Oldalunk szabályzata...

Az ArsenalFan.Hu felhasználói (továbbiakban: felhasználók) a regisztrációkor megerősítették, hogy jelen szabályzatot kivétel nélkül elolvasták, és igyekeznek azt betartani. Egy-egy esetleges büntetés kiszabásakor a szabályok nemtudására nem lehet hivatkozni!

A szabályzat fő pontjai:

 • Egyetlen moderátor sem köteles beszámolni azzal kapcsolatban, hogy miért töröltek, vagy módosítottak a tag hozzászólásán, avatárán, profilján, vagy bármi személyes dolgon, amit az adott felhasználóhoz lehet egyértelműen kötni. Valamennyi moderátor igyekszik maximálisan eleget tenni a munkájának, hogy az oldal a lehető legjobb színvonalon és minőségben működhessen. Egyetlen felhasználó sem jogosult arra, hogy nyíltan, a hírek, blogok, egyéb nyilvános tartalmaknál minősítse a moderátor, illetve az oldal szerkesztőinek döntéseit. Amennyiben a felhasználó úgy véli, hogy jogtalanul jártak el vele egy-egy döntésnél, reklamációját az info@arsenalfan.hu e-mail címre várjuk, illetve küldhet belső, privát üzenetet bármelyik szerkesztőnek. Amennyiben a kérdéses incidenseket az illető felhasználó nyilvánosan rendezné le, minden esetben azonnali kitiltást kap!
   
 • Az oldalon lévő regisztráció véglegesítését, a regisztrációs űrlapon kötelezően kitöltendő normák alapján, az oldal szerkesztői közösen végzik el, erről pedig nem köteles e-mailt, vagy bármilyen üzenetet küldeni a felhasználónak a pozitív elbírálást követően. A már bekerült tagoktól maradéktalanul elvárjuk, hogy hozzászólásaikkal, megnyilvánulásaikkal segítsenek fenntartani az oldal magas színvonalát. Akik viselkedésükkel, magatartásukkal rombolják a közösséget, illetve akik miatt romolhat az oldal megítélése, a szerkesztők kétféle eljárást alkalmazhatnak: figyelmeztetés, illetve kitiltás. A kettő közötti különbségekről alább adunk részletes tájékoztatást.


Figyelmeztetés, azaz WARN jár az alábbi szabálysértések alapján:

 • Politikai témájú üzenetek. Elfogadjuk, hogy a politika már aktívan közrejátszik az életünkben, de miután jelen esetben sport témájú oldalról beszélhetünk, mindenfajta politikai megnyilvánulást igyekszünk a lehető leggyorsabban száműzni a weboldal valamennyi területéről.
   
 • Értelmetlen viták szítása: az oldal valamennyi részén (fórum, hírek, blogok) lehetőség van a tárgyilagos, korrekt vitákra, mindenféle sallangoktól mentesen. Amennyiben jól látható, hogy a vita személyeskedés felé hajlik, a vitázó feleket először figyelmeztetésben, később kitiltásban részesítjük.
   
 • Az ArsenalFan.hu és a konkurencia szidása: először is, mindenkinek tudnia kell, hogy aki dolgozik, az sajnos hibázhat is. A szerkesztők minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a fordított cikkek hűen tükrözzék a valóságot, az esetleges fordítási hibákért nem vállalunk felelőséget. A jól megfogalmazott építő kritikákat a szerkesztők a privát postaládájukba várják. Ezen pont valamennyi állítása igaz a konkurenciára is. Az ArsenalFan.Hu nem a versengésre, hanem a magyar Arsenal-rajongók magas színvonalú kiszolgálására törekszik.
   
 • Reklámozás: oldalunk, a megfelelő kritériumokat szem előtt tartva, lehetőséget ad valamennyi portáltulajdonos oldalának a reklámozására, akár 1:1 bannercserét illetően is. (Részletekről érdeklődj a szerkesztőknél, a már jól ismert módon.) Ennek alapján teljesen indokolatlanná válik az oldalak linkelgetése a fórumban, illetve a hírek utáni hozzászólásokban. Ezek a kommentek maradéktalanul törlésre kerülnek, és az illető felhasználó is figyelmeztetést, sorozatos szabálysértés esetében pedig kitiltást kaphat.


A legsúlyosabb (BAN) jár az alábbi szabálysértésekért:

 • Trágár szavak használata, mások szidalmazása: révén, hogy focival kapcsolatos közösség vagyunk, egy bizonyos pontig eltűrjük az esetleges csalódottság miatti kifakadást, ugyanakkor érdemes ezt a határt nem feszegetni! A káromkodás, illetve a nyomdafestéket nem tűrő szavak használatát illetően egy esetben a mérlegelés nélkül zéró toleranciát alkalmazzuk, amennyiben ezeket a jelzőket más szurkolótársára írja, akár vitáknál, akár más szituációknál.
   
 • Rasszizmus: az Arsenalfan.hu nem tolerál semmiféle faji megkülönböztetést. Nem adunk teret a rasszizmusnak, még olyan módon sem, hogy ha valaki viccet akar csinálni bárkinek a származásából.
   
 • Más magyar nyelvű hírek linkelése, bemásolása az oldalra: az oldal szerkesztői, attól eltekintve, hogy non-profit csoport vagyunk, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban fordítsák és publikálják a híreket a külföldi oldalakról. Ennek értelmében azt várjuk cserébe a látogatóktól, hogy tartsák tiszteletben ezt a pontot, és NE linkeljenek és másolgassanak be híreket, cikkeket a többi magyar oldalról, ezzel is tiszteletben tartván az ő munkájukat is.

A szabályzat annak okán került fel, hogy a látogatóinknak olyan közösséget biztosítsunk, ahol jól érzik magukat, ahová szívesen térnek be egy kis vitára, eszmecserére. Minden Arsenal szurkolót, és szimpatizánst sok szeretettel várunk az oldalra, annak reményében, hogy egy magas színvonalú magyar közösséget alakíthassunk, ahol a foci és a kedvenc csapatunk a fő témák. Aki viszont vét ezeknek a minimális elvárásokkal „teletűzdelt” szabályzatnak, annak nincs helye ezen a portálon.

Kultúrált eszmecserét kíván tisztelettel:
Az ArsenalFan.Hu csapata