Angol és olasz hírek szerint Alex Oxlade-Chamberlain és Shkodran Mustafi is egyre inkább közedik a távozáshoz.

A Sky Sports hétfő kora este arra számolt be, hogy Oxlade-Chamberlain ügyében az Arsenal megegyezett a Chelseavel, a tavalyi bajnokok 35 milliót fizet a 24 éves játékosért.

Noha Arséne Wenger Alexishez és Mesut Özilhez hasonlóan mindenáron meg szerette volna tartani Chamberlaint, és ezért heti 180 ezer fontos heti fizetést sem sajnált volna ajánlani a játékosnak, a hírek szerint a szélső a Liverpool elleni rangadó előtt közölte a menedzserrel, hogy távozni akar az Arsenaltól egy új kihívás miatt. Ennek ellenére Wenger a kezdőbe nevezte Chamberlaint a Liverpool elleni derbire, amelyet a csapat szégyenteljesen, 4-0-ra elvesztett.

Chamberlain egyébiránt jelenleg az angol válogatott edzőközpontjában tartózkodik, és bármilyen jellegű orvosi vizsgálatra is ott kerülne sor. A Chelsea mellett a Liverpool is érdeklődik a játékosért, de Jürgen Kloppék egyelőre még nem tettek ajánlatot.

Chamberlainhez hasonlóan Shkodran Mustafi is távozhat az Arsenaltól. A játékos már mindenben megállapodott az Inter csapatával, jelenleg a klubok tárgyalnak. Az Arsenal állítólag még abba is belemenne, hogy az Inter egyelőre csak kölcsönbe vegye át a német játékost, de mindenképpen kötelező jellegű megvétellel a szezon végén. Az ESPN szerint az sincs kizárva, hogy a német játékosért a Juventus is bejelentkezik.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

7 éve
Sterling Sánchezért :lol: :lol: :lol:
7 éve
Pár oldal szerint Alexis benyújtotta az átigazolási kérelmet bár ki tudja melyiket lehet komolyan venni
7 éve
Törölt felhasználó
GRATULÁLNI TUDOK A TULAJOKNAK!!!!!!!!!

Tényleg jó, hogy válogatott szünet következik!

Most mar arazzuk be Sanchezt meg Ozilt is itt az utolso napokban, tenyleg folosleges maradniuk kb. Kapjak meg az ifik az eselyt. Nem kellenek nagy nevek, csak hajtos, bizonyitani vagyo fiatalok!

Yarmalenko 25 misi, Aurier 23......nincs tobb kerdesem, lehet nem nagy erositesek, de erosites lett volna mindketto!

Szólj hozzá