• Folytatódik a bajnokság

    A világbajnokság végeztével folytatódik a bajnokság, az Arsenal ma a West Ham ellen játszik.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (214)

1 éve
A whoscorednal Saka, Nketiah es Ode is a fordulo csapataban!
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
"Robert Lewandowski szerint egész biztosan kijelenthető, hogy az argentin labdarúgó-válogatottat múlt vasárnap világbajnoki címig vezető Lionel Messi kapja ebben az idényben az Aranylabdát."
Lehet hogy most se lesz meglepetés.
1 éve
miert porogsz ezen a teman ennyit? Vegre ujra PL van, Arsenal meccs. Vege a VB-nek, az aranylabda osztas pedig jovo osszel lesz.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Maga az hogy Messinek jönne a 8-dik, az nagy szó. Szemtanúi lehetünk a világ legzsenibb játékosának. Inkább ez
1 éve
Ki a tökömet érdekel? :D Nem igaz, hogy minden nap ide kell okádni ezt, adminok, basszátok már ki légyszi.
1 éve
ertem, de majd beszelj rola akkor, amikor ez valoban megtortenik. Inkabb Messi, mint Ronaldo, de te csak roluk beszelsz kb. Istenitsd Odet, Martinellit, Sakat, aki tegnap ismet zsenialisan jatszott.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Igen, a tegnap nagyot alkottak. Így tovább. Go gunners. Ok👍.
1 éve
Nem is ertem azokat, akik erre a WHU-ra azt mondtak, h jo csapat, tele remek egyeni teljesitmenyekkel. Ez egy full hitehagyott, gyenge, kozepszeru csapat. Rice es Paqueta akik tudnak ebbe szint vinni es ennyi, de tegnap meg nekik se volt sok kozuk a meccshez.

Ha az elso felidoben pontosabb a csapat, akkor mar ott eldolt volna a meccs kimenetele.
1 éve
A Newcastle egyénileg gyengébb, mint a WHU, mégis 9-6-1 a mérlegük. Edzőjük miatt annyira szarok, amennyire.
1 éve
A WHU meg 4-2-10 es eddig is Moyes volt az edzojuk mikor jol ment nekik (bar szerintem eros felulteljesitesben voltak). Tovabbra se tudom milyen remek jatekosokrol beszelsz a WHU csapataban Ricen es Paquetan kivul, de a Castlenel Pope, Trippier, Botman, Guimares, es a kicsit felhypolt Isak is ott van(igaz serult) iden pedig Almirion nagyon elkapta a fonalat. Plusz a foci csapatjatek, tehat lehet nalad eros tulzassal egy Messi vagy egy Ronaldo is, ha nincs csapat epitve. Minket mindenki kirohogott az igazoalsok miatt, sot sokszor hallom, hogy hogy lehet ilyen kozepszerekkel nyerni, de mivel egyseges csapatot alkotnak jelenleg barkit le tudnak gyozni.
1 éve
Pope-Areola,Fabianski. Botman-Aguerd. Almiron-Bowen, az angolt sokkal inkább hozná az Arsenal, mint Almiront, a paraguayi Howenak köszönheti a szárnyalását, semmi extra a gyerek, az egész csapat egyénileg egyelőre totál középszer játékosokból áll 1-2 kivételtől eltekintve, ezért megsüvegelendő ez a szárnyalás részükről. Isak-Scamacca, Wilson-Antonio, Guimares-Rice. Továbbá Benrahmat, Fornalst, Paquetat anno velünk is szóba hozták, Soucek is ott van. Az biztos, h nem gyengébb a Newcastle-nél, de a teljesítmény ég és föld. Moyes és a csapata közti kötelék teljesen elfáradt, Howeval hasonlóan jól teljesítenének, mint amit most a Szarkák hoznak.
1 éve
Nem gondoltam volna, hogy ilyen simán megfordítjuk. Az Öreg mégiscsak szerencsét hozott. Szilveszterkor folytatás a Brighton ellen, az még kellemetlenebbnek ígérkezik.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Azért remélem a Ledds meglepi a cityt, mert arra azért képesek lehetnek.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Az biztos hogy most sorozatban jönnek a nehéz meccsek. Ha januárban a 9 pontból hozunk legalább 5 pontot és verjük újévkór a Brightont, akkor is maradunk az 1 helyen

Szólj hozzá