Lucas Perez ügynöke, Rodrigo Fernandez Lovelle a Press Association-nek elismerte, hogy a játékos távozni szeretne az Arsenaltól a kevés játéklehetőség miatt.

A 28 éves spanyol csatár tavaly igazolt az Arsenalhoz a Deportivo la Coruna együttesétől, ám hiába fizetett ki érte Arséne Wenger több mint 18 millió eurót, Lucas csak elvétve kapott játéklehetőséget: minden sorozatot egybevéve mindössze csak 21 meccsen játszhatott, ebből csak kilencet kezdőként. 

"A szándék az, hogy Lucas egy másik klubnál kezdje meg az új idényt. Az Arsenalnál is tudják, hogy távozni akar. Melyik játékos lenne boldog, ha nem játszik?" - mondta Lovelle a PA-nak.

Azt Wenger is elismerte egy nyilatkozatában, hogy sajnálja, hogy nem tudott több lehetőséget biztosítani Lucas-nak, aki megérdemelte volna a több játékot.

"A csapat menedzsereként szeretném őt megtartani, de a szezon végén majd le kell ülnünk és át kell beszélnünk a helyzetét, hogy valóban van-e tényleges esélye a több játékra." - mondta Wenger még május elején.

"Lucas egy klasszis csatár, de nem tudtam annyi lehetőséget adni neki, mint amennyit ő akart és amennyit megérdemelt volna, ezt el kell ismernem. Nagyon sajnálom ezt."

Az Arsenal vélhetően nem fog akadályt gördíteni Lucas távozása esetén, de Lovelle elismerte, hogy az angol klub legalább a játékos tavalyi kivásárlási árát vissza szeretné nyerni. Spanyolországból több klub is érdeklődik a csatárért, mint a Valencia, a Real Sociedad, a Sevilla vagy Lucas korábbi klubja, a Deportivo, míg Angliából a West Ham és az Everton figyeli a játékos helyzetét.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

7 éve
Ezek szerint Henry Onyekuru kizárt, hogy jön?
7 éve
Törölt felhasználó
Athlon! +1 Bizony, hogy hátrébb!
7 éve
Hát nem egy neve sincs lap hozta le, bár a Sky Sportsot sem tartom annak, mégis ráfutott erre a belga csodagyerekes baromságra... azért nem látom értelmét a 100 milliónak, mert a City fontban ugyanennyit visszautasított a Real Madridtól. Imádom Mbappé játékát, leinnám magam, ha végül itt kötne ki, de erről a vonatról tavaly lemaradtunk. Idén szereztük a klub történelmében a harmadik leggólerősebb szezont, mégis az ötödikek lettünk meg sima BL-kiesés. A gond szerintem hátrébb van. Én nem verném el az összes költségvetést Mbappére.
7 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Mennyi esélye van annak hogy tényleg beszállunk Mbappe-ért és hogy hozzánk is jönne? Meg a Lemina-ról pletykák igazak?
7 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Mennyi esélye van annak hogy tényleg beszállunk Mbappe-ért és hogy hozzánk is jönne? Meg a Lemina-ról pletykák igazak?

Szólj hozzá