Cedric távozik a nyáron - márc. 19., Fabrizio Romano

Nem okozott különösebb meglepetést Fabrizio Romano keddi tweetje, miszerint megszületett a döntés Cedic Soares fejében, mikétn akarja folytatni a pályafutását.

A portugál jobb bekk szerződése a szezon végén lejár az Arsenallal, és nem lesz hosszabbítás, a játékos szabadúszóként hagyja el Arteta együttesét.

A játékosért idén télen is több klub is érdeklődött Spanyolországból, Törökországból és Portugáliából is, és bár az Arsenal nem gördített volna akadályt Cedric csapatváltása elé, minden bizonnyal az összes érdeklődőnek gondot okozott a játékos több mint 100 ezer fontos heti fizetése.

Cedric így maradt, sőt, bizonyos tétmeccseken csereként játszhatott is a felnőtt keretben. A portugál hozzáállása a kevés játéklehetőség ellenére is kifejezetten pozitív, az edzésmunkájára nem érkezett panasz és nagyon sok fiatal játékosnak segített az elmúlt hetekben.

Timber a válogatott szünet után játszhat is - márc. 19., football.london

Nem sokat kell már várni Jurrien Timber visszatérésére, írja az angol football.london portál.

A holland játékos súlyos keresztszalag sérülést szenvedett már rögtön a második bajnoki fordulóban, ami után a védőt műteni kellett és hosszas rehabilitáció várt rá.

Timber a könnyített edzésekre a csapat februári dubjai edzőtáborában térhetett vissza, az Arsenal edzői stábja azóta fokozatosan terhelte a játékost, és most úgy tűnik, egyre közelebb van a tétmeccsekre való visszatérés is - az egyelőre kérdés, hogy ez a felnőtt keretben, vagy valamelyik korosztályos csapatban történne meg.

Arteta az elmúlt időszakban sokszor dícsérte Timber hozzáállását a több hónapos kihagyás alatt: a játékos jól viselte a rehabilitáció alatti mentális törést is, és többször is részt vett a csapat meccsek előtti vagy utáni összetartásán is.

Gabriel kihagyja a brazil válogatott meccseit - márc. 18.

Gabriel Magalhaes bár meghívót kapott a brazil válogatott soron következő két felkészülési meccsére Anglia és Spanyolország ellen, végül visszamondta a szereplést sérülésre hivatkozva.

A pontos diagnózist az Arsenal nem hozta nyilvánosságra, de a védőnek az Achilles-ínszalagja rendetlenkedik, ez már okozott gondot neki a csapat utóbbi tétmeccsein is. 

Ezzel együtt mindenki bizakodó, hogy a játékos rendben lesz a csapat soron következő, március 31-én esedékes, Manchester City elleni rangadóján..

Kimmichért érdeklődik az Arsenal - márc. 18.

A német Sky értesülései szerint a Bayern München fontolgatja a rutinos középpályásnak, Joshua Kimmich eladását idén nyáron.

A 29 éves játékos szerződése 2025-ben jár le, így a bajor csapatnak az idei nyár még jó alkalom lenne, hogy számottevő átigazolási díjat kérjen a németért.

A Sky szerint több európai klub, köztük az Arsenal is érdeklődik Kimmichért, de a forrás szerint a versenyt jelenleg a Liverpool vezeti annak ellenére, hogy Jürgen Klopp távozik a csapatától a szezon végén.

Nemcsak Kimmich lehet az egyetlen nagy távozó a Bayerntől idén nyáron, felmerült, hogy Jamal Musiala is új klub után keresgél, mert az ő hosszabbítási tárgyalásai is elakadtak a klubbal. Az Arsenal megbízható sajtóhírek szerint egy szélsőt is akar igazolni Saka és Martinelli mellé/mögé, így nem kizárt, hogy Artetáék Musiala helyzetét is követik.

Hatóért még mindig próbálkozhat az Arsenal - márc. 19.

Twitteres értesülések szerint nem adja fel a harcot az Arsenal az Ajax tehetségées védőjéért, Jorrel Ható-ért.

Már több átigazolási hírfolyamunkban is beszámoltunk arról, hogy Arteta listáján előkelő helyen szerepel a 18 éves holland védő, aki közép hátvédként és bal bekként is bevethető, és kulcsembere a csapatának.

Hatót már télen is megpróbálta leigazolni az Arsenal, de a játékost nem kapott volna munkavállalási engedélyt, mivel akkor még nem töltötte be a 18. életévét.

Most az Arsenal helyzete némiképpen komplikáltabb, mert Hato időközben megállapodott a hosszabbításról az Ajax-szal, ami hamarosan hivatalossá válik. Ennek ellenére a csapat a nyáron megpróbálkozhat Hato leigazolásával, de a játékos nem lesz olcsó.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (226)

30 napja
Én leigazolnám magyarpétert...kibaszott messiás,berakjuk mindenhova is a gecibe 😂💥🚀 párezer guruló dollárért meg egy verhető nőért aláir. 🙏😂
29 napja
Ki hisz annak a kurvának?
29 napja
Johny - Amber perre kezd hasonlitani a dolog
29 napja
Mondjuk hanganyag az alapvetően egy közügy amit Varga Judit mondott azóta az pedig magánügy. És ami a közre tartozik arról mondjuk csönd van a magánügyről meg érdekes, hogy ilyen részleteket tudunk, nyilván nem véletlenül. De mondjuk ez a téma pont nem erre az oldalra való. 😀
29 napja
igy van Zoli
29 napja
Előttem már mindent elmondtak és igazuk is van, csak annyit fűznék hozzá, ha szerinted ez rendben van, hogy azóta is ezzel az amúgy magánüggyel tematizálják a közbeszédet, ahelyett, hogy az a MINDENKIRE tartozó közügy lenne a téma, hogy Rogán és sameszai besétálnak az ügyészségre és nyomozati iratokból kihúznak részeket akkor Veled van a baj Kispesti...Méghozzá elég súlyos...Pegazus botrányt, kegyelmi ügyet, Varga Jucus 2-3 évvel ezelőtti nyilatkozatait a családon belüli erőszak, nők védelme témakörében már meg sem említem inkább...Úgy sem értenéd...Az egész egy figyelemelterelés addig se azzal foglalkozunk, hogy, az ország már régóta megszűnt alkotmányos jogállam lenni...
29 napja
Tényleg nem idevaló a téma, de milyen nőről beszélünk? Egy igazi ringyó!!!
29 napja
általában az anyukák olyanok,h belekeverik a gyerekeiket ilyen ügybe,és hazudnak arról,h bezárta emet faszkalap a szobába és a gyeteke szabadította ki...plussz, felvételeket készít a volt felesége ,gyerekei anyja beszélgetése során... Véletlen sem gáz ez nektek...?! Ugyanmár nézzünk mélyen magunkba,egyetlen anyuka sem ilyen...még a leggefibb alkoholista,drogos anyák sem...Ellenben ismerjük azt a szitut mind ,amikor a nők bántva vannak házon belül.... Nekem nem egy kettő ilyen ismerősöm van,aki bántalmazza a feleségét...és terorizálja....ugyanmár...
29 napja
Érdemes megnézni, vagy legalább belekukkantani az ATV legutóbbi Csatt című műsorába. Fenn van YouTube-on. Behívták azt az agymosott kis buzi Deák Dánielt. Egyszerre volt szánalmasan nevetséges, és olyan irritáló, hogy legszivesebben belebasztam volna a laptopba. A többi vendég már teljesen kiégett a faszságaitól.
29 napja
A családon belüli erőszak nagyon komoly probléma, de ne vicceljünk már, ez a nő hazudik, mint a kurva élet. Igazságügyi miniszterként és úgy, hogy hatalmas hatalommal rendelkezett nehogy már ne tudjon ezzel mit kezdeni. Varga Judit egy gusztustalan nő, akinek már a Pegasus miatt le kellett volna mondania.
29 napja
Tudták, hogy veri azt retek ribancot, miért nem tettek valamit? A srác nem megy velük szembe soha nem derül ki, persze ha nem full kamu az egész. Egyébként meg az ilyen bérenceket vegyék csak fel. Péter ha tett valamit majd feleljen érte, de pont leszarom mit tesznek az fideszes kutyákkal. Speciel én már rég felhúztam volna őket az ellenzékkel együtt . Jól mutatja az ország állapotát ilyen pártjaink vannak. Ne huzzál fel velük légyszi Pesti . :D Arról regéljél inkább nekem Bográcsfejű haverod, hogyan fogja faszra húzni a Cityt ! 🤓
29 napja
Egy igazán megérdemelt kurva anyádat csak ide biggyesztek.
30 napja
Ornstein: Mint sok más klubnál, úgy az Arsenalnál is közös nevezőre kell jutnia a felelős döntéshozóknak egy-egy kiszemelt leigazolását tekintve.
Nem titok, hogy a csapat szeretne egy csatárt leigazolni, a lista élén most Gyökeres és Sesko áll. Ferguson is ott van a radaron, de a Brighton túl sokat kérhet érte, és ezt figyelembe kell venniük Eduéknak, hiszen még középpályást, bal bekket, csere szélső támadót és egy kapust is igazolni akarnak, főleg ha Ramsdale megy. Toney vagy Osimhen nem reális jelen pillanatban. Ami a középpályát illeti: Arteta kedveli Zubimendit, ahogy Onanát is figyelték a múltban, de utóbbi megszerzésevalószínűtlen.
30 napja
Ja igen, szerintem is cserekapus meg cserebalhátvéd miatt kell spórolgatni a csatárposzton 😂😂
30 napja
Sesko 50 milla. Ő lenne a legkézenfekvőbb. Kp kell a többi a távozók függvénye. Szerintem nem lenne hülyeség Gülert kölcsön venni jövőre a Real úgyis kölcsön akarja adni. ESR valszeg megy a helyére jó lenne és még 8-asban is ki lehetne próbálni meg ha jól tudom jobb szélen is tud játszani így Saka cseréje is meglenne. Kapusnak meg kb mindegy ki jön úgy is csak a sörmeccseken kap szerepet. Egy idősebb rutinos kéne pár millióért aki ha Raya esetleg le is sérül rutinnal szálljon be ne valami 0 km-es fiatal.
30 napja
Lefty: Sesko meg Güler is tehetségesek, de szerintem nekünk már kész játékosok kellenének. Gülert felesleges elhozni ha utána meg a Realnál fog játszani mire jó játékos lesz belőle. A legtöbb játékosunk most fog a legjobb korba érni szóval itt már fejlődni kellene ezzel a 2 játékossal szerintem semmivel sem lépnénk előrébb. ESR-t felesleges pótolni mikor így sem játszik.
30 napja
Kíváncsi leszek ki lesz a balbekk, ha Hato nem jön össze (tudom, egyáltalán nem ez a poszt a legnagyobb prioritás). Szerintem rá inkább jövőre lehet sanszunk, márcsak a hosszabbítása miatt is. Persze lehet tévedek. Ha meg már csatár poszt és Lipcse, Sesko helyett Openda?
30 napja
Guler nem kell, itt van Vieira. Sesko pedig lehet, hogy nem egy kesz jatekos, de arra ott van Havertz es Jesus elore.
30 napja
Havertz és Jesus se képvisel olyan szintet, ami egy igazán ambíciózus klub esetében elegendő lenne.
30 napja
Végülis Fabio itt van, csak 24 évesen van olyan szinten mint Güler 19 évesen. De egyébként valóban itt van. Mondjuk a szezon eleji Vieira lehetne erősségünk csak nem tudom azt látjuk-e még idén .
30 napja
Jelen pillanatban mozdítható valóban klasszis támadó szerintem csak Osimhen van. Róla lehet tudni, Chelsea szurkoló és a PSG is nagyon szeretné ,így nem sok esélyt láthatnak az ő szerződtetésében. Innentől kezdve nekem tetszik az irány, hogy egy olyan csatárba szeretnénk belenyúlni akibe benne van a lehetőség, hogy egy klasszis jàtékos válik belőle.
30 napja
Gyöketes nem rossz ötlet, középpályára akkor Zubimendi jó lenne, hátvédnek nem tudom kit vesznek majd de Cancelot lehetett olvasni a nappkban és akkor egy idősebb kapus már jó lenne. Jackoxi, nyílván nem egy hátvéd és egy kapus miatt kell spórolni de ha esetleg kiesne Raya akkor azért legyen egy mormális kapus hogy nyugodtak legyünk. Számolni kell azzal hogy bele kell azért kölzeni a hátsó posztokra is.
29 napja
Hát nem tudom, mi az, hogy Osimhen és Toney nem reális? Mitől nem reális? Attól, hogy drágák? Mert akkor kurva nagy baj van. Gyökerest kurvára nem ismeri szerintem senki,én legalábbis biztos nem, de érte is elkérnek egy csomó pénzt, azt 26 évesen portugáliában bohóckodik. Sesko nekem még nagyon nyers, nálam ő nem egy PL-győztes csapat kezdőcsatára. Openda futóbolondnak tűnik, bár róla pletyka sincs. Szóval nem tudom, Toney amúgy bőven jó opció lehetne, ha nem kerülne 60-70 milliónál többe, csak az a baj, hogy szerintem Havertz miatt nem akarják elhozni. Csak az a baj, hogy a többiek is félmegoldásnak tűnnek. Esküszöm még inkább Zirkzee-t hoznám lehet, ő legalább tényleg csinál olyan dolgokat, amiért megéri leülni meccset nézni. Viszont azt kurvára remélem, hogy nem védőre meg kapusra basszuk el megint a sok pénzt, mert agyérgörcsöt fogok kapni. Mi a fasznak vettük akkor Timbert, ha megint balbekket nézegetünk? Tavaly elég egyértelműnek tűnt, hogy vele számol Arteta, mint kezdő balhátvéd.
29 napja
pedig egyszeru a keplet. Osimhen piszok draga es a Chelsea is ott van, aki nagyobb bert fog tudni adni neki. Raadasul semmi sem indokolja, hogy ki kene pengetni erte azt a kozel 103 milli fontot, es a rendszer sem ilyen csatarra van kielezve. Toney pedig viszonylag idos. Egyedul Trossard jott idosen, de o is mindossze 25 millioert. Ha ennyi lenne Toney, akkor szerintem siman hoznak, de az angolsaga, az, h csatar, megdobja az arat egy kozel 60-70 milliora, ami mar sok erte, hiszen o nem egy Harry Kane azert. Pedig a rendszerbe az o jateka meg illene is, de arra valoban ott van Havertz, aki a legjobb korban van.
29 napja
Jackoxi, szerintem elég egyértelmű hogy mi nem vagyunk az ilyen bomba üzleteknél előnyben, mivel kevesebb pénzzel rendelkezünk mint az olajosok. Ha adunk valakiért 100-at, akkor ők simán ránk licitálnak. Tudom Rice pont ellenpélda de szerintem egy jó ideig már nem fogunk ilyen magas összegű üzleteket kötni. Nálam az is megoldás lenne ha csak padra vennénk csatárt 50 körül és Havertz legyen a kezdő, mert láthatjuk hogy elől hasznos, hozza a gólokat.
29 napja
"kozel 60-70 milliora, ami mar sok erte, hiszen o nem egy Harry Kane azert." Hát Havertz még messzebb van Kane szintjétől, mégis ennyit kiadtunk érte, úgyhogy akár Toneyért is ki lehetne.
30 napja
HIVATALOS! Nwaneri uj hosszutavu szerzodest kotott a klubbal.
30 napja
Helyes! Ő biztosan be lesz építve a csapatba, akár Arteta lesz az edző a jövőben, akár nem.
30 napja
Mitől biztos?
30 napja
Nwaneri - “I want to keep pushing towards the first-team, gain as much experience as I can from the players in the first-team, and score as many goals as I can in whatever game I’m playing in and just keep pushing. I’m just going to keep working and do my best when I get opportunities given.” (@arsenal)
30 napja
Szep lassan el kell kezdeni beepiteni, es egyre tobb jatekidot biztositani a felnottek kozt. Valoszinuleg nem jovore fog beepulni, de valoban nala van a legnagyobb esely erre.
30 napja
Tehetsége a garancia.
30 napja
csori Castle

Newcastle's Sandro Tonali, previously banned for 10 months due to betting offenses in Italy, has now been charged by the FA with 50 counts of placing bets earlier this season.

[@martynziegler]
30 napja
ugy nez ki a hollandok lemondanak Stu-rol

Pep Lijnders is under consideration for the Ajax job.

[@_pauljoyce]

Szólj hozzá