Hamarosan ajánlatot tehet az Arsenal a Leicester belga játékosáért, Youri Tielemans-ért, írja a Telegraph megbízható újságírója, John Percy.

Az Ágyúsok első körben 25 millió fontot ajánlanának a Rókák 25 éves középpályásáért, akinek a szerződése 2023 nyarán jár le a jelenlegi csapatával, és jelenleg nincs szó az esetleges hosszabbításról.

Az Arsenal régóta érdeklődik Tielemansért - legelőször január 12-én (ld. téli átigazolási hírfolyam) írtunk arról, hogy Mikel Arteta a belga játékosra pályázik, és már akkor megtörténtek az első megbeszélések a középpályás ügynöke és a csapat vezetősége között.

Eddig úgy tűnt, hogy az Arsenal esélyei jelentősen csökkentek Tielemans leigazolását illetően azzal, hogy a csapatnak nem sikerült bejutnia a Bajnokok Ligájába a következő idényre, Percy szerint a játékos nem gördítene akadályt az átigazolás elé így sem, hogy az Ágyúsok csak az Európa Ligában indulhatnak majd.

Mint Percy írja, az Arsenal angliai játékosmegfigyelője, James Ellis számos alkalommal megtekintette Tielemans teljesítményét, Arteta pedig úgy gondolja, hogy a belga középpályás a sokoldalúsága és a képessége miatt megfelelő erősítés lenne a csapat középpályájára.

Percy a cikkében kiemeli: Tielemans és a Leicester között immáron egy éve nem voltak tárgyalások a hosszabbításról. Korábban az Arsenalon kívül a Manchester United és a Liverpool is érdeklődött érte, de most egyetlen csapatnál sem ő jelenti a prioritást. Hivatalos ajánlat eddig még nem érkezett egyetlen érdeklődőtől sem.

 "Az a baj, hogy a személyét illető találgatások kissé rányomják a bélyegét a teljesítményére. Számomra persze ő még mindig ugyanaz a srác, mint amikor érkezett, a profizmusa világklasszis, ezért játszatom őt. Olyan passzokat csinál a pályán, amikre nem sokan képesek. Nagyon keményen harcol a csapatért, ez jól mutatja a karakterét. Talán nem mindig játszott ebben a szezonban a saját legjobb szintjén, de az elhivatottságát, a mindennapi edzésteljesítményét nem lehet megkérdőjelezni." - mondta Brendan Rodgers Tielemans-ról, aki 2019 júliusában klubrekord, 32 millió angol fontos összegért érkezett a Leicesterhez, a tavalyi évben pedig ő szerezte a győztes gólt a csapat Chelsea ellen vívott FA-Kupa döntőjében.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (63)

2 éve
Az Athletic cikkének pontjai:

Csatár egy 8-as a prior
A klub hajlandó csatárért extrán fizetni
A második csatár nagybna függ Nketiah helyzetétől.
Bal lábas védő tervben van
Saliba vár az Arsenal terveire
Hickey iránt érdeklődünk, de ajánlat még nem történt
Jobb hátvéd jelenleg nem prior a csapatnál

2 éve
https://www.acmilan.hu/2022/05/23/ibrahimovic-oltozoi-beszede-a-scudetto-siker-utan/?fbclid=IwAR3D2H5c6zOJZBSYfhN8Lz5dnoq3Nkn_0ruw5YwxDiWqleZAOC4FF1vqs_c Elmondtam már többször is a véleményem, játékban és játékosállományban sem tartottam a Milant jobbnak az Internél, de még a Napolinál sem idén. Szerintem tele van középszerű játékosokkal az egész csapatuk, de érdemes ezt a videót megnéznetek. Igazából azóta lett újra versenyképes a Milan, hogy Ibrahimovic odament. Nem igazán a játékával, de a mentalitásával és az öltözőben betöltött szerepével hatalmas boost-ot adott ennek a csapatnak. Ezzel együtt nyilván a pályán sem volt egy falábú még 40 évesen sem. Szerintetek nálunk van ilyen játékos, aki ilyen beszédeket tart az öltözőben, és az edző is csillogó szemekkel figyeli, ahogy beszédet tart. Szerintem nincs... Gazidis és Giroud is a fedélzeten egyébként.
2 éve
Odéről azt mondják, hogy nagyon sokat kommunikál az öltözőben is, de ez majd kiderül talán az All or Nothingból, meg, hogy egyáltalán van-e ilyen játékosunk.
2 éve
kispestimaradonnya
Kitiltott felhasználó
en amikor.lentebb irtam,aztmondtak,h felszopom a seria A-t...nekedis eztfogjak irni. A seria A telis tele van erzelmekkel a szurkoloktol,a jatekosoktol a palyan es azon kivul....teljes mas polc... gyerekek a premierligert rajonganak,erett ffiak meg a Seria A-ert...ez mar regota igyvan!
2 éve
Fazságot beszélsz az a baj... A City bajnoki címe is ilyen érzelemmentes dolog volt, nemdebár? Én itt konkrétan arra akartam kilyukadni, hogy nem látok nálunk ilyen szintű vezéregyéniséget, és durva, hogy egy személy ilyen hatással tudott lenni a klubra, és még csak nem is annyira a játékával.
2 éve
Ha akkora ffi vagy, akkor elhúzhatnál a ffi klubodba és kommentálhatnál csak a Seria A fórumon ;)
2 éve
The Athletic szerint jönni fog egy bal lábas hátvéd még, aki majd tudja segíteni Gabrielt, h pihenhessen, ami azt jelenti, hogy Trusty megy is kölcsönbe.
2 éve
Ott van Pablo Mari, vagy őt eladjuk a nyáron?
2 éve
Nem veletlenul volt kolcsonben, es O is maradna inkabb az olasz bajnoksagban
2 éve
Akkor Saliba sem marad, nem hiszem, hogy White, Holding, Saliba lesz 1 posztra.
2 éve
Holding tokeletes 5ik szamu vedo. Olyan, mint Elneny a kp-n, dolgozik csondben, teszi a dolgat es nem reklamal. Szerintem kell az 5 CB.
2 éve
Mari láttuk, hogy nem túl jó megoldás, jobb ha távozik.
2 éve
Mikor lesz olyan átigazolási ablak, amikor nem fogunk belső védőt igazolni? Azért kurvára remélem, hogy Saliba most már tényleg megkapja az esélyt.
2 éve
Monreal szabadúszó 😁 Sosem tartozott a kedvenceim közé, de Tavares helyett még most is elnézném.
2 éve
Elég megbízható védő volt, én kedveltem, bár az arcberendezése olyan sírós volt :D Kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, nem volt gond vele
2 éve
Arsenal are ready to spend as much as £150m this summer to upgrade Mikel Arteta’s squad for a return to European football, but want to offset some of that outlay by selling seven surplus players & looking to scrape together £60m. [Mark Irwin, @SunSport]

Kiderul mennyi valosagalapja van, de ha Jesus-t es Tielemans-t nyomott aron megtudnak szerezni akkor utana meg lenne eleg sok penz igazolni.
2 éve
azt gondolom, h mindkettoert a 25 lenne a realis, mivel jovore ingyen elhozhatoak, de mindketto dragabb lesz szerintem.
2 éve
Akkor ezek szerint 90 a fix és +60, ha sikerült értékesíteni. Így valós és reális, hogy a nagy része Jesus és Tielmansra fog elmenni, maradékból pedig a skót hátvéd és Spance. Én maximálisan elégedett lennék ezzel így.
2 éve
Hat meg egy csatar nem artana cserenek, ha Nketiah lep. En akar egy rovidtavu megoldasnak is tudnek orulni, mint amilyen Cavani volt a MU-nak. Kar, hogy egyre kevesebb hasonlo csatar van... :D Fogalmam sincs mi lesz, de bebaszna ha egy szem Jesus lenne jovore a csatar 4 fronton.
2 éve
Jesus 25-ért biztos nem fog jönni, inkább a 40-45 körül, t Tielemansert is el fog kérni a Leicester 30-at sztem. Hickey még 20 millió. Mondjuk ezeket több, mint valószínű, hogy nem egy összegben kell ki fizetnünk, így ezek az összegek nem befolyásolják teljes mértékben az érkezőket. Rajtuk kívül is lesznek még érkezők szerintem, mert többször is lehetett olvasni, hogy Arteta 25 fős keretet akár, minden posztra 2 játékost. Előre még biztos, hogy fog jönni játékos, főleg, ha Nketiah is menni fog végül, de ha nem sztem akkor is.
2 éve
Gondoltam, hogy BL nélkül nem fog érkezni 2 nagy nevű támadó. Szerintem marad Nketiah.
2 éve
Elvileg is meg ette a projektet, hogyha ezen a nyáron meg költ a csapatra és sikerül a kiszemelt játékosokat megszerezni akkor kialakul egy olyan fiatal mag akiket ha sikerül következő 5-6 évben együtt tartani akkor ebben az időszakban már nem kell majd annyit költenie és csak finomitasokra lesz majd csak szükség ebben az időszakban. Csak kérdés, hogy BL-nélkül mennyire sikerül majd egyben tartani a csapatot, úgyhogy tényleg kell egy bő keret amivel végig harcban lehetünk a 4-ert és végig tudunk menni az EL-ben is.
2 éve
* Elvileg Kroenke megvette Arteta projektjét miszerint...
2 éve
Elvileg Jesus mellett Abraham a másik kiszemelt csatár posztra, bár ő geci drága lenne. A Chelseanek jövő nyártól lesz egy 80 milliós visszavásárlási opciója rá, bár mivel a Roma eddig alig fizetett érte, ez kb 50-nek felelhet meg a valóságban és elnezve Lukakut lehet, hogy élni is fognak majd ezzel, bár ha addig Tuchel meg ott lesz más kérdés, hogy mennyire fog neki kelleni, ha Lukaku se illik bele a rendszerébe és ugye már az ő irányítása alatt távozott. Lehet, hogy őt fogják még megprobalni elhozni. Sztem a Reimsbol Ekitikét lenne érdemes megprobalni 2. csatárnak bár ő is rohadt drága 35-40 lenne, de ha Campos is vinné a Psgbe és a Newcastle a másik csapat amit emlegetnek vele, ahova a Brighton volt sportigazgato ja akarja vinni, akkor elég valószínű, hogy nagy tehetség.
2 éve
Abraham Jesus alternatívája lenne gondolom, nem egyszerre a kettő, igaz?
2 éve
Én már azt sem bánnám, ha Nketiah maradna végül, mert azért látszik, hogy fejlődött, főleg fizikálisan és osszjatekban. Az lenne a legkoltsegkímélőbb, ha őt megtudnank hosszabbítani.
2 éve
Hát valószínűbb, hogy igen, de én azt sem zárom ki teljesen, hogy egyszerre jönne a kettő, Jesust a szélre is ki tudja tenni ha nagyon kell és akkor Abraham nyomhatja közepén, de sztem inkább amiatt nem esélyes a kettő egyszerre, mert nem fogjuk tudni elcsabitani a Romától. Jó szezonja volt, Mourinho kulcsembere, nem hinném, hogy szivesen váltana egy év után, BL-t sem tudunk kínálni és azért a Roma is megkérne az árát.
2 éve
Hozzáteszem, Abraham is inkább egy 15 gól körüli csatár szerintem a PL-ben, nem a legmagasabb polc, hiába kapták fel idén annyira. Az a Serie A, nem a PL.

Szólj hozzá