Arséne Wengert nem foglalkoztatja Robin van Persie erőnléti állapota, mert tudja, hogy a kockázat a foci része. A kapitány fantasztikus formában van ebben a naptári évben, mivel 38 gólt lőtt 41 mérkőzésen. Robin ebben az évben sokat fejlődött, mivel a pálya minden részén remekül használja a fejét és a két lábát egyaránt.

 

A holland soha nem játszott még megszakítás nélkül ennyi mérkőzést, mert korábban mindig közbe jött egy sérülés. Wenger  óvatosan kezeli Persiet, mert tudja, minden egyes pályára lépésével hazárdjátékot folytat.

 

Kockázatot kell vállalnunk és bíznunk kell a szerencsénkben. Volt olyan időszak, amikor Thierry Henry ment hasonlón keresztül.

- mondta Wenger, aki így folytatta.

 

A kockázat a játék része és élvezet kockázatot követel. Neked éppen a legjobban kell játszani és bevállalod. Ilyen az élet. Ez a sport részét képezi.

 

Csak a következő meccsre gondolok, mert minden mérkőzés pillanatnyilat létfontosságú. A játék után felbecsülök mindenkit. Megnézem kinek van szüksége pihenésre és kinek nem. Pillanatnyilat nem vagyunk egy békés időszakban, hiszen tombol bennünk a bizonyítási vágy, hogy megnyerjük a következő mérkőzéseinket.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

12 éve
Törölt felhasználó
Hát a szarkák ha lehet nyerjenek még ma utoljára :D Mert rájuk fogadtam a MU ellen! :-)
12 éve
Törölt felhasználó
arsenalfan25. Nem is tudom szerintem egy Mu-NCU X jobb lenne!Bár mi jól jöhetünk ki így is úgy is ebből a fordulóból! Csak nyerjünk holnap!!
12 éve
Most nézem, hogy ha holnap nyerünk, és kikapnak a szarkák, akkor 4.-ek is lehetünk.

Szólj hozzá