• Arteta: Tanulnunk kell a hibákból

    "Csalódott vagyok, hogy nem nyertünk, mert meg lett volna rá a lehetőségünk. Azért veszítettünk ma, mert kulcshelyzetekben hiányzott a fegyelem, hogy jól védekezzünk bizonyos helyzeteknél. Az első gólunknál Bruno három a három az ellen vezette a labdát, de nem figyeltünk oda az alapelveinkre, és végül három a kettő ellen volt a szituáció a gólnál." - mondta Arteta a meccset követő sajtótájékoztatón.

    "Aztán csak rólunk szólt a meccs, jöttek a helyzetek egymás után. Ki is egyenlítettünk, és lett volna esélyünk a 2-1-re és a 3-1-re is. Ezt mondtam a félidőben is a srácoknak, hogy hozhatjuk a meccset. De a kulcspillanatokban megint veszélyes területeken veszítettünk labdát, amiből gólokat szereztek és innen nem volt visszaút."

    "Ez egy nagy lecke volt. Aki itt akar nyerni, annak mindent jól kell csinálnia, ráadásul a helyzeteinkből több gólt kellett volna rúgnunk. Egyenletesebb teljesítményt kell nyújtanunk, ha az élcsapatokkal akarunk versengeni. Hoztuk a saját játékstílusunkat, ami jó, de nyernünk is kellett volna, és ez egy másik sztori. Arra viszont kíváncsi leszek, hány csapat fog tudni a saját stílusában játszani itt, az Old Trafordon."

    "Az biztos, hogy az önbizalmunkat nem veszi el ez a vereség, a teljesítményünk rendben volt, tudjuk, mi hiányzott ahhoz, hogy megnyerjük a meccset. Egy vereség után természetesen mindig kérdeznek a teljesítményről is, de ez rendben volt ma."

  • Partey hetek, Elneny hónapok múlva tér vissza

    Arteta válaszolt arra, mikor térhetnek vissza a kérdéses játékosok. Partey néhány héten belül, vagy még rövidebb időn belül felépül, Elneny visszatérése viszont hónapok kérdése.

  • Arteta: Keményen próbáltunk igazolni

    "Sajnos az utolsó napokban elveszítettük Partey-t és Elneny-t, így reagálnunk kellett a piacon. Keményen próbálkoztunk, egészen a nap végéig, hogy megszerezzünk még egy játékost,de végül nem sikerült. Nagyon azon voltunk, hogy a lehető legjobb játékosokat szerezzük meg, ez egyrészt sikerült, aztán meg voltak az akadályozó tényezők. Az idő kétségtelen az egyik ilyen volt."

    "Azt gondolom, tanultunk a múltbeli hibáinkból, hogy elkerültük a pánikigazolásokat. Csak nézzük meg azokat a játékosokat, akiket most is eladtunk a keretből. A pánikigazolások hosszú távon óriási gondot tudnak okozni a klubnak."

  • Zinchenko még mindig nem fitt

    Mikel Arteta a pénteki sajtótájékoztatóján közölte, hogy Alex Zinchenko (aki a képek tanúsága alapján valamiféle könnyített edzésmunkát mégis végezhet) még mindig nincs meccsfitt állapotban, így nem valószínű a játéka vasárnap.

    Elneny, Partey továbbra sem bevethető. A szerdai, Aston Villa elleni meccsen Ramsdale és Odegaard is küszködött kisebb sérülésekkel, a két játékos állapotát fel fogja mérni az Arsenal orvosi csapata.

    Közben egyes twitteres hírek szerint Ben White kihagyta a mai edzést, és kérdéses a játéka vasárnap.

  • Következik az első rangadó

    Nagyszerűen indult az Arsenal számára az idény, hiszen mind az öt mérkőzést megnyerte a klub, ezzel mi vezetjük a tabellát.

    Vasárnap 17:30-tól jön az első rangadó, az egyre jobb formát mutató Manchester United ellen, akik megnyerték az elmúlt három meccsüket. A meccset a Spíler 1 fogja adni.

    Arteta sajtótájékoztatója éppen zajlik, jövünk a részletekkel.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (647)

2 éve
Kozben Romano mar hivatalossa tette Pottert ⚡
2 éve
A Chelsea többet költ edzore, mint PL a Leicester játékosokra. Tuchel kompenzációja 7 misi, Potter kivásárlasa 15.
2 éve
Úgy tűnik Potter lesz befuto a Chelseanel.
2 éve
Sajnos.
2 éve
Sajnos.
2 éve
most elvalik, hogy milyen iranyba megy Potter sorsa. Mondjuk azon csodalkozom, hogy OGS, Carrick es Ljunberg sem tudott edzokent elhelyezkedni, de talan meg Fergusson sem
2 éve
Sírok :( Így, h a kékekhez megy, remélem megbukik, de nyilván nem fog...
2 éve
R9mano szerint uj korszak jon a kekeknel, ami Potterrel kezdodik es egy sportigazgatoval folytatodik. Csak akkor tovabbra sem ertem a kozel 300 millas beruhazast Tuchelnek
2 éve
Én reménykedtem, hogy még 2 évig nem viszi el senki, hogy ha esetleg Guardiola otthagyja valamikor a Cityt, lehet, hogy Arteta menne a helyére és akkor ide jöhetne Potter. Remélem amikor Arteta lécel, ha lécel akkor Potter éppen szabad lesz.
2 éve
Igen. Boehly ott baszta el, hogy már akkor ki kellett volna rúgnia Tuchelt amikor az átigazolas okon osszevesztek. Tuchel Aubameyangot és Fofanát akarta, Boehly pedig Ronaldot és Koundet. Így most lehet igazolták egy-két felesleges embert, de abból szempontból örülhet Potter, hogy Ronaldo nem nem kötött ki ott és középpályára is olyan embereket hozhat, vagy hoz az új sportigazgató, ami beleillik a filozófiájába. Nem lennék meglepodve, ha Caicedo már januárban ott kötne ki. Az a baj a Chelseanel, hogy van pénz szarasig és Boehly azért abban úgy tűnik jó, hogy a jó szakembereket választja ki maga köré.
2 éve
Ha Potter viszi magaval a Brightonost, akkor siman lehet. Ha egy teljesen uj szemlelet kezdodik Bohleyval es beall teljes mellszeleseggel Potter moge, a szurkoli hangok ellenere, akkor jo dontes Potter reszerol is. Kerdes, hogy ez az atmeneteli idoszak mennyire lesz nehez. Illetve valoban lesz-e turelem az iranyaba. Ha csak szavakat kap, de fel ev mulva nincs valtozas, akkor lesz igazan erdekes a dolog. Elobb fogja Gilmourt visszavinni, mint Caecidot talan.
2 éve
Ha Dan Ashworthre gondolsz aki Pottert és Cucurellaekat odavitte ő már Newcastle-nel van február óta, úgyhogy őt nem fogják tudni leakasztani, a helyetteset meg nem hiszem, hogy elvinnek. Viszont aki ujaepitette a Poolt Edwards szabad, bár egyszer már talán próbálkozott nála Boehly és lepantintotta. Ha ő is odamenne az szopacs lenne mindenkinek a PL-ben.
2 éve
Erről lemaradtam
2 éve
Azt nem is vágtam, hogy most már csak a csoport gyoztes jut automatikusan a legjobb 16 közé, a másodikok rajatszast játszanak a BL-ből kiesett csapatokkal. Meg kéne nyerni ezt a csoportot, nem hiányzik még plusz 2 meccs.
2 éve
Eddig is így volt.
2 éve
Eddig 32 csapat volt a kiesésben, most már csak 16 lesz. Eddig játszani akkor is, ha első voltál egy csoport másodikkal, vagy BL-ből kiesettel a 32 között, most ha első vagy a 16 közé kerülsz.
2 éve
A csoportelsők egy kieséses párharccal kevesebbet játszottak eddig is.
2 éve
Amikor legutóbb EL-ben voltunk, még nem így volt. Tavaly változtatták erre a formátumot.
2 éve
Arteta Lenoval kapcsolatban:I’m really surprised. I don’t know if he was talking about the politics when he was starting every match or the politics when he wasn’t playing. I’m really surprised about it.
2 éve
Ha esetleg Kloppot elküldik, és én lennék a tulaj, lehet Patrick Vieirat bíznám meg, sztem illene hozzá a Pool kerete.

Szólj hozzá