Angol lapértesülések szerint az Arsenal mindkét sztárcsatárát megtartaná a következő szezonra, noha mind Alex Lacazette, mind Pierre-Emerick-Aubameyang eladásából számottevő bevételre tudna szert tenni a londoni klub.

Aubameyangért két kínai klub érdeklődik, míg Lacazette helyzetét a Barcelona és az Atletico Madrid is figyeli, a spanyol klubok viszont egyelőre Antoine Griezmann ügyében tárgyalnak.

James Olley, a Standard Sport megbízható újságírója szerint Aubameyangot a Gunagzhou Evergrande, és a Shanghai SIPG ostromolja, a kínai klubok 300 ezer fontos heti fizetést kínálnak a gaboni játékosnak, és abban bíznak, hogy a Bajnokok Ligájáról ismét lecsúszó Arsenal túladna a gólkirályán, hogy jelentős összeget szabadítson fel a fizetési listáján.

Az Arsenalnál a jelek szerint nem ebben gondolkodnak, ők abóbl indulnak ki, hogy Aubameyang jól érzi magát Londonban, és nem mutatja a jelét, hogy távozni szeretne. Igaz, ebben az anyagiaknak is nagy szerepe van, állítólag Aubameyang markát minden teljesített szezont követően 3,75 millió angol fontos hűségbónusz üti.

Sőt, az Arsenal mindkét sztárcsatárával szerződéshosszabbítást kezdeményez majd - mind Lacazette, mind Aubameyang szerződése két év múlva jár le a csapattal.

A támadók mellett viszont két kulcsjátékos helyzete tisztázatlan. Mesut Özil sorsa továbbra is a levegőben lóg, és úgy érződik, hogy a klub elengendé a német irányítót, ha találna rá vevőt .

Özil mellett még a csapatkapitány Laurent Koscielny is távozhat, a francia új szerződést szeretne kapni az Arsenaltól, de még nem voltak tárgyalások ezügyben. A hírek szerint a francia játékos kipróbálná magát más országban is: németé s olasz klubok hívják, de nem elképzelhetetlen egy visszatérés sem Franciaországba sem.

Az Arsenal a BL-indulás meghiúsulása miatt körülbelül 40-45 millió fontot tud majd átigazolásokra szánni. A csapat kiszemeltjei között olyan játékosok szerepelnek, mint Thomas Meunier (jobb hátvéd, PSG), Ryan Fraser (szélsőtámadó, Bournemouth), Dennis Praet (középpályás, Sampdoria),  Joachim Anderson (védő, Sampdoria), Alexis Claude-Maurice (szélsőtámadó, Lorient) vagy William Saliba (védő, Saint-Etienne).

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

5 éve
Hát igen, nagycsapatból, úgymond olyat, akinek van neve, nem fogunk igazolni 40-50 alatt, de szerencsére nem is az kell nekünk, hanem inkább ezen a fiatal vonalon kell elindulni. Ez vonatkozik minden posztra, ezért tudnék örülni mondjuk a két Sampos gyereknek is.
Firpo egy labdaügyes, gyors, jól cselező bekk, de emellett védekezésben is ott van a szeren. Nem hiába hozták szóba idén a kontinensen szinte mindenkivel, most leginkább a Barca számít befutónak. Reméljük túl drágának bizonyul, és kénytelenek lesznek beérni Kolaval :lol:
Nála reálisabb igazolás lenne Kieran Tierney a Celticből. Még csak 22 lesz, de már ez volt a 4. teljes szezonja. Ő inkább egy brit típusú bekk, gyakorlatilag Robertson "gyengébbik" kiadása, de ugye bőven van még ideje fejlődni. Már szóba is hozták velünk.
5 éve
arpi: Nos, lehetséges hogy igazad van, én egyik játékost sem ismerem. Chilwellel kapcsolatban 50-70 milliókról hallani, Mendy most 40-ért mehet a Realba. Lucas Hernandez mennyiért is igazol a Bayernbe, 80? Szóval az biztos, hogy jegyzett bal bekkre semmi esélyünk nincs 22 millióból, max. mondjuk Tagliaficora, aki bár az Ajaxban jól játszik, a VB-n borzasztóan gyenge volt, vele kapcsolatban van bennem egy kis félsz. Illetve hát fene tudja, biztosan lehetne találni fiatal tehetségeket, mint akiket te is írtál, de ők talán megint csak kicsit lutri kategória. Jegyzett szélső védőt nagyon nehéz lenne igazolni ennyiből.
5 éve
Jackoxi: Simán találunk jobbat. Aki ad érte egy 20-ast, máris viheti. 30-ért mozdítható Junior Firpo, 20-ért Kieran Tierney átlagos fizetésért.Monreal meg elbohóckodhat még 1 évre.
Kola 140 ezret keres, ami szerintem duplája tudásának. Robertson, a liga legjobbja 50-et keres jelenleg, bár biztos kapni fog most egy zsíros szerződést.
5 éve
Roszko: Hmm, elgondolkodtatsz... szerintem még kivárok úgyis holtszezon van. %-P

Kolasinacot vinné a Barca, 22 millió fontról írnak. Megtartanám, ennyiért úgysem találunk normális pótlást. Majd talán jövőre visszatérhetünk a balhátvéd kérdésre.
5 éve
Törölt felhasználó
Szasza nézd csak meg a Knowson az ábrát hogy a Kronke 0 fontot fektetett be legalább 10 év alatt, de ezt nem a költekezésünkre értem csak nézd meg nyugodtan. Ennek a Xhakas hírnek semmi értelme, ha el is adjuk 25-nál többet nem fogunk kicsikarni.

Szólj hozzá