Angol sajtóértesülések szerint Unai Emery egy négyszemközti beszélgetésen közölte Mesut Özillel, hogy több munkát vár el tőle, amennyiben a német játékos vissza akar kerülni az Arsenal kezdőjébe.

Az irányító középpályás legutóbb a Bournemouth elleni bajnokin volt a csapat keretében, ám akkor is a kispadon nézhette végig a találkozót, és a mérkőzés végén Emery egyértelműen  utalt arra, hogy Özil a meccs fizikális jellege miatt maradt ki.

A német a Tottenham elleni rangadóra hátproblémák miatt már a kispadra sem került, és bár a sérülés valós, a Daily Mail szerint - ha minden kötél szakadt volna - ott lehetett vona a keretben.

Az angol lap szerint Emery az elmúlt hónapban leült Özillel beszélni, és mindenféle köntörfalazás nélkül kijelentette, hogy mit vár el tőle ahhoz, hogy ismét a kezdőbe kerüljön a játékos. A jelenleg fennálló problémák ellenére Emery továbbra is úgy gondolja, hogy Özilnek van jövője az Arsenalnál, de egyértelmű változást vár el a játékos hozzáállásában.

Özil egyébként a keret egyik legnépszeűbb tagja a játékosok körében, mégis Arséne Wenger irányítása alatt több csapattársának szemet szúrt, hogy a német akkor is élvezte a francia feltétlen bizalmát és kapott helyet a kezdőben, amikor egyértelműen jobb formában lévő opció is volt a helyére.

A Daily Mail megjegyzi, Özil eladása nem opció az Arsenal számára. Erre azért is kevés az esély, mert a 30 éves Özilért jelenleg aligha van olyan európai nagycsapat, amelyik kivásárlási összeget fizetne és  legalább tartaná a német rekordmagas, 350 ezer fontos heti fizetését, az Arsenal pedig nem akar kompenzációt fizetni.

A középpályás a csapat legfrissebb tájékoztatása szerint egyedül edz, és kevés esély van arra, hogy ott lesz a keretben a Manchester United elleni meccsre.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

5 éve
Meg azért remélem ha már játszik akkor nyújtson olyan teljesítményt amivel kompenzálja ezt az összeget
5 éve
Csak azt nem értem mire fel keres ennyit
5 éve
Törölt felhasználó
Remélem feltüzeli Özilt és nem megsértődik. Kell a jó formában játszó német, pláne, hogy Rambó megy el.
5 éve
nah élvezkedik már az Özilfóbiás..:DDDDD Mit hozzon a télapó? Özil poszter?:DDDDDD Elhullajtott pontok.....hmhmhmhmh Beteg.
5 éve
Törölt felhasználó
Fabregas0490! Én a játszatását nevezném luxusnak. ....És bár az elhullajtott pontokat már nem kaphatjuk vissza - illetve életünk azon perceit sem, amikor azt csodálhattuk, ahogy akár alsóházi csapatok is körberöhögnek minket az Emirates-ben -, azért nem kéne ennyire könnyen elherdálni, amit a srácok nélküle összekalapálnak!

Szólj hozzá