Az Arsenal elnöke Peter Hill-Wood is megerősíti, hogy Robin van Persie elhalasztotta az új szerződés tárgyalásokat, de meggyőződése, hogy a holland nagyon boldog az Emiratesben és biztosanan maradni fog a továbbiakban is.

Azt hiszem, Robin maradni akar, mivel azt hiszem elég boldog nálunk.

Robin jelen pillanatban nem akar tárgyalni a hosszabbításról és ezt tiszteletben tartjuk. -zárta szavait Peter Hill-Wood.

Az Arsenal szurkolóknak ez minden csak nem jó hír. Az egyetlen reménye a szurkolóknak, hogy Hill-Wood és az elnöki tanács segíteni fog Van Persie maradásában egy nagy fizetési ajánlattal.

 


Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

12 éve
Szerintem Robin még lenyomja ezt az évet és utána fog dönteni hogy hosszabbít e vagy sem ! 28 évesen azért nem kapkodnám el énsem a dolgokat ! Ne értsetek félre nem akarom hogy távozzon de ha megintcsak nem nyerünk semmit akkór szerintem elgondolkodik őis milegyen ! Én úgy gondolom hogy nemazért maradna mert igazoltunk nagy nevet ( mert ő ezt kívánta ) hanem mert látja hogy eza csapat tényleg ottvan és végre nyeri a trofeákat ! Sok korábbi nagy játékosunknak is voltak kívánságai de Wenger dönti el milyen kaliberü játékost igazól nem a játékosok !
12 éve
Törölt felhasználó
Egy világ dőlne össze benne, ha Robin eligazolna.
12 éve
Törölt felhasználó
Egy Milan nem jelenthet akadályt!
12 éve
Törölt felhasználó
Fuck :D
12 éve
Törölt felhasználó
Gianni Infantino, ha jól tudom.

Szólj hozzá