• Végre újra győzelem!

    Fordulatos meccsen szerezte meg a három pontot az Arsenal. Watkins és Coutinho góljainak köszönhetően ugyan kétszer is az Aston Villa szerzett vezetést, de az Arsenal mindig tudott reagálni előbb Saka és Zinchenko góljaival, a győztes találatot azonban Jorginho löketéből szerezte meg a csapat, amit Martinez öngóljának könyveltek el. A meccs utolsó pillanataiban Martinelli állította be a végeredményt.

    Folytatás jövő szombaton a Leicester ellen.

  • Arteta az új érkezőkről

    '"Leandro bármikor is szállt be a meccsekbe, mindig letette a névjegyét. Van rá esély, hogy kezdjen holnap."

    "Jorginho egy remek játékos. Nem régen érkezett a keretbe, és máris kivívta a többiek tiszteletét. Remek meccse volt szerdán."

  • Az Aston Villáról

    "Egy kicsit meredek szombaton 12:30-kor újabb meccset játszani, amikor szerdán este játszottunk."

    "Az biztos, hogy nehéz mérkőzésre számíthatunk. Unai egy remek edző, bárhol is dolgozott, sikeres volt. Nagyon tisztelem őt."

  • Smith Rowe már a keretben lesz?

    Mikel Arteta éppen ezekben a percekben tartja a sajtótájékoztatóját.

    Először a keretet illető hírekről beszélt a spanyol.

    "Emile ma edzeni fog a csapattal, ha rendben lesz, akkor ott lesz a keretben holnap."

    "Továbbra is figyeljük Thomast. Volt egy kis kellemetlen érzése a lábában, egy apró izomsérülésről beszélünk, ma meglátjuk, hogy érzi magát."

    "Gabi Jesus még nem áll készen."

  • Most már nyerni kell a bajnokságban

    Három nyeretlen bajnoki meccset követően az Arsenalnak most már illene nyerni. Ehhez viszont nem lesz könnyű út Mikel Arteta csapatának, hiszen az Ágyúsok az Aston Villa vendége lesz.

    A meccset szombaton 13:30-as kezdéssel rendezik a Villa Parkban, a találkozót a Spíler 1 élőben közvetíti.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (355)

1 éve
Smith-Rowe amúgy visszatér még valaha a futballhoz hogy legalább eladni el tudjuk, vagy teljesen kuka mint Wilshere?
1 éve
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de miután tele van a Facebook és az instagram is Martinez "öngóljával", én tök jól érzem magam ezeket nézve, hogy ez a majomparádé végre igazán beszopta. Amióta elment tőlünk, egy igazi tuskó lett, egy jellemtelen senki, sportszerűtlenül viselkedik, a vb-n is undorítóan viselkedett és nemcsak a meccsen, hanem azon kívül is. Szombaton is ahogy húzta az időt... Akkora arca lett, hogy rossz nézni. Persze jó játékos, az kétségtelen, de csak előjött belőle az argentin bunkóság. Emberileg talán az egyik legnagyobb csalódás számomra ez az ember.
1 éve
Igen, azért fura mert amikor nálunk volt tök normálisnak tűnt, nyilván egy kapus nem baj ha kicsit flúgos mint Ramsdale is pl de attól még nem bunkó.
1 éve
Vieira
Kitiltott felhasználó
Hát az is biztos hogy a sikerek az embert néha rossz irányba viszik. Önelégült lett már amikor nálunk Fa kupát nyert. De a világbajnoki győzelem is nagy mellényt szőtt neki
1 éve
Ettől jobb forgatókönyv nem is lehetett volna, hogy a utolsó percben az ő öngoljával nyerünk 😀 De utálom azt az embert.
1 éve
Mintha magadról írtál volna. 😂
1 éve
Most is te kötöttél belém, náci barátom.
1 éve
Amióta az eszemet tudom, talán nincs még egy olyan csapat a Földön, akit jobban gyűlölnék a mencsesztertől.


Amikor gimis voltam, szinte minden haverom, vagy ismerős Ronaldora verte a faszát, szerintem simán le is szopták volna.
Igazából mindig is ilyen kis sunyi genyókkal volt tele... nistelrooy, roy keane, ibra, ronaldo, fellaini, berbatov... most meg bruno fernandes, shaw.. gusztustalan fasszopó férgek egytől-egyig...


Az Arsenal elleni meccsen is színészkedtek, pl amikor de gea vállához hozzáért Nketiah, a kapus már látványosan fetrengett... vagy Ramsdale kijövetelénél rasford méterekkel előtte dobta magát.. nem tudom mennyire emlékeztek ezekre a képsorokra.


A mai lesgól is annyira tipikus... a partjelző is egyből kiszúrta, de megadták.
Okádok ezektől a tetvektől.
1 éve
Adom, egy büdös makker gecik voltak mindig is, sosem volt igazi jó játékuk, és erre jött, hogy a bírók is mindig tolták őket. Tele mocskos patkánnyal az egész klub, hányadék. Annak görény Fergusonnak amúgy annyi bajnoki címe van, mint nekünk összesen. 🙃
1 éve
Ha visszatekintek az elmúlt 15, vagy inkább 20 évre, az Arsenal játékosokra soha nem volt jellemző ez a fajta attitűd (színészkedés, aljas sunyiság). Nekünk mindig is szerethető karaktereink voltak.. talán ez is közrejátszott, hogy ezt a klubot örökre bezártam a szívembe.
1 éve
Fogalmazzunk úgy, hogy inkább általában szerethető karaktereink voltak. Azért ha megnézed a Wenger éra végét, Emery korszakot, és Arteta regnálásának elejét... Hát mentsen meg minket az úr attól a bandától! Az ilyen Guendouzi féle buzgómócsingoktól, Mustafi féle nyomorékoktól, a kiégett Aubameyag és Özil féle lusta disznóktól, Mkhitaryan féle zsoldosoktól, Sokratis Kolasinac féle favágtól, vagy éppen a Lichsteiner, Willian féle kivénhedt hulladékoktól. Nekem ne mondja már senki, hogy ez a csapat neki szimpatikus volt, mert konkrétan hánytam az egész brigádtól egy-két kivételtől eltekintve.
1 éve
😂 Nálam azért a csirkék viszik a prímet!
1 éve
Na most a csirkéknek is elmaradt egy full egyértelmű tizenegyes.
1 éve
A végén még kiderül, hogy a West Hamet tolják a bírók, nehogy kiessenek. 😀
1 éve
Mekkora szégyen amúgy, hogy a Leicester meg a West Ham a kiesés ellen küzd.
1 éve
Plusz még vegyük ide az Evertont, akik mióta indult a Premier League, még soha nem estek ki... Bebaszna ha a 3 közül kiesne valamelyik. Mondjuk a Soton is élt már meg szebb napokat.
1 éve
A Wolves is megérne egy misét, én felsőházba vártam őket a szezon elején. Az Everton az inkompetens vezetés miatt várható volt, hogy előbb-utóbb komolyan veszélybe fog kerülni, de Dyche benn fogja tartani őket úgy gondolom. Bornemouth, Soton szerintem fix kieső, kérdés ki csatlakozik hozzájuk. Szoros nagyon.
1 éve
Ha így maradna, kb a legjobb lenne. Southampton lassan a Swansea sorsára jut, nekik is voltak kiemelkedő szezonok, de mióta kiestek a feljutás közelében sem voltak. Pedig alapvetően bírtam őket. Szerintem ha kizúg a Soton, ők is jó időre bent ragadhatnak a másodosztályban. Leeds meg a nagy múltja miatt talán szomorú lenne, de amúgy semmi extra csapat. Bournemouth-t kb leszarom, de tényleg izgalmas lesz, mint a top4-es harc. Burnley 99%, hogy jön vissza a PL-be, többi még ott is megjósolhatatlan. Ott inkább annak szoktam szurkolni, hogy a Stoke meg a Birmingham a feljutás közelében se legyenek, szerencsére idén sem fenyeget ez a veszély. 😃
1 éve
Hát ja, ez már nem a Bielsa féle Leeds. Soton szerintem visszajöhet, sok fiatal játékosuk van, a Norwich is hasonlókkal liftezik. Amúgy Hasenhüttl idén is benntartotta volna őket.
1 éve
Ez azért van mert ilyen nehéz a PL. Ezért gondolom hogy meg kell nagyon becsülni ahol jelenleg állunk.
1 éve
Szerintem is azért van. És én pedig ezért mondom mindig szintén azt, hogy becsüljük meg és éljünk a sansszunkkal, mert ki tudja mikor fogunk megint 7-8 ponttal ligát vezetni egy ilyen erős mezőnyben. 😉
1 éve
Remélem az éledező Pool megcsapja ezeket a senkiháziakat. Rohadtul kezdenek irritálálni.

Szólj hozzá