Szuperrangadó következik a bajnokságban - az Arsenal a Manchester City vendége lesz vasárnap, 17:30-as kezdéssel.

Az Arsenalnál Saka, Martinelli és Gabriel játéka erősen kérdéses.

A találkozót a Spíler 1 élőben közvetíti.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (710)

24 napja
ℹ #Tuchel a mai sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy Neuer, Mazraoui, Pavlovic, Sané és Coman sem lesz ott a keretben holnap és játékuk kedden is kérdéses az Arsenal ellen.
24 napja
vagy csak arra pihenteti oket
24 napja
Varom mar a meccset 😀Holnap is nyugodtan lehetne rotalni kicsit. Kivancsi leszek a Bayern ellen a Partey-Rice vagy a Rice-Jorginho paros kezd. Az tuti hogy nem megyunk ki egy szem igazi vedekezojatekossal a kozeppalyan.
24 napja
Arsenal1220. Azért én holnap annyira nem rótálnék. A Brighton ellen nagyon nem lesz könnyű. De ha Arteta holnap rótálna és azért pontokat veszítenénk, akkor szerintem kapná a szidást egy pár szurkolótól. 🙂
24 napja
Ez elég fainul hangzik...Hazain verni kell őket 0 nézőjük lesz visszavagon meg kibekkelni
24 napja
én félek a bayerntől,mindig.el van adva nekünk,h hű meg hó az angol klubok,mikor ottvagyunk meg diósrétes.... kapunk egy 4 est...most se lesz másképp sajna...de ezis szép,h idáig eljutottunk...Ezt csak gyerekek hiszik el,h az angol bajnokság huuudemennyivel jobb...annó énis elhittem.Vannak évek mikor a premierlig hajszállal erősebb, van,h a német jön fel...van ,h a Laliga...v h a seria A villant....de ezek hajszál külömbségek...Az tény,h az angol médiája és reklámja fényévekkel jobb az összestől...de a tocit a pályán játszák,nem a média agymosásban....Sztem sima Bayern,de remélem tévedek!!!
24 napja
Kispesti takarodj már a büdös kurva anyádba te proli féreg. Ebből is kihozod a szokásos angolfikázásodat. Nézd már meg a bundást meg a PL-t te agyhalott faszszopó.
25 napja
on Bukayo Saka’s fitness:
We will know now. We have a training session in a few hours and we will know whether he is fit or not. Everyone else seems OK.
25 napja
on if Emile Smith Rowe came bouncing into training: You could see that but I think an example is Reiss. In the the previous game, he was not in the squad and the next game he's ready to start. If someone doesn’t react the way he did after, you are not ready to perform so I'm really pleased with that kind of reaction in the team. Emile was really strong in the game.
24 napja
Nelson viszont kibaszott szarul nyomta. Semmit nem vállalt be, csak a biztonsági passzok, pedig benne lenne kraft, remélem jó pénzért (20) körüliért el tudjuk majd passzolni. Eddie-ért meg talán kapunk 40-et is.
24 napja
a hosszabbitasuk ilyen szempontbol nem volt orult otlet es azt is el tudom kepzelni, h ezt eleve kozoltek is veluk
25 napja
Jackoxi, ha jol sejtem a fizikalitas kerdes a tied Fabregassal, Cazorlaval es D. Silvaval. A valasszal elegedrtt vagy? 😀
25 napja
Kicsit se vagyok kiszámítható :DDD Amúgy részben igen, másfelöl meg azért felmerül bennem a kérdés, hogy akkor miért nem keresünk ilyen játékosokat. Öde van, aki kezdő, de azért tudjuk, hogy neki bőven vannak védekezésben is erényei, pláne a letámadásnál. Vieira meg ESR meg szimplán soha nem lesznek kezdők. Mondjuk nyilván nehéz lenne most leakasztani egy Fabregast, mert nem is nagyon vannak a spanyoloknál sem ilyen kaliberű játékosok.
25 napja
És ugye itt jön képbe, hogy nem táncolok örömömben, mikor Onanákat dobál be a sajtó.
25 napja
mert arra ott van Ode, esetleg Vieira es Rowe. Onana se egy buta rombolo, nem veletlen zengenek rola odakat. A mai modern 6/8-as hibrid jatekos. Nyilvan nem egy Fabregas, Cazorla esz jarasu jatekos. Pl azt is elmondjak , h az altalad felhozott jatekosok melle viszont kell egy rombolo,l es Rice nem az.
25 napja
Szerintem pedig tökéletes romboló is egyben Rice, csak mi nem csak arra használjuk
25 napja
jo jatekos Palmer, de a goljainak a fele 11esbol van, es ugy van most felszopva.
25 napja
Igen, a góljai kezdenek kicsit torz képet festeni, ugyanakkor ha ránézel a többi statjára vagy csak megnézed néhány meccsét, szerintem abszolút rászolgált a felszopásra.
25 napja
azert is irtam, h jo jatekos es nyilvan a 11eseket is be kell loni, sot valoban nagyon kozel van a Saka, Foden trio szamaihoz, hol jobb is, de a nagykozonseg a goljai miatt torkozza. Tegnapi mesterharmasabol 2 bunteto. Azert az nem ugyanaz, mint, amit Foden muvel azert
25 napja
a pool meccs x
25 napja
csak maradjon is igy, vagy forditson a Sheffield
25 napja
az a rohadt pattogo labda megint.....aztan egy Allister bomba
25 napja
Rühellem ezt a mocsok Poolt, de nem a Sheffield ellen kell várni a botlásukat. Fognak még pontot veszíteni, de ez csak akkor ér valamit, ha mi kevesebbet veszítünk.
25 napja
a MU-nak hatha erot ad ez a forditas es megszivatjak a Poolt
25 napja
Mármint a Chelsea-nek 😂
25 napja
Vagy fordítva: pont az ad erőt, hogy most kiszoptak...Akár így is nézhetjük. Mindenesetre csúszni mászniuk kell, meg meghalni a pályán Szoboszlai fc ellen, aztán meglátjuk mire lesz elég.
25 napja
Nem fűzök sok reményt hozzá. Kidőlt Varane meg Evans is mosta. Maguire maradt egyedül meg ifik.
25 napja
azt a rohadt mi meccs lett belole. Nem neztem vegig 😂

Szólj hozzá