Új szerződést ajánlottunk Jorginhónak - David Ornstein, ápr. 30.

Új szerződést ajánlott a csapat Jorginhónak, írta kedden David Ornstein a Twitterén.

Legutóbb egy februrári sajtószemlénkben írtunk arról, hogy a csapat új szerződést adhat a tapasztalt olasz játékosnak. 

Jorginho 2023 telén érkezett az Arsenalhoz a Chelsea-től 10 millió fontért, az eredeti szerződése 2024 nyaráig szólt, további egy év opcióval az Arsenal részére.

Úgy hírlik, hogy ez az opció érvényét veszítette, mivel Jorginho nem tudott elengedő számú meccsen pályára lépni ebben a szezonban különféle okok, elsősorban sérülések miatt. Emiatt egy teljesen új szerződés tárgyalása vált esedékessé, ennek a kontraktusnak a feltételeit az Arsenal már megajánlotta a játékosnak és az ügynökének.

Az új szerződés részleteiről Ornstein sem számolt be, de elvileg ez hosszabb ideig szól, mint egy év, és a játékos várhatóan elfogadja az új kontraktust.

Gabriel Jesus eladását is megfontolhatja a csapat - James McNicholas, The Athletic, máj. 1.

Eddie Nketiah mellett Gabriel Jesus eladását is megfontolhatja a csapat a nyáron, írja a The Athletic újságírója, James McNicholas.

A brazil támadó 2022 nyarán érkezett az Arsenalhoz a Manchester City-től, és míg az első szezonjában állandó tagja volt a kezdőnek, mára ez a tézis nem igaz - Kai Havertz fokozotan kiszorította őt az idény során a középcsatár poszton.

Mi több, a brazil támadó állandó térdsérüléssel küzd  - Jesus a 2022-es világbajnokságról tért vissza sérülten, aminek operáció lett a következménye. Jesust a szezon elején is meg kellett műteni, és várhatóan újabb beavatkozás vár rá a következő idény előtt is.

"Karrierem legszebb pillanatakor, a világbajnokságon szedtem össze ezt a sérülést, ami miatt meg is kellett műteni. A sérülés továbbra is kihat a játékomra. Őszintén nem tudom, mikor lesz teljesen rendben a térdem. Nagyon szeretnék mind az Arsenal számára, mind a válogatott számára is bevethető lenni. Szóval azt se bánnám, ha a szezon végén újabb műtét jönne, még akkor is, ha emiatt a nyári Copa Americát ki kellene hagynom." - mondta Gabriel Jesus.

McNicholas szerint az Arsenal már nem állna Gabriel Jesus útjába, ha jönne egy megfelelő ajánlat a nyár folyamán, konkrét érdeklődő azonban nincs a brazilért.

Májusban debütál az új mez

Meg nem erősített twitteres híresztelések szerint május 16-án mutatkozhat be hivatalosan is az új hazai mezünk, amelyen a szokásoktól eltérően nem a hivatalos címer, hanem ágyú fog szerepelni.

A mezről korábban itt írtunk. Ha igazak is a hírek, az utolsó fordulóban a tavalyi ellentétben még mindig az idei mezünkben kell játszanunk, mert ha mi nyerjük a bajnoki címet, a Premier League szeretné, ha a csapatfotókon az idei mezünk látszana.

Megbízható sajtóhírek szerint ilyen lehet a második számú mezünk a 2024/25-ös szezonban
(forrás @FootyHeadlines)
És ilyen lehet a harmadik számú szerelés...

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1205)

3 napja
Telegraph: az Arsenal erősen érdeklődik Seskóért, és fontolgatják a nyári ajánlattételt. Sesko több klub radarján szerepel, de ők úgy vélik, hogy az Arsenal van pole-ban, ha konkretizálódik a csapat terve.

A játékos szerződésében szereplő minimum kivásárlási ár azonban nőtt, a játékos jó szereplésének köszönhetően. Hogy pontosan mennyi lesz, azt majd a Leipzig utolsó meccsét követően tudjuk meg.
3 napja
Zirkzeenek jobban tudnék örülni
3 napja
64 millió font körül lehet majd (állítólag)
3 napja
Zirkzee nalam is elobb szerepel a listan amugy
3 napja
Sesko amúgy tud kicsit visszavontan is jatszani. Technikailag amúgy jobb mint Zirkzee a góllövéssel meg kb ugyanúgy állnak. Sesko rengeteget melózik a pályán. Most épp egy BL statot láttam átlag 6km fölött fut meccsenként. Plusz rohadt gyors.
3 napja
Szerintem meg pont , hogy Zirkzee a technikásabb, és Sesko az, aki a rohanásból él, Red Bull iskola.
3 napja
65 millió font amúgy sok érte.
3 napja
Sose hittem volna, hogy ezt mondom, de a jelenlegi Havertzhez képest nem upgrade egyik se. Konkrétan egy colos Jesus mindkettő. Jól cselez de borzalmas befejező. Itt az a nagy kérdés, hogy mi a terv a némettel jövőre, mert ha őt akarják első számúnak és nem tudja átmenteni ezt a formát őszre akkor meg is jöttünk újra.
3 napja
vagy ennel csak meg jobb lehet a nemet
3 napja
Max akkor lehet jobb, ha megtanul focizni.
3 napja
Jackoxi abszolút így látom én is, Zirkzee baromi technikás, akikkel rendre szóba hoztak minket pl., Sesko, Gyökeres, Toney, Watkins stb..., azok közül messze jobb szerintem ilyen téren. Ha már Havertz mögé, mellé, elé? hozunk valakit az azért legyen már egy kicsit másabb típus, olyan aki jól is tud zsugázni, Havertz enyhén szólva nem az a fajta.
3 napja
Zizou: Igen, bár valahol meg hasonlít is Zirkzee Havertzre, szóval érdekes. Sesko nekem inkább Nunez picit.
3 napja
Ja és ezzel nem Havertz ellen szólok persze. Nagyon feljavult a német és bízom benne, hogy kövi szezonba is átmenti a formáját. Egyébként Seskora visszatérve 65 milla geci sok, ennyiért Zirkzee jobb lenne, sőt sztem olcsóbban elhozható. Ha nem hozzuk el Isakot akit tuti nem hozunk el és Ő valóban 100 millió font értékű játékos akkor azt mondom vagy NE hozzunk csatárt vagy szigorúan 50-55 millió körül, ennyiért Zirkzee talán megszerezhető. Inkább egy középpályásért kellene bankot robbantani.
3 napja
Zizou, egy középpályásért szinte biztos hogy sokat fogunk adni, mint tavaly nyáron is, ebben biztos vagyok. A kérdés hogy mellé egy csatárt veszünk vagy esetleg szélsőt
3 napja
Ornstein: a jövő hónapban döntenek arról a PL-csapatok, hogy eltöröljék-e a VAR-t már a következő szezontól.

igazabol nem tudom, h mi lenne a jo. Nem a VAR a rossz, hanem a hasznalok. Ha nincs VAR a kamerak ugyanugy megfogjak mutatni, ha hibaztak. 🤔
3 napja
Dehogy töröljék! Nem mondom, hogy mindig jól van használva, de rengeteg hibás döntést küszöbölnek ki vele még ígyis. Nevetséges még a felvetés is, nehogymár visszafelé fejlődjünk bazdmeg!
3 napja
Komolytalan lenne, csak lenne mire fogni, h szarul itelnek, es ezzel vedenek magukat a birok. Nem ertem ez miert lenne jo a csapatoknak.
4 napja
Wright said on his podcast: “With Martinelli, I think that we know what Martinelli is about in terms of the pace in his finishing.”

“But I believe he may need now to start thinking about what more can I add to the game, because if it is not going to happen for me on the left, he can use me on the left, can I do more to make sure I can maybe be a centre-forward?

“I think there is something to be said in respect of him upskilling again; otherwise, with Mikel and the way Mikel plays, the control, you need to bring something else, because the way Trossard is playing, if he continues in that manner, I can’t see how Martinelli will get him out unless he does something else.”

Esélytelennek látom, hogy kilences legyen, de valamit ki kell találnia ebben igaza van, bízom benne, hogy fog is, és az új kp igazolás is segíteni fogja a játékát.
4 napja
Agyat nem noveszt
4 napja
Vannak korlátai ezt nem tagadom (ami megfelelő rendszerben vagy játékdinamikával talán javítható vagy legalábbis nem jönne ki annyira látványosan). Ettől még nem kell úgy tekinteni rá, mint akinek fixen lefőtt a kávé nálunk. Főleg nem agyatlannak bélyegezni.
4 napja
Mit kell babusgatni itten a fórumon tőle komplexebb és hasznosabb játékos is vált Arteta áldozatává.
4 napja
Az, hogy nem rakom rá a keresztet azonnal (mint itt egyesek) az szerinted babusgatás?? Na ne viccelj...
4 napja
https://www.fourfourtwo.com/news/arsenal-transfer-news-begin-talks-over-pound80m-bruno-guimaraes-transfer-report-newcastle-united-signings-rumours-gossip-paper-talk-afc-nufc

Elég komoly Bruno iránt is az érdeklődés, de a fix kivásárlási árát nem valószínű, hogy aktiválni fogjuk legalábbis a legújabb sajtóhírek szerint. 80 millió vagy feletti összeg viszont már jó tárgyalási alap lehet a kastélynál.
4 napja
szerintem O lenne a legjobb opcio. PL tapasztalt, eros, fizikalis, vertikalis, jo passzer, 6/8-as, nem serulekeny, legjobb korban van.
4 napja
Abszolút!
4 napja
Joao Neves utan erdeklodik a csapat. Nem lenn olcso ismerve a Benficat
4 napja
Epp tegnap neztem transfermakton hogy ki ez a srac aki 45 millio eurot er, sose hallottam meg rola
4 napja
80 alatt nem lesz elhozhato. A portugalok uj udvoskeje. Igazabol pont egy olyan LCM, akire szuksegunk lenne, de talalnank jobbat es olcsobbat is akar
4 napja
Nevesről én is néztem, hogy szóba hozták velünk. Illetve olvastam, hogy De Jong esetében is komolyabb lehet az érdeklődés.
4 napja
Quinten Timber!!!
4 napja
856, a vele kapcsolatos hírek némileg elhaltak, mostanában nem hozzák szóba a csapattal, pedig nem lenne rossz Ő sem. Nagyon jó korban is van, fejlődő képes, kérdés, hogy lenne-e akkora impaktja azonnal mint feltetelezhetoen Brunonak.
3 napja
Timbert en csak Bruno utan hoznam, ha Rowe is tavozna a kp-rol
3 napja
Titou, ha mindkettőt behúznánk az kurva nagyot szólna.
3 napja
sansztalannak erzem, foleg, h Timberes pelytkak alig vannak igazabol, es tul sok angol tavozna, akiket potolni is kell 🤔

Szólj hozzá