• Partey sérüléséről

    Thomas Partey egy - sajtóhírek szerint - kisebb izomsérülés miatt nem tudta vállalni a játékot a Manchester City ellen. 

    A ghánai minden bizonnyal a keddi, utolsó meccs előtti edzésen sérült meg, de még az öltözőbe is elkísérte a csapatot, bízván a játékban.

    "Nagyon, nagyon hoztunk döntést Thomasról. De ez benne van, erre nem foghatjuk. Jorgi remekül játszott, mi meg kivizsgáljuk Thomast, mennyire súlyos a sérülése."

  • Arteta: Ezen a szinten nem férnek bele a hibák

    Mikel Arteta a rangadót követően így nyilatkozott:

    "Frusztráltak vagyunk. Hihetetlen nehéz egy olyan szintű meccsen játszani, amit a Manchester City megkövetel. Ennek ellenére számos pillanat volt szerdán, amikor a markunkban voltak, de ha három gólt ajándékozunk nekik, akkor lényegében a meccset is odaadtuk nekik, miközben a mi helyzeteinket nem sikerült berúgni. Ilyen esetekben a hibahatár abszolút zéró. Nagy kár, mert meglehetett volna."

    "Tovább kell haladnunk, de ki kell elemeznünk a meccset. Úgy vélem, ezt inkább mi veszítettük el. Tovább kell mennünk, a teljesítmény sok szempontból a kívánt szinten volt, ezt pedig nehéz elérni, így dícséret jár érte a játékosainknak. A stadionban a hnagulat kivételes volt, kár a három pontért."

    "Sajnos nagyon sok egyszerű dolgot nem csináltunk jól, ők pedig hirtelen tudtak veszélyes helyről támadni. Nem lett volna szabad eladnunk a labdát azokon a helyeken, ahonnan végül gólt szereztek."

    "Nem tudom, hogy végül a tapasztalatuk döntött, vagy inkább a mi balszerencsénk. Soha az életben nem láttam még Tomit elkövetni ezt a hibát, nekik pedig megvan a kellő minőségű játékosuk, hogy kihasználjanak egy ilyen ziccert."

    "El kell kezdenünk pontokat hoznunk, mert a teljesítmény megvan. Higgyék el, a Manchester City egyáltalán nem ilyen meccsre számított, mint amilyen a szerdai volt. Meg akartuk szerezni a három pontot, és ennek megfelelően játszottunk. Végül az döntött, ami a tizenhatosokon belül történt. Túl sokszor hibáztunk, miközben nem voltunk elég hatékonyak a helyzeteinket tekintve, ezen fejlődnünk kell."

    "A bajnokság egy maraton, még sok tennivaló áll előttünk. Már a szezon elején is ezt mondtam, három hónappal ezelőtt is ezt mondtam, mindig a holnapra kell figyelnünk, csak erre kell fókuszálnunk, mert nem tudhatjuk, mi lesz."

  • 3-1-es vereség a szuperrangadón

    Elszenvedte első hazai vereségét a bajnokságban Mikel Arteta csapata, az Arsenalt a Manchester City 3-1-re verte szerdán az Emirates stadionban, ezzel - noha egy meccsel kevesebbet játszva - az Ágyúsok a második helyre estek vissza a tabellán.

    A nem túl nagy iramú találkozón a City szerzett vezetést De Bruyne révén, miután Tomiyasu röviden tette haza a labdát Ramsdale-nek, a nem egyszerű ziccerre azonban lecsapott a belga középpályás, aki remek mozdulattal vette be az Arsenal kapuját.

    A félidőig azonban sikerült egyenlíteni, miután Ederson elütötte Nkeitah-t a tizenhatoson belül, így büntetőhöz jutott az Arsenal, a tizenegyest pedig Saka értékesítette.

    A fordulást követően az Arsenal alig jutott el a City kapujáig. A City ellenben második fokozatba kapcsolt, és előbb Grealish volt eredményes, majd Haaland állította be a 3-1-es végeredményt.

    A bajnokságban november óta először így élre állt a Manchester City, az Arsenal pedig zsinórban a negyedik tétmeccsén maradt nyeretlen.

    Folytatás az Aston Villa ellen, idegenben, szombaton 12:30-kor.

  • Partey valószínűleg nem játszik ma

    Nagy valószínűséggel Partey egy kisebb izomsérülés miatt nem játszik ma, erősítette meg a délutáni híreket David Ornstein. A ghánai egy apróbb sérülést szenvedett a tegnapi edzésen, a játékát inkább nem kockzátatja meg Arteta. Partey sérülése nem tűnik komolynak, devalószínűleg a szombati Aston Villa elleni találkozót is ki fogja hagyni.

  • Partey nem lesz ma?

    Meg nem erősített hírek szerint Partey kihagyja a mai meccset. A ghánai ugyan edzett tegnap, de állítólag nincs a keretben a mai mérkőzésre.

  • Csapathírekről

    Végül, de nem utolsó sorban Arteta a keretről is beszélt.

    "Egyelőre minden játkosunk bevethető, aki múlt szombaton is a keretben volt, hacsak nem történik valami váratlan fordulat a keddi edzésen."

    "Nelson és Smith Rowe újra a kerettel készülhetnek, róluk hamarosan meghozzuk a döntést, hogy betesszük-e őket a keretbe."

    "Ami Gabi Jesust illeti: nagyon jól halad, már a pályán van, igaz egyedül gyakorol, de már részt vehet a labdás edzéseken. Jó hangulatban dolgozik, egyelőre remekül folyik a rehabilitációja. Sajnos nem tudok még visszatérési dátumot említeni, talán a csapatorvosunkat kellene ezügyben megkérdezni." - zárta szavait vicceskedve Arteta.

  • Az Arsenal a legjobb csapat a ligában?

    "Nos, a tabella azt mondja, hogy nekünk van a legtöbb pontunk. Ahhoz, hogy mi legyünk a legjobb csapat a ligában, még négy hónapig küzdenünk kell, és minden egyes meccsen ki kell érdemlnünk ezt a jelzőt." - mondta Arteta.

  • A játékstílusról

    Az Arsenal a bajnoki szezonban először maradt két meccs óta nyeretlen, miután előbb az Everton ellen elveszítette a meccsét Arteta együttese, majd a Brentford ellen csak döntetlent tudott elérni a csapat.

    Sokan felvetették, hogy az ellenfelek kiismerték az Arsenal stílusát, és eredményesen fel tudják a csapat ellen venni a harcot. Erről Arteta így vélekedik.

    "Nem tudom. Az biztos, hogy az ellenfeleink igyekeznek kiismerni bennünket, de mi is alaposan felkészülünk belőlük minden egyes alkalommal. Amikor visszanézem a lejátszott meccseinket, és hogyan teljesítettünk, általában elégedett szoktam lenni. Néha persze lehetnénk jobbak, de ez több tényezőn múlik, de az bizton állíthatom, hogy mindig azon dolgozunk, hogy jobbak legyünk, azokkal a játékosokkal, akik jelenleg a keretben vannak, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megnyerjük a meccseinket."

    "Csak bízni tudok abban, hogy a City stílusa jobban fog feküdni nekünk. Nekik viszont különböző erősségeik és játékstílusaik vannak, de hát minden csapatnak különböző kiíhvásokkal kell szembenéznie!"

    És hogy lesznek-e változások a keretben?

    "Általában a változtatásokat az eredmények határozzák meg, de nálunk a teljesítmény számít, és figyelembe kell vennünk azokat a játékosokat, akik eljuttatták a csapatot oda, ahol most áll. De tény, hogy mindenki megérdemelné a játékperceket. Leandrót emelik ki sokan mostanság, de ez mindenkire igaz, aki pályára lépett már bajnokin. Lesznek változtatások, és nagyon hamarosan."

     

  • Az Arsenalról

    "A csapat reakciója ugyanaz volt, mint az enyém a szombati napon történteket követően, mindenki máris készen állt, hogy jöjjön a következő meccs. Ezt az energiát kell meglovagolnunk a holnapi mérkőzésre."

    "Az biztos, hogy nehezen hittem volna el a szezon előtt azt, ha valaki elmondja, hogy február közepén hol állunk majd a tabellán. De megérdemelten vezetjük a táblázatot, megharcoltunk ezért, és most minden egyes napon azon dolgozunk, hogy még tovább fejlődjünk."

    "A holnapi meccs két csapata két különböző háttérrel bír. Az egyiknek óriási tapasztalata van a győzelmek terén, a másikban pedig javarészt olyan játékosok vannak, akik még sosem értek fel a csúcsra. Ki kell használnunk a bennünk rejlő energiát és dühöt, és ki kell hoznunk a legtöbbet magunkból."

    "Az biztos, hogy szükségünk lesz a szurkolótáborunkra, ilyenkor olyan, mintha 15 játékosunk lenne a pályán. Rengeteg energiát és támogatást adnak az emberek a lelátókról. Remélhetőleg élvezetes lesz a holnap esténk egy különleges napon. Ezt a hangulatot nem szabad alábecsülni, a játékosok is sokat beszélnek erről, nagyon különleges érzés a részének lenni."

  • A Manchester Cityről

    "Csapategységben nagyon erősek." - folytatta Arteta.

    "Abszolút példaértékű, amit az előző hat évben elértek, megérdemelten tartanak ott, ahol, pedig nagyon sok sorozatban versengenek és sok nehézséggel kellett szembe nézniük. Számunkra nagy kihívás, hogy mi is elérjük ezt a szintet, de előnyt akarunk kovácsolni ebből a kihívásból, és mi is el akarunk ide érkezni. Ennek a szint irányába haladunk mi is."

    "Hogy még nem sikerült megvernem Pep-et? Ebből sosem csinálok személyes kérdést, az ellenfél sosem egy edző, hanem mindig a következő csapat, jelen esetben a Manchester City."

    "Őszintén megmondom, még arra sem tudok gondolni, mennyire lesz fontos lépés a holnapi meccs. Végső soron játszottunk mostanság a Manchester Uniteddel is otthon, ott volt a Spurs elleni idegenbeli meccs, vagy a Chelsea elleni idegenbeli mérkőzés. Végső soron ugyanolyan három pont forog itt is a kockán, mint amennyit a Spurs ellen elhoztunk, vagy amennyit kaphattunk volna a Brentford ellenin is."

    "Minden arról szól, hogy mennyire leszünk jók szerda este, mennyire játszunk jól, ez fogja meghatározni, mi történik majd a meccsen."

  • Arteta: Az a két pontot már senki nem adja vissza

    Mikel Arteta kedd délután tartotta a hivatalos sajtótájékoztatóját, erről szemlézünk. Az első téma természetesen a Brentford jogtalanul fenntartott egyenlítő gólja volt.

    "Miután elemeztük az esetről készült képeket, nagyon dühösek és csalódottak voltunk, mert nem beszélhetünk emberi hibáról, itt valaki nem értette, mi lett volna a dolga.  Ez elfogadhatatlan, nekünk pedig két pontunkba került. Ezt már nem adja vissza senki, nekünk pedig azon kell dolgoznunk, hogy ez a két pontot valahol máshol találjuk meg a bajnokságban."

    "Ugyanakkor elfogadjuk a játékvezetői testület bocsánatkérését, ami egy nyitott és fair beszélgetés volt. Sok kollégánk együttérzését fejezte ki. Ez történt, előre kell tekintetnünk. Ez az eset csak még erősebbé tette a játékosainkat, a szakmai stábot, még nagyobb elán van bennünk, hogy leküzdjük az előttünk álló akadályokat."

    "Akkor lennék persze a legelégedettebb, ha valahogy megkapnánk azt a két pontot, de ez nem fog megtörténni. Értékelem, hogy nyitott és őszinte volt a játékvezetői testület a bocsánatkérésükkel és a magyarázatukkal, ez pozitív. De ez nem fog változtatni  azon a tényen, hogy két ponttal kevesebb van a nevünk mellett a tabellán, mint amennyinek lenni kellene."

    "Én azt gondolom abból a dühből, ami Howard Webb-ből, a játékvezető testület elnökéből fakadt, hogy minden tőlük megtesznek, hogy ilyen többet ne fordulhasson elő, és hogy meg akarják érteni, mi forog itt kockán. Végső soron ez segíthet. Azon vagyunk, hogy még jobbá tegyük a sportot, még profibbá váljon mindenki, és hogy mindenki figyeljen az utolsó részletre is, mert az is számít."

    "Nem tudom, milyen megoldások várhatók a jövőben. A szezont ezzel a rendszerrel kezdtük el, lehet, jövőre már jön a félautomata rendszer, ami a lest vizsgálja, erről nem tudok érdemben nyilatkozni. Sok tárgyalás van ezügyben."

    "Azt pedig nem nekem kell megítélnem, hogy milyen szanckiókat kapjanak az érintett játékvezetők. Ez nem arról szól, hogy valaki hibázott és keresztre kell feszíteni. Mindenkt meg kell tennünk annak érdekében, hogy a sport összességében igazságosabb legyen, vagy hogy jobbá tegyük a kommunikációt, és ez remélhetőleg segít elkerülni az olyan eseteket, mint amik a múlt hétvégén történtek."

    "

  • Wenger: Bajnok lehet az Arsenal

    Arséne Wenger is megszólalt a csapat bajnoki esélyességét illetően:

    "Az Arsenal elég jó csapat ahhoz, hogy megnyerje idén a bajnokságot. Mindig vannak időszakok, amikor nem megy úgy a játék, és nem jönnek az eredmények, mint most. Ezen túl kell esni. Talán nem is olyan rossz most játszani a Manchester City-vel, amikor ők sem szuperfavoritok, szóval a szerdai egy jó lehetőség lesz."

  • A számok nem a mi oldalunkon vannak

    Komoly nyeretlenségi szériát kellene megszakítania az Arsenalnak, ha győzni akarnak a Manchester City ellen szerdán: a bajnokságban legutóbb 2016-ban nyertünk ellenük, akkor Walcott és Giroud volt eredményes a mi részünkről.

    Az elmúlt 10 bajnokin 10-szer kikaptunk, 26 gólt kaptunk és mindössze 3-at rúgtunk.

     

  • Áll a bál a játékvezetés körül a szombati bakik után

    Finoman szólva sem a játékvezető napja volt a múlt hét szombati, ugyanis több meccsen is botrányos döntéseket hoztak a bírók egy-egy vitás helyzetnél.

    Sajnos az Arsenal meccse sem volt kivétel. Mint utólag kiderült, a szombati mérkőzésen a VAR előtt ülő Lee Mason egyszerűen elfelejtette behúzni a lesvonalakat a Brentford szabadrúgásánál, amely eset végül az egyenlítő találathoz vezetett.

    Az angol játékvezetői testület (PGMOL) vezetője, Howard Webb vasárnap - többek között - felhívta az Arsenalt is, hogy "megmagyarázza és elismerje a  meccsen elkövetett bakit", amely nem a VAR-hibájából, hanem emberi mulasztásból fakadt.

    A PGMOL ezen kívül egy rendkívüli tanácskozást is összehívott keddre.

    A szerdai meccsünkhöz kapcsolódó hír, hogy eredetileg John Brooks kezelte volna a VAR-t a rangadón, viszont Brooks is szarvashibát követett el szombaton, a rá bízott Crystal Palace-Brighton meccsen: tévedésből rossz védőhöz húzta be a lesvonalat, mint ezen a képen is látható, valójában Guehi helyezkedett közelebb a saját kapujához, és nem Tomkins, a lesvonalat mégis utóbbihoz illeszettte a vonalakat Brooks. Az ő helyére David Coote lép be szerdán.

    Őszintén reméljük, hogy nem kell majd a játékvezetővel foglalkozni a szerdai meccsen, de csak a rend kedvéért említjük meg, hogy a szerdai meccs bírója egy manchesteri játékvezető lesz, Anthony Taylor személyében...

  • Szerdán csúcsrangadó

    Két nyeretlen meccs után csúcsrangadó vár az Arsenalra a bajnokságban, érkezik ugyanis a címvédő, a Manchester City az Emiratesbe.

    A tét nagy: az Arsenal előnye jelenleg hárompontos a City ellen, igaz, Arteta együttese egy fordulóval kevesebbet játszott a bajnokságban.

    A meccs 20:30-kor kezdődik, amelyet a Spíler 1 élőben közvetít.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (565)

1 éve
Nincs sok idő a City elleni meccsen agyalni, egy régi jó ismerőssel találkozunk. 😬😁 Mondanom se kell sima Arsenal győzelmet várok. Amire kiváncsi leszek,hogy Arteta egy ilyen mérkőzés után ahol egyértelműen a fáradság jelei mutatkoztak , fogja e rotálni a csapatot és ha igen akkor hol nyul bele. Nyilván Partey ha nem teljesen egészséget, Jorghino adja magát. Elvileg a ghánainak hát problémái adódtak.
1 éve
Vieira
Kitiltott felhasználó
Én is így látom hogy vagy most kezdünk el pontokat gyűjteni vagy soha alapon. Még mindig mi vezethetjük a tabellát
1 éve
Vieira
Kitiltott felhasználó
A meccset nem láttam de szoros mérkőzésnek tűnt a Barca-Utd. Ez a 2-2 jól tükrözi hogy a 2 klub nagyrészt egy szinten van. Lehet itt még bármi a visszavágón és ami jó hogy egy erős csapat esik ki. Én remélem hogy ha a bajnoki cím nem is jön össze de akkor helyette meglesz a top4 és az El.
1 éve
Egy meccs alapjan ugy hogy nem lattad valoban meg lehet allapitani, hogy ki kivel van egy szinten 😂😂te joisten... koszonjuk kispesti ezt az ujabb elmes gondolatodat de szerintem ne eroltesd inkabb
1 éve
Remélhetőleg hamarosan újból ki leszel baszva, vagy bevezetik az új funkciót, nem leszel itt sokáig.
1 éve
Vieira
Kitiltott felhasználó
Rilers, ha új funkciót vezetnek, akkor még egy páran szerintem repülnek. Állítólag minden trágár szó után elindul a folyamat ha behozzák az új szabályokat. Igen, valóban nem láttam a meccset, de nagyrészt a a labdabirtoklás volt nagyobb arányú a Barca javára, viszont más mutatóban hasonló számokat produkáltak a klubok. Ha ezt nem látjátok, akkor vakok vagytok...
1 éve
Senki nem írt ilyet, hogy minden trágár szó büntetve lesz. Ez itt nem az óvoda.
1 éve
Az viszont büntetve lesz, mikor egy embernek 7-8 accountja van/volt. :)
1 éve
Vieira
Kitiltott felhasználó
Akkor olvassátok el Patrick szövegét
1 éve
Vieira
Kitiltott felhasználó
A stílust fogják moderálni. Na most a trágár beszéd is egy stílus amit büntetni fognak
1 éve
Rendben
1 éve
Mondd mar el hogy mi a fasznak kommentelsz olyan helyre ahol utal mindenki? En igazabol ezt a reszet nem ertem.
1 éve
Vieira
Kitiltott felhasználó
Mert egyszerűen baromságot írsz. Van 3-4 ember akik szeretik a vitát de a többiekkel ilyen probléma nincs. Én 3-4 emberért nem fogom meggondolni magam. Csabigunner, Jackoxi, Arsenal1220, Rilers talán....a többiekkel meg lehet beszélni dolgokat érdekes
1 éve
Meg van 1, aki generálja... Mondjuk a fórumnak a vita a lényege, csak neked nincs vitakultúrád sajnos.
1 éve
Vieira
Kitiltott felhasználó
Csabigunnernek milyen vitakultúrája van? Ha valaki nem ért egyet vele, akkor az segghülye meg vak stb...hagyjuk ezt a vitakultúrát inkább
1 éve
Hagyjuk már a faszságidat, Te csak azért írsz ide, mert arra vered a faszod, ha valakit sikerült felbasznod, úh Csabi mar sok orgazmust okozott neked, légy inkább hálás neki.
1 éve
Kezdjuk ott ,hogy ugy nem lehet valamirol vitazni amit nem lattal. Nonszensz. Mintha ugy mondanal velemenyt egy filmrol, hogy elolvasod a rovid leirasat.
1 éve
Vieira
Kitiltott felhasználó
Lilchilli, ezzel nem értek egyet, mert ha egy könyvet nem olvasol el akkor tényleg semmit sem tudhatsz a tartalmáról, viszont ha a számokat nézzük akkor labdabirtoklásban a Barca sokkal jobb volt de a többi mutatóban nagyrészt hasonló számokat hoztak a felek. És annyi meccset láttam már hogy ebből le tudjak szűrni dolgokat. Amúgyis egy hócipőben van a két csapat, új edző, építkezések
1 éve
JFC!
1 éve
Szoval akkora talentum vagy, hogy te mar meccsnezes nelkul tudsz vitatkozni adott meccsrol. Erdekes. Mehetnel vele a tvbe.
1 éve
Vieira
Kitiltott felhasználó
Barcelona kapuralövés 18, abból 8 ment kapura, 61% lab. birt. 476 passz 8 szöglet Man utd 18 kapuralövés abból 5 ment kapura, 39% labdabirtoklás, 309 passz, 5 szöglet. Én ezekből azt látom hogy a meccs kiegyenlített volt
1 éve
Az eredmenyek.comot mindenki megtudja nyitni es megnezni a statisztika fult aztan leirni ide. Ettol nem ertesz a focihoz, max elhiszed. Meg mindig nem lattad a meccset, igy meg nem lehet valakivel szemben ertelmes erved.
1 éve
Faszszopó makker United. Pedri is lesérült. Dembelé nem is volt alapból...
1 éve
Már vezetnek is, nem hiszem el, hogy ezt a tetű Rashfordot senki nem bírja tartani.
1 éve
a kovi korben a unitedet ugyse kaphatjuk. de az elre benevezhetnenk
1 éve
Amúgy miért utálod ennyire Rashfordot? Szerintem nincs vele semmi baj (személyiség/játéka), és idén még klasszis szinten is tolja.
1 éve
Biztos nem utálnám, ha nálunk játszana. Egyszerűen nem értem a palit, tavaly lőtt vagy 2 gólt a bajnokságban, idén meg hirtelen mindjárt gólkirály lesz... Ott van Kane, ő legalább konzisztensen klasszis. Egyébként ez a szent tehén imidzs is sok nekem egy kicsit, amit képvisel meg ráaggatnak. Viszont Martinellit durván padra ültetné sajnos.
1 éve
Weghorst érkezésével még több területe van. A holland egy nagy 0 kapu előtt, de a többieknek rengeteg helyet csinál, eddig ne m értettem mit keres a kezdőben, de már teljesen világos.
1 éve
Továbbra sem értem egyesek felfogását, a Liverpool egy szar, a Chelsea egy szar, a Spurs is iszonyú hullámzó. A Newcastle projektje egy éves, a Unitedé fél. Ergo minimum 2. helyre be kellene jönnünk. És tekintve, hogy ilyenek a riválisok, illetve a Citynek már most több veresége van, mint tavaly, igenis itt van (lett volna) a kurva sansz végre valami nagyot dobni, és megnyerni a bajnokságot. Hihetetlen, hogy pár embernek olyan felfogása van, mintha egy kiesőjelölt csapat lennénk... A Leicteres szezon után is jelentkeztünk egy stabil 5. hellyel egy évre rá. Most is simán benne lehet ez.
1 éve
Ezt én se értem. Költekezésben soha nem fogjuk felvenni a Cityvel a versenyt, de sok másik csapattal se. Persze, hogy erősebb a City padja, de akkor elégedjónk meg az örök lúzer szerepével vagy soha ne is álmondjuk bajnoki címről, mert a City mindig előttünk jár? Állandó BL szereplés nagyobb célok nélkül mit ér? A pool is meg tudta csinálni, hogy kievickélt a szarból, sőt még a csirkék is Bl döntőztek.
1 éve
Idén kötelező a top3. Azt azért szögezzük le, h a Pool csak a sérültjei miatt szar, és azért, mert nincs két jó középpályása, amint ezt orvosolják, máris ők a City 1. számú kihívói a következő szezonban. Newcastle pedig ne legyen BL induló, lehetőleg soha, így sokkal lassabban tudnak majd építkezni.
1 éve
Tökmindegy miért, így alakult, a Pool sehol nincs idén. Az hogy kell nekik 2 középpályás, az nem egy mellékes dolog. 150-200 millás befektetésről beszélsz úgy, mintha egy kg kenyérért meg egy doboz tejért kellene leugraniuk a közértbe.
1 éve
Ez az év olyan, mint amikor a Leicester lett a bajnok. Idén nem bajnokságot nyerni mindenképp kudarc.
1 éve
Srácok, kicsit off téma, de Győrben szervezünk közös meccsnézéseket, esetleg aki győri és szeretne csatlakozni a most alakult Facebook csoportunkhoz jelentkezhetne. Győr Ágyúi a Facebook csoport neve.
1 éve
Nekem sajna az nagyon kiesik, de ilyen mozgolódásokban én is gondolkodtam már. Jászságból nincs itt valaki? :D
1 éve
Sajna nekem is messze van, pedig jó ötlet. Utoljára akkor voltam ágyús összejövetelen mikor megnyertük az FA kupát, nem tom pontosan melyik évben, de emlékszem a Hősök terén volt a gyülekező és voltunk is efy páran. Talán az Ankertben vokt a meccsnezes ha jól emlékszem. Sör, szurkolás, jó hangulat. Kicsit hianyzik :D
1 éve
Jackoxi! Ujszasz jatszik?
1 éve
Eléggé kiesik már, de egyszer voltam ott :D Te odavalósi vagy?

Szólj hozzá