• Ben White-ról

    Sajtóhírek szerint Martin Odegaard után megkezdődtek a tárgyalások Ben White-tal és az angol játékos ügynökével a hosszabbításról. A kezdeti megbeszélések pozitívan zárultak, így jelenleg semmi akadály nem látható, miért ne hosszabbítana a fiatal védő a csapattal.

    "Nagyon elégedett vagyok Bennel. Nagyon következetesen teljesítő játékosról van szó, aki folyamatosan fejlődik, nem csak középhátvédként, de szélső bekként is, és utóbbi kapcsán voltak azért kételyeink. Egy harcos jellemű játékosról van szó, aki nagy segítség a keretben, főleg ezen a szinten , szóval nagyon elégedett vagyok vele."

  • David Rayáról

    "Nagyszerű játékos. Nagyon jól beilleszkedett, jó a kapcsolata a társaival, a stábtagokkal. Jól ismeri Londont is, ismeri a stílust, amiben játszunk, ismeri a ligát is, szerintem nagyszerűen teljesít."

  • A Manchester City múlt heti vereségéről

    "A Premier Ligában bármelyik csapat képes megverni a másikat, ezt mindenki, én is, Pep is jól tudja."

    "A múltban nem hoztunk eredményeket ellenük, de ez a múlt, most előre kell tekintenünk. De a múltban más játékosok léptek pályára ellenük mint akik most vasárnap fognak. A lényeg, hogy minden területen a legjobbnak kell lennünk 100 percig, csak így lehet esélyünk."

    "Az biztos, hogy mentálisan nagy löketet adna a győzelem vasárnap, de végső soron ugyanolyan három pontot kapnánk érte, mint bármelyik más meccsért."

    "A Szuperkupa győzelem kicsit régen volt, akkor voltak bevehető játékosaink meg nem bevethető játékosaink, most más a helyzet. A szezon már egy ideje elkezdődött, a vasárnapi más meccs lesz. De a hitünk mindenképpen megvan, hogy képesek vagyunk megverni őket."

  • Parteyról

    "Thomas jobban gyógyul a vártnál. Emiatt elvittük őt Lensbe, hogy ha szükségünk lett volna rá, akkor kéznél legyen. Végül máshogy kellett menedzselnünk a meccset. Ő biztosan a keretben lesz vasárnap."

  • Sakáról

    Mikel Arteta mai sajtótájékoztatóján az első kérdéseket Bukayo Sakáról kapta, vajon a fiatal angol játékos játékra kész állapotban lesz-e vasárnap.

    "Mindenképpen számításba jöhet a játéka. Meglátjuk, mennyire lesz terhelhető vasárnapra. Sosem jó hír, ha egy játékost cserét kér egy meccs közben. Vele megint ezt történt a Lens ellen. Meglátjuk, hogy alakul, a többit az orvosokra bízom."

  • Vasárnap szuperrangadó

    Szuperrangdó vár az Arsenalra a bajnokság 8. fordulójában, az ellenfél a bajnoki címvédő Manchester City lesz.

    A mérkőzést 17:30-kor rendezik, a találkozót a Spíler 1 élőben közvetíti.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (664)

6 hónapja
Spursnek úgy látom nem okozott gondot otthon megverni a Fulhamet. 🙂
6 hónapja
Alan Shearer is baffled Arsenal weren't awarded a penalty at Stamford Bridge 🤔

🗣 "They should have had (a penalty). There’s no doubt about it.

"Sanchez has just come out, and he wipes him out, Jesus. What’s key for me is that he catches him in the head. Look, he goes right through him here. It’s a terrible challenge.

"How on earth can the VAR not think that’s a penalty, and the referee? He is nowhere near the ball."

Errol amugy miert nem beszel senki? Meccs kozben se ertettwm hogy a faszba nem tizi...ugyanaz volt mint Onana a Wolves ellen csak akkor egesz Anglia arrol beszelt. Koze se volt a labdahoz csak eltarolta Jesus-t...
6 hónapja
Ezzel én is így voltam, viszont annyi idióta szabály van már, hogy úgy voltam vele biztos nem tudok valamiről.
6 hónapja
Ex-Arsenal and Chelsea star William Gallas has insisted William Saliba is not world class - and even listed four better defenders.
He said: "Let’s calm down about William Saliba.
"That’s a problem with the modern media, and discussions like this aren't good for the players. Some of them can’t deal with that pressure.
"I like Saliba, and I think he’s a really good player, but as far as I’m concerned, the best defenders in the world have to play in their national teams and be a constant in their starting XI.
"Saliba isn’t a starter for France yet, but when he’s in the line-up and he’s performing as well as he does at club level, then we can discuss him being the world’s best defender.
"At the moment, he could be one of the best defenders in Europe. There’s a difference."

Ennek az embernek mi a bánat baja van? Pavard, Konaté, Lucas Hernandez játszottak az elmúlt két meccsen középhátvédet. Mind rosszabb játékos, mint Saliba, elmehet Gallas a kurva anyjába.

6 hónapja
Gondolom nem véletlen, hogy a Zalaegerszegnél van(ott van még?), nem valami értelmes klubnál szóval szemmel láthatóan nem sokat ért a focihoz.
6 hónapja
ZTE? WTF? :D Nem hinném, h valaha a ZTE-nél dolgozott Gallas. Szivarra valót sem tudná ott megkeresni :D Nyilván az a következtetés, amit megfogalmazott, ostobaság. Edző függő is lehet, h adott nemzeti csapatban kik a kedvezményezettek. Ráadásul amit mond, az pont mostanában fog megdőlni, bár ez nagyban függ Dösamptól is, de Saliba jobb oldali középhátvédposzt riválisai nem túl acélosak. Varangy visszavonult, Upamecano kapitális hibákra képes, Disasi izomagy, még Konatéban van spiritusz, és minőség, de ő hol játszik a Poolban, hol nem.
6 hónapja
Ne haragudj, de konkrétan annyit kellene beírnod a googleba, hogy William Gallas és körülbelül a 3. találat: https://www.csakfoci.hu/magyar-foci/egykori-vilagklasszis-az-nb-i-ben-angliaba-es-franciaorszagba-sem-akarok-visszamenni 2021 óta a ZTE-nél dolgozik.
6 hónapja
Tök mind1, hol bassza a rezet Gallas. Nem hittem volna, h Zalaegerszegen él 2021 óta, egy multimilliomos világpolgár, aki bagóért dolgozik egy hulladék csapat utápótlásában...
6 hónapja
Jermaine Pennant on Ivan Toney:
"In a team like Arsenal where they can control the game, he would be the absolute perfect fit.
"He would be like a modern era Ian Wright. I would be shocked if Arsenal didn’t go out and get him this season."
6 hónapja
De bírtam anno Pennant szélső játékát. Remélem még mindig kell nekik Nketiah :D Bár sztem Wissa sokkal jobb. Osi is jöhetne, és akkor Jesustól lehetne megszabadulni egy csereügylet keretein belül + pénz, mert sztem érik a brazil bukása is, egyszerűen nem termeli a gólokat és a mezőnyjátéka is erősen megkopott.
6 hónapja
Barcelona, mint gazdaságilag instabil klub, aki a saját játékosait alig tudja regisztrálni, hogy építhet új stadiont? :D Remélem megsemmisülnek egyszer, s mindenkorra a közeljövőben. :D

Szólj hozzá