William Saliba a Tottenham elleni nyertes rangadót követően úgy nyilatkozott, a csapatnál nem éreznek nyomást magukon a bajnokesélyesség miatt.

Az Arsenal jelenleg nyolcpontos előnnyel vezeti a tabellát a Manchester City előtt.

"Nincs nyomás rajtunk, mert ezért a célért játszunk. Sokkal jobb így játszani, mintha lentebb lennénk a tabellán. Továbbra is ezt kell folytatnunk, így nem kell nyomást éreznünk magunkon." - mondta Saliba.

"Csak magunkra koncentrálunk, nem érdekelnek a riválisaink. Egyelőre még nem tettünk eleget, még rengeteg meccsünk van, mert gyorsan változhatnak a dolgok."

"Igyekszünk kiélvezni a Spurs elleni meccset, mert minden rangadó nagy meccs, ráadásul idegenben játszottunk. Egészen múlt héten erre a meccsre készültünk, és nagyon boldogak vagyunk, hogy nyertünk."

Az Arsenalt ebben a szezonban egyelőre csak a Manchester United tudta megverni, a következő bajnoki meccset pedig a Vörös Ördögök ellen vívják majd Artetáék, most hazai pályán. Saliba visszavágót ígért az őszi vereségért.

"Ismét nagy meccsünk van a hétvégén, tudjuk, hogy ők vertek meg bennünket az ősszel. Most mi akarjuk megverni őket hazai pályán. Nagyon jól fel fogunk készülni, és reméljük, hogy jó eredménnyel örvendezetjük majd meg a szurkolóinkat."

Ide kapcsolódik még, hogy Saliba ügynöke a jövő hét folyamán Londonba utazik majd, hogy újra tárgyaljon egy szerződéshosszabbításról. A korábbi tárgyalások azért nem jártak sikerrel, mert az Arsenal és a játékos közötti nézőpont között lényeges különbség volt: a védő részéről keveselték a megemelt fizetést az új kontraktus hosszához képest.

Jó hír azonban, hogy Saliba saját elmondása szerint is boldog Londonban.

"Nagyon boldog vagyok itt. Az ügynököm tárgyal a klubbal, nekem csak a játékkal kell foglalkoznom." - tette hozzá a francia.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá