• Lengyel válogatott játékossal erősítünk

    Közben úgy tűnik, nem Leandro Trossard lesz az egyetlen téli erősítésünk, a következő napokban Jakob Kiwior érkezik orvosira a csapathoz.

    Az átigazolás részleteiről ebben a hírben írtunk.

  • Casemiro nem lesz

    Fontos adalék a vasárnapi meccshez, hogy Casemiro a Manchester United szerdai meccsén a Crystal Palace ellen megkapta az ötödik sárga lapját ebben a szezonban, emiatt kipontozódott, a brazil középpályás éppen az Arsenal ellen lesz eltiltott.

    Ettől függetlenül nem számíthatunk egyszerű meccsre: Erik ten Haag csapata tavaly november óta veretlen minden sorozatot figyelembe véve, és mindössze egyszer nem sikerült nyerniük: éppen a szerdai Palace elleni meccsen, amelyen Michael Olise az utolsó pillanatban rúgott szabadrúgásgóljával egyenlített Patrick Vieira csapata. 

  • Saliba visszavágást ígér

    William Saliba, a francia védőnk visszavágást ígért a Manchester Unitednek vasárnap az őszi elvesztett rangadónkat követően.

    "Ismét nagy meccsünk van a hétvégén, tudjuk, hogy ők vertek meg bennünket az ősszel. Most mi akarjuk megverni őket hazai pályán. Nagyon jól fel fogunk készülni, és reméljük, hogy jó eredménnyel örvendezetjük majd meg a szurkolóinkat." - mondta Saliba.

    Saliba szerint a bajnoki címért folyó harc nem jelent nyomást a csapatnak. A teljes interjút itt olvashatjátok.

  • Újabb rangadó következik

    A Tottenham elleni rangadó után újabb derbi vár az Arsenalra: a Premier League következő fordulójában a Manchester Uniteddel játszik a csapat.

    Mindamellett, hogy a bajnoki címért folyó küzdelemben is fontos a három pont, van külön pikantériája a vasárnapi meccsnek, hiszen ebben a szezonban egyedül a Manchester United tudta legyőzni Mikel Arteta csapatát, az Old Trafordon 3-1-re kapott ki az Arsenal.

    A derbi vasárnap 17:30-kor kezdődik, a meccset a Spíler 1 közvetíti majd.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (176)

1 éve
A végén ahogy Jesus emelgette Saka-t meg Martinelli-t úgy nezki nemsoka vissza tér,egy sérült jatékos nem nagyon csinal ilyet XDXD
1 éve
remelhetoleg februarban mar palyan latjuk a brazilt, de eleg jol haladonak tunik a rehabja. Nketiah amit mezonyben kevesbe tud hozzaadni, (bar szerintem kb csak technikailag van elmaradva) azt golokban viszont extran hozza. 23 kezdes, 19 gol. Az emiratesben ez a szam 13/13, szeret otthon jatszani. Jesus serulese ota 6 meccs 6 gol. Remelhetoleg azok is megnyugidtak, akik feltek Jesus kidolesevel.
1 éve
kövi forduló Everton-Arsenal,Tottenham-Man City,
1 éve
Látom többeknél is felmerült Martinelli. Én jó játékosnak tartom, aki fontos eleme a csapatnak, nagyon agilis, gyors, folyamatosan előrefelé gondolkodik, de tény, hiányzik egy kicsit a játékintelligencia a játékából, Artetáék sem valószínű, hogy viccből akarták leigazolni Mudrykot, oké, hogy rotálunk, de az ukrán szerintem jobb játékos lehet majd, mert jobb döntéseket képes hozni. A sebesség, dinamika meg ugyanúgy megvan benne is, talán még techinkásabb is. Egyébként Trossard jól szállt be, remélem nem csak 10 perceket fog kapni, a kupában akár kezdhetne is.
1 éve
Úgy van, ahogy juust is írja, fejben elfáradt, pihennie kellene. Természetesen minőségi ember, főleg a védekezése, kondija, akarása végett, támadásban sokan tudják azt, amit a brazil egyelőre hozni tud, de még biztosan fejlődni fog, és már a mostani szintje is nagy kincs.
1 éve
Szerintem Smith Rowe-t is nyugodtan lehetne játszatni néha a helyén, ha már végre felépült. Megmutatta már, hogy ezen a poszton is helyt tud állni. De akár Odegaard vagy Xhaka helyén is kezdhetne a City elleni kupameccsen, egyikük se nagyon pihent mostanában.
1 éve
Szerintem ESR-t nem akarja Arteta még nagyon terhelni, ami érthető is. Fokozatosan akarja visszaépíteni, ami alapvetően egy jó dolog.
1 éve
Arsenalfan25. Hol van Rowe helye? Trossard elvette tőle a bal oldalt, a CAM-ot pedig Vieira, Xhaka helyén biztos nem fog szerepelni, max Saka mellett tudom elképzelni jobb oldalt.
1 éve
Mindig és minden pillanatban meredten a labdát lesi a lába elött amikor cselezik, így nincs is tisztában a környezetével és ezért vannak a játékában a kisebb döcenők, ha erről valahogyan le lehetne nevelni szerintem világklasszis játékossá válhatna belőle, de lehet csak én látom ezt így. 🙃
1 éve
19 meccs 50 pont, vajon meg lehet a 100 pont a csapatnak ev vegere? 🤔
1 éve
Azért remélem, hogy ha esetleg kiesünk a kupából pénteken, akkor az nem veti vissza a csapatot. Nem is lenne olyan nagy tragédia egy esetleges kiesés.
1 éve
nem tudom mi lesz az eredmeny, de a gyanum, hogy Arteta az Everton meccs elott nem nagyon fog belerotalni a csapatba a City ellen foleg, hogy 8 nappal kesobb jatszunk csak a liverpooliakkal. Nagyon max a hatso 4esben es Trossard fog jatszani.
1 éve
FA kupa sárga számít a bajnokságban? Jó lenne kipontozni hamar akinek 4 van.
1 éve
Csak a tisztánlátás végett; a 19. forduló után már 10 sárga lap kell az eltiltáshoz, igaz akkor egyből 2 meccses kihagyás vár majd az adott játékosra. Az FA kupa tudtommal nem számít bele, csak a ligakupa.
1 éve
Szamit igen
1 éve
Zinchenko: "Amikor az Arsenalba igazoltam, mondtam a srácoknak, hogy engedjük el ezt a TOP3 témát, egyből a bajnoki cím legyen a cél. Néhányan kinevettek akkor, de most már ők is elkezdtek hinni benne."

Ilyen az amikor igazi bajnok mentalitast igazol a csapat! Jesus ugyanez!
1 éve
Igen, de ezért szoktam/szoktuk írni, hogy lehet, hogy szezon elején TOP3 meg TOP4 volt a célunk, de féltávnál vezetjük 5-8 ponttal a bajnokságot, így kell hozzá állni, ahogy Zinchenko, mert csak így lehet nyerni. És igen, lehet, hogy át kell írni picit a terveket.
1 éve
Csak a terv atiras nalatok es Artetaeknal nem ugyanazt jelenti. Ha a kp-ra nagyot akarnak durrantani az valszeg a nyar lesz, igaz ez a Zubimendi pletyka nem pont ezt tamasztja ala es kicsit hihetetlennek is tunne, hogy 60at kicsaptunk zsebbol, de a jatekos maradni akar. Mert ha most erkezik oda vki es jon meg Fresnada is, akkor tulajdonkeppen mindnet betomtek es a nyarra mar csak egy RW hianyzik Saka moge kb a csapathoz.
1 éve
Jó, csak innentől kezdve itt már igenis a bajnoki címért megyünk, ezt ilyen Zinchenko, Jesus kalibereknek nem fogod bemagyarázni, hogy jajj de jó, végre meglett a 4. hely, pláne úgy, hogy a United és a Newcastle később kezdte a projektjét, ergo semmi nem indokolná, hogy előttünk végezzenek. Nyilván nem elvárás, hogy a Cityt begyűrjük, de most már az a cél!!!
1 éve
Nyilvan, nem is azert lettek igazolva, hanem hogy emeljek a csapatot a csucsra, amit meg is tesznek es, ha a csapat nem farad el, akkor vegig is vihetik. Martinelli vagy akar Saka, Gabriel is tud majd pihenni Trossard es Kiwior leigazolasa utan. A kp-ra pedig Elneny ott van Partey mogott ha nagyon nagy a baj, Xhaka meg acelbol van kb es a lapokat sem gyujti igazan, de 1-1 meccsre ott van a kozutalat targya Loki is.
1 éve
Én sose mondtam, hogy hozzunk 60 milliós középpályást, csak azt, hogy olyat hozzunk, aki most is hozzá tud tenni a csapathoz, főleg, ha esetleg szükség van rá, márpedig az elkövetkezendő 19+ meccsen nehéz elképzelni, hogy végig Partey és Xhaka kezd majd.

Szólj hozzá