3-0-ás győzelmet aratott az Arsenal a Brighton otthonában, a gólokat Saka, Havertz és Trossard szerezték.

Azzal, hogy vasárnap a Liverpool 2-2-es döntetlent ért el a Manchester United vendégeként, 31 fordulót követően ismét az Arsenal vezeti a tabellát 1-1 ponttal megelőzve Kloppékat és a Manchester City-t.

---

Szombat 18:30-tól rendezik a Brighton elleni meccsünket a bajnokságban.

Bár az előző idényhez képest nem a legjobb szezonjukat futják a Sirályok, hazai pályán mindössze egyszer kaptak ki de Zerbiék, szóval izgalmas meccs előtt állunk.

A meccset a Spíler 1 élőben közvetíti.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (426)

21 napja
Arsenal Player of the Month winners so far this season:


August: Declan Rice 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
September: Bukayo Saka 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
October: Takehiro Tomiyasu 🇯🇵
November: Kai Havertz 🇩🇪
December: Martin Ødegaard 🇳🇴
January: Gabriel Magalhães 🇧🇷
February: Bukayo Saka 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
March: Ben White 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
21 napja
Arsenal are considering making a move for Athletico Paranaense goalkeeper Bento this summer, according to Italian outlet TuttoMercatoWeb. The Brazilian has impressed his displays in South America with Chelsea and Inter Milan also keen.

The 24-year-old has been at Paranaense all his career and recently made his debut for the Brazil national team in the 1-0 win over England.
22 napja
Sajât kezünkben a sorsunk. Ezt csak mi bukhatjuk már el. Ez az Arsenal sokkal magabiztosabb, fegyelmezettebb és céltudatosabb mint valaha. Legtöbb rógott és legkevesebb kapott gól. Arteta össze tette őket bármi is legyen a vége! Továbbra is és öröké HAJRÁ ARSENAL!
22 napja
sok fog múlni a csirkéken, mindhárom csapat ellen játszanak még. sztem ha ott nyerünk akkor bajnokok leszünk
22 napja
sztem a spursnek ki fogjuk taposni a belét...A spurs támadni fog... otthoni rangadó...és ott el is dőlt...vagy beállnak buszozni és 1v2-0-ra nyerünk.....vagy nekünk esnek és 5-0
22 napja
Hatalmas a két csapat közötti különbség most...
22 napja
Azt azert en hozzafuznem hogy ha netan nem jon ossze a bajnoksag mert becsuszik egy botlas vagy 2 es mondjuk a city nem hibazik, azt azert ne felejtsuk el 2024 be mekkorat megy a csapat es a nagyszamok torvenye alapjan siman benne van a botlas.. 11 bajnoki 10 gyozelem 1x iden es a golkulombsegrol ne is beszelunk. Csak a karogok miatt mondom mert nem akarom ezt hallgatni meg olvasni mert oriasit megy a csapat es le akalappal elottuk, viszont ha behuzzuk ezt 7/7 el vagy akarhogy is de bajnokok leszunk akkor kajak leszophat mindenki amit ez a csapat es ARTETA megcsinalt iden az zseni gyerekek😃 nyilvan ha nem nyerunk semmit 3 napig hozzam se fog tudni szolni senki de ez nem azt jelenti hogy attol egy szar a csapat szar arteta meg szar trossard is meg havertz is😃
22 napja
Nem azt jelenti, de kutyát nem fogja érdekelni. Csak a győztes számít, Wengernek is voltak jó csapatai az Emirates-éra első felében, a 07-08-as például, de rajtunk kívül senki nem emlékszik rájuk, mert nem nyertek semmit.
22 napja
Ez igaz, csak megint azért vagyunk ilyen helyzetben mert képesek voltunk kikapni a West Hamtől meg a Fulhamtől ráadásul utóbbival még ikszeltünk is. Nem férnek bele ilyen középszar csapatok ellen a botlások max 1-2, de azok sem vereségek.
22 napja
Nyilvan, ott volt egy szar 1 honapunk mikor 5 bajnokin asszem 4 en se tudtunk nyerni, ha elmegy akkor az miatt megy el, raadasul bazdmeg a bungyenge west ham ellen hazai palyan kikapni vicc.. na meg a fulham ellen hazai palyan emberelonyben es elonyben x el az is nevetseges.. csak ez a 2 meccs 5 pont. Ezzel csak azt akartam mondani hogy nyilvan ennyi elkoltott penz 4-5 eve itt van arteta blabla tudom ezeken enis es most mar tenyleg felken mutatni valami DE ha neadj isten nem jon ossze iden nem fogom szapulni oket mert szerintem rengeteg mindenben fejlodtunk tavalyhoz kepest a 2 legkomolyabb az a csapatazintu vedekezes es vedelem, egyertelmuen europa legjobb vedekezese a mienk a masik pedig a rangadokat vegre nem elbukjuk hanem nagy reszben hozzuk oket es ez hatalmas fejlodes hogy pl a pool city kettos ellen 4-4 pontot hoztunk mig tavaly peldaul odavissza a citytol 4-4 golt kaptunk asszem. Nagyon bizom benne hogy valamit nyerunk iden viszont ha esetleg nem akkor jovore mindenfelekeppen huzni kell a bajnoksagot kulonben enis elkondolkodnek egy arteta menesztesen de ez csak egy elorevetitett gondolat menet azert hogy ha netan nem ugy alakulna a szezon hatralevo reszen aggyfaszt fogok kapni ha szapulni fogjatok a csapatot meg artetat
22 napja
Az a baj, hogy tavaly ugyanezt mondták itt egyesek, hogy nem baj, hogy nem sikerült a PL, majd jövőre, mert akkor már elvárás lehet. És akkor megint jön az a szöveg, hogy "majd jövőre"?
22 napja
Lord: Várjuk ki a végét, még lehet olyan leolvadásunk, hogy te is elküldöd a csapatot a picsába. Jelenleg ez nincs benne a levegőben, de ha mondjuk kiszopnánk még 2-3 meccsen a PL-ben, meg pl BL-ben nyomnánk valami kockázatkerülő kizúgást a Bayern ellen pl, akkor még fordulhat a csapat megítélése negatív irányba. Ezt most én sem érzem, de ne most értékeljük már a szezont, mikor most jön még csak a lényeg.
22 napja
Én pl ha nem is nyerünk bajnokságot (aminek természetesen örülnék), akkor legalább szerezzünk több pontot mint tavaly. Más mutatóban jobbak vagyunk idén mint tavaly. Tényleg már csak a pontszám érdekel hogy mennyi lesz a végén. Ti mennyit tippeltek?
22 napja
* természetesen örülnék ha megnyernénk. Hogy legyen érthető🙂
22 napja
90!
22 napja
Zizou, az még erősebb lenne mint a tavalyi city. De legyen így👍
22 napja
aki bajnok akar lenni, annak 92 pontot kell szerezni vagy 91-t. Ugyhogy hajra!
22 napja
napi tippmix sztori, még ha a lőtéri kutyát se érdekli. összeraktam egy szelót ebéd előtt, 5 ezerből jött volna 156. 10 meccs, az egyiket megváltoztattam ebéd után. Kecskemét meccs 1,5 fölét kicseréltem Tolouse 1,5 fölére. Tolouse-nak 1 kivételével az összes hazai bajnoki meccsén volt legalább két gól, strasbourg vendég mérlege ugyanez, mondom ez tutibb mint egy lutri mennyei meccs. tolouse-strasbourg 0-0, Kecskemét-puskás akadémia 1-2 🥲🥲🥲🥲
22 napja
Legalább nem iszod el a pénzt 😃 A sors csak az egészségedet kíméli 😅
22 napja
Robert C. Castel ❤

Szólj hozzá