• Rangadóval folytatjuk!

    Kilenc meccsel a bajnoki zárás előtt a következő állomás az Anfield Road lesz az Arsenal számára.

    Az ellenfél az idei évben gyenge formában játszó Liverpool lesz, akik már három meccse nyeretlenek a ligában. Ettől függetlenül fontos lesz figyelni Jürgen Klopp együttesére, amely csapat a legutóbb hazai pályán 7:0-ra verték a Manchester Unitedet.

    A meccset vasárnap 17:30-kor játsszák, a találkozót a Spíler 1 élőben közvetíti.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (376)

12 hónapja
William Gallas: “Ramsdale is maybe one of the best keepers in the world at the moment, but to be the best, you need to be at that level for years. I like to see players who perform season in, season out. I think Ramsdale is the best keeper Arsenal have had since Jens Lehmann.” [Genting Casino]

szamomra is azota az egyik legjobb kapusunk. Sajnos a nemetet nem tudtuk potolni, bar neki is meg voltak boven a hibai
12 hónapja
Martinez amúgy szerintem jobb kapus összességében, főleg a tizik miatt, abban Ramsdale már nem hiszem, hogy fog fejlődni, lehet kéne hozni egy olyan 2. számút, aki abban király, így be lehetne hozni a büntető párbajokra. Amúgy meg hatalmas figura, úgyhogy nem lehet nem szeretni, az idei szezonban meg viszonylag kiegyensúlyozott, azért tavaly ezzel voltak problémák.
12 hónapja
Ja mert olyan sok büntető párbajunk van. Ezért felesleges szerintem. Martinez egy nagyképű pöcs lett. Vele biztos nem tartanánk itt idén.
12 hónapja
szerintem Martinez 11olesben azert jobb, mert magasabb, illetve olyan pszchies hadviselese van, ami keveseknek. Belemaszik a fejedbe es vegletekig felhuz elveszted a koncentraciodat.
12 hónapja
Na a MU megis jött. Martinez off idénre valszeg. Varane, Shaw és Rashford is sérült. Érdekes lesz a 4. helyért folytatott harc.
12 hónapja
A Spurs Kompanyt szeretne megszerezni
12 hónapja
Ajjjajjj. Nagyon komoly potenciál van benne, Arteta szintű tehetségnek tartják.
12 hónapja
Romano szerint Macallister a nyár elején csapatot válthat. A United, a Liverpool és a Chelsea közül mehet valahova. Ha őt eladják nagy pénzért akkor Caicedot ismét elég nehéz lesz megszerezni.
12 hónapja
szerintem Caicedoert mar nem megyunk vissza. Hosszabbitott ezzel csak meg dragabb lett. Kb Rice aron fog mozogni, akkor pedig az angol hasznosabb es tapasztaltabb jatekos mar ugyanazert az arert.
12 hónapja
Sztem Rice a Poolba fog menni.
12 hónapja
Bellingham elvileg kizarta a Cityhez, Chelseahez, vagy a PSG hez való igazolás lehetőségét, hiszen egy nagy hagyományokkal és presztizzsel rendelkező klubhoz szeretne menni. A szenvedély, a megbecsultseg fontosabb számára a pénznél. Ez vagy csak egy jó PR duma, vagy akkor a Liverpool-Real kettős közül fog választani. Ha ez van, akkor remélem inkább a Madridot.
12 hónapja
A Pool nem fogja tudni megfiztni a 130 milliós összegű packot (ami drágább is lehet) Romano szerint, így más irányban nézelődnek. Rice, Gravenberch lehet inkább az érkőzők náluk, 2 vagy 3 kp-t szeretnének igazolni.
12 hónapja
Ha Bellingham kijelenti, hogy márpedig ő a Pool hoz akar menni akkor muszáj lesznek eladni nekik kis túlzással, mert különben vagy a pénzt, vagy az ennyire motivált játékost bukjak. Majd megoldjak okosba bónuszokkal.
12 hónapja
igen, ezt lattuk Mudryknal is, miutan korbenyalta Arteta es a csapatot. A Realtol kap egy busasabb bonuszt es oda megy. Nyilvan mas szemelyisegek lehetnek, ezt nem tudom, de az ukran eleg jo pelda volt az ellenkezojere.
12 hónapja
Kivancsi vagyok, mi lesz a sorsa es nagyon illik a Poolba, de kb anniyra mondjak, mint Mbappet a Realhoz, aztan abbol se lett semmi
12 hónapja
Persze, de Bellingham egy korszakos tehetség, ő tényleg oda megy ahova ő akar, bár abban is van valami amit te mondasz, mert ha őt meg is tudják szerezni nem biztos, hogy sok pénzük marad a többi hianyposztra és egy szem Bellinghammel nem valószínű, hogy egyből bajnokeselyesek lesznek újra. Mindenesetre, remélem, hogy inkább a Realba megy.
12 hónapja
Az a baj, hogy a Citybe is nagyon top lenne Gündögan helyére, és hiába nem egy hagyományos csapat, ha nem büntetik meg Őket, oda is tökéletesen beillő elem lenne. Azért Ők mégsem egy szerencsétlen PSG vagy Chelsea. Nekünk pedig drága is lenne, plusz talán egy 6osra nagyobb szükségünk van, mint egy 8asra.
12 hónapja
Eddig is sanszos volt, hogy Real Madrid, esetleg Pool lehet a végállomás számára, szóval nem vagyok meglepve. Barellát is olvastam a Poolhoz és a Chelseahez is, amiben lehet valóság, mert az Internek nagyon fog kelleni a pénz, főleg ha a TOP4 sem lesz meg nekik. Ráadásul mindössze 50 milláról írtak az olasszal kapcsolatban.
12 hónapja
Miért lenne fontosabb a 6-os poszt, Titou? Thomas és Jorginho ott van, de Xhakának konkrétan nincs alternatívája. Semmi realitása, de én nyáron bankot robbantanék egy Foden Rice pakkért.
12 hónapja
Amúgy Laimert is simán hoznám. Ő kB Xhaka fiatalabb kiadása. Bár elvileg a Bayernt olvasni vele kapcsolatban, de ha mégse ingyen simán megéri.
12 hónapja
Laimer már aláírt a Bayern hez. Én is szívesen láttam volna, főleg ingyen.
12 hónapja
szerintem Parteyt sokkal nehezebb potolni, es sokkal fontosabb is. Partey serulekeny is es mar 30 eves, egyre lasabban fog felepulni, Jorginho pedig egy rovidtavau megoldas. Xhaka potlasat sokkal konyebben meg lehet oldani. Speciel Vieira ott van alternativanak, illetve Jorginho is jo lehet, csak O nem fog annyiszor felmenni a kapu ele, mint Xhaka. A legidealisabb nyilvan ket kp erkezese lenne es egy szelso Saka alternativanak
12 hónapja
Saka alternatíva!? Nelson akkor mégsem megfelelő Saka mögé? Saka egy terminátor, talán még sosem volt sérült felnőtt csapatban, sztem bőven elég Nelson/Marquinhos. Középpályára pedig a lassan 20 éves Patinot is be kellene építeni, aki sztem inkább Partey helyén lenne jó, mert védekezésben sem utolsó, de ha nem is ott, Xhaka helyén mindenképp érdemes lenne nyomatni.
12 hónapja
Nagyon kedvelem Nelsont, de iszonyú sérülékeny, amennyiben meghosszabbítják a szerződését, akkor sem biztos, hogy hosszútávon jó választás lehet, még rosszabb is ilyen téren, mint ESR sajnos. Marquinhos pedig hiába a jó játék, amikor lehetőséget kapott, őt még fel kell építeni is jövőre még kevésnek tűnik, a Norwichnál 466 percet játszott, neki még egy teljes szezon kéne, akár franciországban, az eddig jónak tűnik a számunkra 😁 ezért gondolom, hogy oda érkezhet vki
12 hónapja
Amúgy Patino-t követi mostanában valaki? Elég keveset játszik, és rendre lecserélik, pedig azért az a Blackpool a champoba is kieső, lehet mégsem akkor spíler ő se, mint aminek hittük.
12 hónapja
Nem meglepő, h a Blackpool kieső helyen van, egyik, ha nem a legszarabb állománnyal rendelkezik a 2. osztályban. Valószínűleg kiesnek, lehet azért jegelik Patinot, mert már készülnek a harmadosztályra, rá pedig ott már nem számíthatnak. Patino magasan kiemelkedik abból a csapatból.
12 hónapja
Patino a Champo egyik legnagyobb tehetségeként van számon tartva idén, hiába a Blackpool rossz formája.
12 hónapja
Diabyt továbbra is írkálják hozzánk, Nelsonnal pedig legutóbb a Brightont írták.
12 hónapja
Azért jegelik, hogy biztosan kiessenek? Az aztán kurva logikus.
12 hónapja
Már csak 5 forduló van hátra, és 8 pont a hátrányuk, borítékolható h kizúgnak. Inkább annak ad lehetőséget az edző, akitől Patino elvette a helyet, a következő szezonra készülnek, mert ez a hajó elment, mit nem lehet ezen érteni? Kölcsönjátékossal azt csinálnak amit akarnak, le is szarhatják kb.
12 hónapja
És akkor mi van, ha rövidtávú megoldás Jorginho? A következő szeznról beszélgetünk, nem arról, hogy mi lesz évek múlva. Jelenleg az a helyzet, hogy Partey és Jorginho lehozza nagyjából a 6-os posztot, ezt a Vieirázást nem tudom mikor unjátok meg, gyakorlatilag használhatatlan a gyerek az értelmes ellenfelek ellen, Jorgingo pedig világéletében mélységi középpályást játszott, nem fog a büdös életben 8-ast játszani, max kényszerből. Ezért is szorgalmaznám egyébként Rice elhozatalát, mert lefedné mindkét posztot.
12 hónapja
Mert valószínüleg te lennél a leghangosabb, ha Partey kidőlne hosszabb távra és Jorginhot kéne nézned egyedüli 6osban. Míg Xhaka elég masszív a sérüléseket tekintve és nagyjából egy félidőnyi pihenő elég volt neki, hogy újra hozza a jó formáját. Ha jön Rice vagy egy másik 6-8-as típusú játékos, máris lényegtelen ez a beszélgetés, mert ahogy írod lefedné mindkét posztot. De én akkor is a 6os poziba fiatalítanék először, igaz itt van még Patino is, aki lefedheti mindkét posztot is, de jó kérdés, hogy vele jövőre mi a terv.
12 hónapja
Hidd el, hogy hangosabb lennék, ha Vieirát kéne hosszútávon néznem, mintha Jorginhot kellene. 😉
12 hónapja
Jorgival alapvetően nincs bajom, azt leszámítva, hogy kurvára jobban örültem volna Caicedonak télen, de ha már itt van az olasz, 1-2 évet kibekkelünk vele azon a poszton. (Mondom, Rice kellene, akkor ez hatványozottan igaz). Ha Xhaka kidől, meg vagyunk lőve, gecire nem releváns Vieirának a teljesítménye noname el-csoportkörörös szarok ellen.

Szólj hozzá