélemények felmérése különböző kérdőívek, szavazások útján, több csatornán keresztül

A közeljövőben számos új ötletünket igyekszünk majd realizálni, amellyel még interkatívabbá és így szórakoztatóbbá tenni a weboldalunkat.

Banner-elhelyezési és egyéb lehetőségek:

Oldalunkon két kiemelt hely alkalmas kiválóan reklámcsíkok elhelyezésére, amelyet az alábbi kép jól szemléletet:

Mindkét hely előnye, hogy jól szem előtt van, ráadásul valamennyi oldalon ott lesz, függetlenül, hogy a főoldalon jár a látogató, hírt olvas, vagy a csapat történelmi cikkeit böngészi.

Az adott helytől függően két méretű banner elhelyezésére van lehetőség, a felső banner mérete 468x60 pixelnyi, míg az oldalsó banner szélessége maximálisan 120 pixel lehet. A reklámcsíkokat az egyeztetéseket követően JPG, GIF és SWF formában várjuk azzal a kitétellel, hogy hangsáv egyáltalán nem szerepelhet bennük.

Ha esetleg nem bannerhirdetésben gondolkozik, akkor lehetősége van úgynevezett vezércikkének közléséhez. Ön megírja a kívánt tartalmú szöveget, és azt elhelyezzük az oldalon a híreknél, bizonyos időtartalomra főhírként, amely vezető hírként fogadja a látogatókat függetlenül az új hírek feltöltésének idejétől.

További lehetőség még a banneren túl az ún. splash oldalban elhelyezett hirdetés létrehozása. A splash oldal lényege, hogy maga az oldal előbb töltődik meg, előbb jelenik meg a képernyőn, mint a főoldal, amelyre csak további kattintással ugorhat a látogató.

Árak: megegyezés szerint

Az egyéb hirdetési lehetőségek igénybevételéhez kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a takos.attila[KUKAC]gmail.com illetve a lodicsaba1[KUKAC]gmail.com e-mail címeken!

Tisztelettel,

az ArsenalFan.hu szerkesztősége, 2014. február 27.