Arséne Wenger az Arsenal hétfői sajtótájékoztatóján ismertette a Bayern München ellen készülő kerettel kapcsolatos legfrissebb híreket.

A francia menedzser elmondása alapján a múlt hétvégén betegség miatt kimaradó Gabriel újra bevethető, de a Watford elleni meccshez képest csak a brazil védő az egyetlen visszatérő.

Az előző két BL-meccsen védő David Ospina vállsérülés miatt lesz ott a keretben, Wenger szerint a kapus a kolumbiai válogatott meccsén sérült meg.

Egy Alexis és Özil fittségét firtató újságírói kérdésre Wenger pedig úgy válaszolt, hogy mind a ketten rendben vannak, és természetesen tudják vállalni a keddi játékot.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

9 éve
Fabregas0490, naaa, csak megcsinálta! Wenger NOUT! Go Gunners!
9 éve
Törölt felhasználó
Megbasszuk ma a bájernt fasszal!! Csak tudnám Gabriel testvérünk hova a bús picsába tűnt. :gulp: Mindegy!!! Megbüntetjük őket !!! Arsenal till I die!
(remélem nyerünk)
9 éve
Meglátjuk majd ;-) Én úgy gondolom ma nyerünk de azt is hozzá kell tenni hogy ha nyerünk is attól még nem vagyunk kint a gödörből és ugyanúgy fájó marad a előző két vereségünk ! plusz még imádkozhatunk azon hogy mindkét horvát-görög párharc döntetlennel zárul ;-) Persze ha az EL-ben folytatjuk esetleg akkor sem kell temetni a csapatot ott is lehet bizonyítani ;-)
9 éve
Fabregas0490, na ez edzői feladat, kihívás, hogy hogyan állíts meg egy Lewandowskit vagy Müllert, és akkor a többiekről nem is beszéltem. Ha ezt ezzel a kerettel nem tudja Wenger megoldani, akkor Wenger OUT ;-) hahaha. Meg Go Gunners! Amúgy szerintem megoldja. Én a labdabirtoklásra helyezném a hangsúlyt, ha náluk a labda, akkor végünk, kigurigáznak, szaladgálunk, mint pók a falon, és a végére elfáradunk.
9 éve
Nehezen de most úgy érzem meglesz a győzelem 1-0 vagy 2-1 de nyerünk ;-) Jó formában van a csapat , sajnos a München is de ettől még szerintem egy szoros de mind két csapat kontrákra játszó focit fog játszani ! Hasonló eredményt várok majd el mint a Barca ellen 2011-ben... :-) Még csak annyit szeretnék hogy ha már szurkolunk és bármilyen eredmény is születik majd akkor hagyjátok majd el ezt a Wenger out meg takarodj meg ez meg az nem ide való meg szar stb írásokat !!! Szurkoljunk kulturáltan ha lehet !!!!! Go Gunners ;-)

Szólj hozzá