Cikkünk automatikusan frissül, nincs szükség az oldal újratöltésére...
  • Nyereményjáték!!!

    Kezdődik a G-Adam kiadóval közös tippjátékunk első köre (5 lesz), melynek során 5 példányt sorsolunk ki Charles Watts "Arteta ágyúsai" c., magyarul megjelenő könyvből.

    A kérdés a holnapi Liverpool elleni meccsel kapcsolatos lesz!

    A válaszokat a kezdő kihirdetéséig várjuk.

    https://arsenalfanhu-nyeremenyjatek.onrender.com/

  • Arteta Klopp kijelentéseiről

    A Liverpool a hét közben ligakupa-negyeddöntőt játszott az Anfielden a West Ham ellen, amelynek az eredménye egy 5-1-es kiütés lett David Moyes csapata ellen - a találkozón Szoboszlai Dominik is betalált.

    A mérkőzést követően Jürgen Klopp azt kérte a Pool drukkereiről, hogy a szerdaihoz hasonló atmoszférát teremtsenek az Arsenal ellen, ha valaki ebben nem partner, inkább adja át a jegyét másnak.

    Artetát erről is kérdezték.

    "Nem tudok ezügyben válaszolni, inkább őt kellene erről megkérdezni."

    "Úgy kell készülnünk, hogy jobbak legyünk mint ők, és hogy nyerjünk. Mi a saját szurkolóinkra koncentálunk, mert az biztos, hogy ők mindig biztatják a csapatot."

  • Arteta az elmúlt négy évéről

    Ezen a héten volt a negyedik évfordulója Mikel Arteta arsenalos kinevezésének. A spanyol erről is kérdezték a mai sajtótájékoztatóján.

    "Nyilván az elején elfogadtam volna, ha négy éve valaki azt mondja, hogy ott lesznük a BL-ben a legjobb 16 között és most vezetjük a tabellát."

    "De az az igazság, hogy még mindig nem nyertünk elég nagy trófeát. Ez a célunk, hogy jobbak legyünk ilyen téren. De az is tény, hogy sok előrelépés történt az elmúlt négy évben, hála azoknak az embereknek, akik ezen dolgoznak vagy dolgoztak a korábbiakban."

  • Az Arsenal álláspontja: nem a Szuperligára

    Csütörtökön döntést hozott az Európai Unió Bírósága: az UEFA nem tarthatja monopóliumnak az európai labdarúgás kupasorozatainak megszervezesét, azaz jogilag megnyílt az út a Real Madrid által felvázolt Szuperliga előtt.

    A klubok többsége már csütörtökön kiadott közleményt, hogy elutasítják a Szuperligát a korábbi próbálkozásnál felmerült szurkolói tiltakozás miatt, az Arsenal pénteken tette közzé az álláspontját, amelyet Arteta megerősített pénteken.

    "Az Arsenal tudomásul veszi a csütörtöki fejleményeket ezzel kapcsolatban, de nem változott a klub korábbi álláspontját az Európai Szuperligát illetően. A klub továbbra is az UEFA által szervezett sorozatokban kíván indulni, és továbbra is az európai klubokkal és az Európai Klubok szövetségével tervez együttműködni a továbbiakban." - fogalmazott az Arsenal hivatalos közleménye.

  • Sérülésjelentés

    Arteta a mai sajtótájékoztatóján elárulta, hogy állunk a sérültekkel.

    "Partey továbbra sem fejezte be a rehabilitációját, még nem edzett a csapattal. Elneny visszatérésére van ha esély, ha ő tud edzeni délután. Jorginho játéka kérdéses szombaton."

    A spanyol hozzátette: elképzelhető, hogy egy-két fiatal játékos újra helyet kaphat a kispadon.

  • Újabb rangadó jön

    Szombaton újabb bajnoki vár az Arsenalra, méghozzá az Anfielden a Liverpool ellen, 18:30-as kezdéssel.

     

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (403)

4 hónapja
𝐉𝐔𝐒𝐓 𝐈𝐍: Arsenal are leading the race to sign Ivan Toney. CAA Stellar were given permission to discuss personal terms with Arsenal last week. More to follow soon. #AFC @PurplePanel
4 hónapja
Ez baromi nagy igazolás lenne, de még korai bármibe beleélni magunkat.
4 hónapja
Ha Nketiaht is belevonjuk az üzletbe, és a pénz részét tekintve bagóért el tudjuk hozni, talán minden idők legjobb igazolása lenne ár-érték arányban.
4 hónapja
'The priority for Arsenal is to sign a centre-back [in January]. That's what they're looking for. Any money they do have is probably primarily going to go towards that. And then they'll think about bringing in an extra midfielder possibly on loan.' [@DeanJonesSoccer via @GiveMeSport]
4 hónapja
CB? Minek? :D Nem inkább szélső kéne? De akkor rendes szélsőt, ne olyat, aki ott IS tud játszani.
4 hónapja
mert jelenleg egy szem Kiwior van, aki be tud allni a vedelembe, ha kidol onnan vki. Timber visszaterese marcius lehet, de inkabb kesobb. Tomiyasurol nincs hir, es, ha Saliba, vagy Gabriel, esetleg Zini kidol, akkor johet Cedric es a tapasztalatlan Walters a vedelembe, amibe a bajnoksag kerulhet. Elol azert lehet forgatni az embereket es Saka, akkor se pihenne, kb, ha lenne mogotte meg egy Saka. Nem is erdemes kb oda igazan nagy penzt elloni.
4 hónapja
Mondjuk ezt én se értem... Zinchenkonak White-nak jelenleg nincs alternatívája, akkor nem szélső kéne?
4 hónapja
valoszinuleg olyan CB fog jonni, mint Timber, vagy mint Tomiyasu
4 hónapja
Ha Saliba és vagy Gabriel kidől akkor még mindig ott van Kiwior és White. De ha White dől ki oda nem fog beállni Saliba, szóval Salibának alternatívája White csak épp fordítva nem, így mindenképp szélsővédő kéne. Egyébként értem én, hogy most ez a fétise Artetának, hogy 75 CB-nk legyen hátul és White azért többnyire jól is oldja meg, de miért mindig wishes verzióban majmoljuk a Cityt? Ők ezt egy Walkerre csinálják aki bár nem égimeszelő de kurva gyors meg atletikus, White meg kurvára nem az. Mitoma konkrétan egyszer tudott megindulni aztán vert is rá 3 métert. Tehát értem én, hogy kell ez de ha néha váltani kellene akkor se tudunk mert behatároljuk a csapatot az ugyanolyan játékosokkal. Most nem azért, de ha lett volna egy olyan balvédőnk aki tud védekezni akkor valószínűleg nem kell Zinchenko ámokfutását néznünk és lehet meg is nyerjük a meccset tekintve, hogy minden Pool ziccer tőle indult.
4 hónapja
Engem is idegesít, hogy most már csak ebben tudunk gondolkodni. Nem kell eldobni az ilyen szélsővédőket, de én szivesen látnék egy rendes felfutó szélső bekket is a csapatban. Lil jól összefoglalta.
4 hónapja
Lil, Timberrel vagy Tomiyasuval lehet nyertunk volna igen, mert jobban vedekeznek, mint az ukran, megis mindketto CB
4 hónapja
Valahogy Timberben nem érzem azt, hogy a 179 centijével nálunk itt bármikor is középső védő lesz majd. Viszont ő jó szélre mert egyébként kifejezetten gyors is. Tomiyashut én nem számolom az érdemi rotációba mert úgyis az történik mint ami most is. Lesérül.
4 hónapja
Nekem továbbra is az a véleményem, hogy sok esetben egy Tierney-féle védő (aki nem hal meg minden harmadik meccsen) baromira hiányzik.
4 hónapja
Sztem Kiwi lelép januárban és a helyére keresnek vkit, az első számú kiszemelt a sportingos Goncalo Inacio, de őt sokat akarják, aligha idejön a padot koptatni.
4 hónapja
Saliba 2027-ig hosszabbít, természetesen emelnek a fizuján.

Clichy meg visszavonult. 😀
4 hónapja
Tavaly hosszabbitott 27ig, csak most felkaptak vmiert ezt a hirt, mert a PSG-t es a Bayernt is visszautasitotta, h itt jatszhasson.
4 hónapja
Ja, akkor képben vagyok. :D Én már nem nagyon bírom nyomon követni ezeket a dolgokat, két évente újratárgyalják a szerződéseket.
4 hónapja
Havertz barátunk kisárgult a Liverpool ellen és holnap után Westham ellen nyomjuk otthon...Nállatok ki kezd helyette?Szerintem nyomatni kéne Smith Rowe-t,hátha összekapta már magát
4 hónapja
Én is beraknám, de úgyis Trossard vagy esetleg Jorgi kezd, ha már felépült.
4 hónapja
Vaagy Zinchenko fel lép kp-ra és Kiwior kezd hátvédként helyette még talan ezt eltudnam kepzelni
4 hónapja
Arteta sajnos bele van buzulva abba, hogy Zinchenko nem lehet "szimpla" középpályás, csak védőként húzódhat be oda. Bár őt amúgy is kímélni kell most így, hogy Tomi és Timber OFF-osak.
4 hónapja
ESR fixen nem fog kezdeni, pedig jó lenne megnézni abban a poziban egy jobb lábast. Trossard nem kezdő szint, olyankor általában beleszürkül, ő akkor jó, ha csereként érkezhet.
4 hónapja
Azért csak nem volt akkora balfasz ez a Potter, ha Pochettinot is lassan picsán rúgják.
4 hónapja
nem sok ideje lehet neki sem, de szerintem ot csak akkor valtjak le szezon kozbwn, h nagyon kieses fele haladnak. Lassan nekik is max a Postecoglu fele "ismeretlen" edzo marad, mert nem sokan fogjak elvallalni oket
4 hónapja
https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/05/11/23/340F91FA00000578-0-image-a-6_1463006460164.jpg
4 hónapja
a megmento 😂

Szólj hozzá