• Újabb idegenbeli meccs következik

    Az Aston Villa után újabb idegenbeli meccs vár az Arsenalra, ezúttal a Leicester otthonában.

    A meccs szombaton 16:00-kor kezdődik, a találkozót a Spíler 1 élőben közvetíti.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (623)

1 éve
Vieira
Kitiltott felhasználó
MÁR TÖBB TÍZEZER CHELSEA-SZURKOLÓ KÖVETELI AZ EDZŐ KIRÚGÁSÁT

"Todd Boehly, Behdad Eghbali és a részvényesek! Kérem, menesszék Graham Pottert. A petíció alapja, hogy a legutóbbi 15 meccsen csak kétszer nyertünk, a szurkolók kimerültek és levertek, annak ellenére, hogy több száz milliót költött el a klub új játékosokra. Óriási minőség van a keretben, de van egy terület, amin változtathatunk, ez az edző. A Chelsea Football Club jövője miatt kérjük, rúgják ki Graham Pottert"
Lehet mondani hogy Artetának is voltak az elején rosszabb pillanatai de ilyen petíciót feléje sosem indítottak
1 éve
egy ujabb NSO cikk?
1 éve
Vieira
Kitiltott felhasználó
Origo sport hozta le. Change.org oldalon indítottak petíciót a szurkolók.
1 éve
Vieira
Kitiltott felhasználó
Arash Moraef started this petition. Todd Boehly, Behdad Eghbali, and shareholders, this petition is directed at you to please sack Graham Potter. As of this Petition he has 2 wins in 15 games, and has left the fans exhausted and devastated, despite spending hundreds of millions. We have immense quality in the squad, however there is one area we can change, which is the coach. For the future of Chelsea Football Club, please sack Graham Potter.
1 éve
meg jobb 😂 Boehly magasrol szarik ezekre, ahogy Kronket se hatotta meg soha semmilyen tuntetes, vagy a Glazereket.
1 éve
Vieira
Kitiltott felhasználó
Titou, ebben igazad van. Csak maga a tény hogy már mennyire nem szeretik Pottert, az megrendítő nem?
1 éve
Azert mas, mert a Chelsea egy BL gyoztes Tuchelt kuldott el Potter miatt. Raadasul hozzaszoktak a sikerekhez. Ugyan a sok begyoposodott kek szurkolo azt mar elfelejti, hogy igazabol hiaba a BL gyozelem a nemet reszerol, mar tavaly is nezhetetlen es szar volt a Chelsea jateka, csak ezt Potter megszepitette. Raadasul Pottert teszik felelosse Boehly eszetlen koltekezese miatt is, hiszen kapott jatekosokat rengeteg penzert, de azt mar nem nezik, hogy ez nem a fifa, hogy csak felpakolod oket es jonni fognak az eredmenyek. Mar az is vmi, hogy a 4231 fix felallas nala, csak keresi a legjobb 11-t. Mikozben kenyszerben van, mert van vagy 30 jatekosa 11 helyre.
1 éve
Kétlem, hogy menesztenék idény közben. Nyáron megvesznek" egy nevesebb edzőt, akinek remélhetőleg beletörik a bicskája. No persze nem csupán rosszindulat miatt kívánom, hanem mert nem tenne jót az európai futballnak a példájuk. Koncepció nélkül halmozzák az értékes játékosokat, pofátlan tárgyalási módszerekkel (lásd mudryk). Oké, sokan Edut okolják, de a gyereket kb elrabolták a lengyel edzőtáborból. Ezen a sztorin még a kék szurkolóknak is kerekedett a szeme. Igaz, mi is alakítottunk Partey eseténél :)
1 éve
Én azt továbbra se értem, miért ne lehetne itt Pottert vagy Mudrykot szidni. Merthogy retkes Dinamo "alkalmazottak". Szerintem ez feljogosít bárkit itt, hogy bármikor röhögjön rajtuk. Fifa én általában egyet szoktam veled érteni, de ebben nagyon nem. Te olyanokat írsz néha, hogy Haalandnak, Rashfordnak stb törjék ketté a lábàt, mert nem bírod őket, de ha egy általad kedvelt játékoson élcelődnek, az már egyből irritáló. Amúgy lehet jó lett volna itt a gyerek, lehet nem, már nem igen derül ki. Elment kék majomnak, innentől bekaphatja. Aztán 1 hónap (!!!) után már sír, hogy nem érzi ott jól magát, a Sahtar meg ilyeneket nyilatkozik, hogy majd jól visszavásárolják. Ha akkora profi, akkor inkább küzdjön meg a kezdőbe kerülésért, de ezek már gondolom most mennek rá az edzőbuktatásra, ahogy London szutyok felében szokás, na az ilyenek miatt szinte biztos, hogy nem éli meg a szezont Potter.
1 éve
Vieira
Kitiltott felhasználó
Scared24, ahogy én se értem a dolgot....annyira védik a rivális tagokat hogy már-már nem tudom ki kinek szurkol. Edut sokkal hamarabb szidják
1 éve
Arteta az első perctől megmondta mi az irány és volt egy kerete ami pont semmire nem volt jó. Potter meg minden héten mással próbálkozik. Olyan gárdája van, hogy egy Simeone és egy Pep is kényelmesen eltudna indulni velük.
1 éve
Vieira
Kitiltott felhasználó
Riszko, +1👍
1 éve
Nem szoktam sérülést kívánni senkinek. Amúgy továbbra sem azzal van a baj, hogy valaki leírja, hogy Potter szarul dolgozik a cselzinél, hanem a kettős mérce, ami leginkább felbassza az agyamat.
1 éve
Jól van kispesti, tudjuk, hogy csak bólogatni tudsz.
1 éve
Vieira
Kitiltott felhasználó
De az is kettősmérce, hogy egyesek nem veszik figyelembe hogy Potter mennyit költhetett csak Januárban, míg Artetanak sosem állt ennyi pénz a rendelkezésére és úgy kellett neki csapatot kovácsolni.
1 éve
Most direkt keresgettem: " Már vezetnek is, nem hiszem el, hogy ezt a tetű Rashfordot senki nem bírja tartani." Ilyesmiket szoktam általában.
1 éve
Oké, befejeztem, leszarom. Olyan, mintha egy 3 évesnek beszélnének atomfizikáról.
1 éve
Szervusztok! Arteta egy középcsapatot vett át, egy-két sztárocskával. Az akkori keret és a klubot áthatott mentalitás zsákutca volt. Emery kihozta a legtöbbet, de azt senki sem nézte szívesen. Arteta alkalmazásánál már tudhatták a vezetőségben, hogy gyökeresebb átalakítás kell, ezt mi szurkolók is éreztük. Ettől még sokaknak voltak pillanatok, amikor elzavarta volna a spanyolt, mert nem nézett ki jól az elején (a kupa ellenére sem). Szerencsésen alakul(t) a terv, és ennek nagyon örülök. Most sem hiszem el, hogy hol állunk a tabellán.
1 éve
🚨Ornstein: Az Arsenal nyáron szeretne igazolni egy védekező középpályást, egy szélső védőt és akár egy középcsatárt is.
1 éve
Vieira
Kitiltott felhasználó
Igen, ezt én is olvastam az arsenal facebook oldalon. Mai hír. Caicedo, Fresneda, Osimhen jöhetnek is😀
1 éve
1 éve
Adtam egy esélyt ennek az állítólagos francia bajnoki döntőnek, Arsenal szemétlerakó - PSG. :D Egyébként Alexis miatt ültem le meccset nézni, de ég és föld a két csapat. Egyébként ez a Messi-Mbappé páros szerintem simán működhetne nemzetközi porondon is, mert Messi lubickol, ha van mellette egy ilyen gyors játékos, akit lehet futtatni területbe, csak azt a szerencsétlen Neymart kéne kiiktatni a csapatból, aki a München ellen is egy fék volt, most meg sérült a változatosság kedvéért.
1 éve
Amúgy Tavares jobboldali futót játszik :D
1 éve
kivancsi vagyok h Mbappet meddig tudja megtartani a PSG ha nem lesznek igazan tenyezok a BL-ben
1 éve
Előbb-utóbb úgyis elviszi a Real.
1 éve
Bappéra nem haragudtak meg a Realnál végleg a legutóbbi húzása miatt? Megvehetnénk mi is, jó lenne esus cseréjének. 😂
1 éve
200 gol a PSG-ben

Szólj hozzá