Mikel Arteta nem zárta ki, hogy az Arsenal csatárt is igazol a januári átigazolási ablakban Gabriel Jesus elvesztését követően.

Mint ismert, a brazil játékos sérülten érkezett vissza a brazil válogatott keretéből, a csatár jobb térdét december elején meg is műtötték Londonban, a rehabilitáció már két hete zajlik. Az Arsenal nem adott ki külön közleményt Jesus várható visszatéréséről, de becslések szerint a játékos akár három hónapot is kihagyhat.

"Gabriel elvesztése óriási csapás a számunkra. Nagyon fontos játékosról van szó, mivel nagyon sokat tud adni a csapatnak, és lehetetlenség pótolni őt. De vannak más játékosaink, vannak alternatívák, megpróbáljuk megoldani a hiányát." - mondta Arteta a klub hivatalos weboldalának.

"Az átigazolási időszak szintén egy lehetőség." - mondta Arteta.

Gabriel Jesus első számú pótlása a csapaton belül Eddie Nketiah lesz, de felmerült még Gabriel Martinelli szerepeltetése középcsatárként is - sőt, Arteta elmondása alapján még Emile Smith Rowe-ból is lehet hamis kilences, igaz, az angol középpályás egyelőre még nincs meccsfitt állapotban.

"Jesus egyedi játékos, de Eddie-nek is remek képességei vannak, ő is beleillik a játékstílusunkba. Vannak még más opcióink is, mint például Gabi Martinelli, de jelenleg szűkösek a lehetőségeink erre a posztra. Emile Smith Rowe visszatérése szintén nagy fegyvertény lesz."

Sajtóhírek szerint az Arsenal legalább egy játékos megvételét fontolgatja a téli átigazolási időszakban, több hiteles forrás is arról számolt be az elmúlt napokban, hogy a Shakhtar Donetsk ukrán szélsője, Mykhalyo Mudryk megszerzése az egyik prioritás - de nincs kizárva egy védekező középpályás leigazolása sem.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (180)

1 éve
a lényeg,hogy ma verjük el a WestHam picsáját otthon
1 éve
Nketiah duplázni fog. 😉
1 éve
igy legyen, hiszen nem veletlenul lett vele hosszabbitva.
1 éve
Nem tudhatjuk milyen West Ham ellen lépünk pályára, lehet VB alatt formába lendültek. Egyénileg többnyire minőségi játékosokból áll, sztem kemény dió lesz.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Attól félek, hogy Arsenal856nak lesz igaza és még az is benne lesz hogy akár veszítünk, de ne így legyen persze. Martinelli, Öde, Nketiah, Saka csak megoldják. Öde parádésan hagyta abba az utolsó meccsein
1 éve
Ha Nketiah gólt lő ma, mindenki előtt bocsánatot kérek tőle, bár továbbra is kritikán aluli, hogy ő a kezdőcsatárunk... Szerintem nehéz meccs lesz, de mindenképp örülök, hogy otthon játszunk. Nem veszíthetünk, az ultragáz lenne. Felesleges a szezon eddigi részéből kiindulni.
1 éve
Csabi, de barmilyen golt lo is, akkor is meg kell ezt tenned 😉
1 éve
Ha befingja a labdát a kapuba, akkor is megkövetem magam 😀
1 éve
ezt mar szeretem 😂
1 éve
Meg iszonyu messze van, de Joe Hart volt az utolso angol kapus aki golden glove dijjal fejezte be a bajnoksagot.

Ramsdale 7 (14 meccs)
Pope 7 (15 meccs)
Ederson 6
Ward 6
De Gea 5
Allison 4
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Hát Ramsdale pályázik rá az biztos👍
1 éve
És ha Gabriel nem lett volna annyiszor balfasz még több is lehetne neki.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Rilers, én a brazilokról, beleértve Gabrielt is, én másképp fogalmaznék. Én előbb veszek egy Gabrielt, mint egy buta Maguirét már bocs FIFA-ranglista (zárójelben az előző helyezés): 1. ( 1.) Brazília 1840,77 pont 2. ( 3.) Argentína 1838,38 3. ( 4.) Franciaország 1823,39 4. ( 2.) Belgium 1781,3 Zárójelben az előző helyezések
1 éve
Azért ha most telén kölcsönben, nyáron meg végleg sikerülne megszerezni Felixet. Mester lépésnek tudnàm be, kb mint Partey leigazolását. Mindig nagy szívfájdalmam volt, hogy annó Griezmannt simán elvitték előlünk. Felix leigazolása megfelelő elégtétel lenne számomra. Normál körülmények között azt mondanám esélytelen, de jelenleg az ATM nem versenyképes csapat. Az elmúlt pár évben a matracosok komoly identitás válságba kerültek. Megpróbáltak kilépni a két óriás árnyékából ami azt hozta magával, hogy megpróbáltak trendi focit játszani. A javuló állomány arra kényszerítette stábot szakítsanak azzal a felfogással ami a sikereket hozta. A stabilitást feláldozták a taktikai rugalmasság oltárán és Felix ennek esett áldozatául. Mára teljesen kihűlt a kapcsolata Simeoneval és lassan mindenki elismeri körülötte, hogy sürgősen környezet változásra van szüksége. Ezzel párhuzamosan az ATM továbbra is anyagi problémákkal küszködik. Így ha jól keverjük a kártyákat Félix mozdítható lehet valóban. Ráadásul az ő helyzete megerősítheti a pozíciónkat más játékos esetében. Azt nézem jövőre BL komoly merítési lehetőséggel rendelkező csapatot igényelne. Ezt egy komoly vissza nem térő lehetőségnek érzem.
1 éve
Azt latom Felixnel problemanak, hogy csak idoszakosan tud jol teljesiteni. Mindig van 1-2 eros honapja aztan meg semmi. Az ara meg ahhoz kepest sok. Fel ev kolcsonbol meg igazabol semmi nem derul ki. Odegaard se valtotta meg a vilagot fel ev utan.
1 éve
Szerintem nagyon nehez beloni Felixet, mert ez az ATM teljes mertekben megoli ot. Egy jobb rendszerben siman lehet, hogy tudna tartani a jo format, bar eleve tul volt hypolva ezzel a 120 millas vetellel. Egy kolcsonnel nem hiszem, h mellenyulnank amennyiben jonne.
1 éve
Ez az ingadozás az egész csapatra jellemző volt, bár nem követem őket annyira szorosan de ez rémlik. Amit pedig Simeonenak tudom be leginkább, mert egy olyan dolgot várták el tőle ami nem ő . Így csak részben tudta megoldani. Egyszerű példákat mondok. Attól függetlenül, hogy az ATM-nek mint csapatnak ment vagy sem. A többi csapatához képest de csapaton belül is Felix sokkal kevesebb labdát kapott mint a többi top csapat bármelyik támadója és ez fordítva is igaz jóval kevesebb opciója volt megjátszani is a azt. Továbbá mikor nem birtokolták a labdát az utolsó években periodikusan de hogy mi alapján nem tudom megmondani. Az ATM labda ellenébén sokszor egyáltalán nem helyezte nyomás alá az ellenfeleit , így pl ő maga már csak posztjából fakadóan is kivonodott a játékból. Fél hivatatalos forrásokból arra lehet számítani, hogy az ATM felix szerződésének ( 7 éves ) amortizácos költségének a felét szeretné egyben. Éves szinten 16M font. Maga a játékos heti 240E szeretne keresni. Most ez sok vagy kevés nézőpont kérdése, viszont azt gondolom egy BL ben induló PL csapat ezt a pénzt képes előteremteni. Ami fontos, hogy én nem azt mondom, hogy minden problémánkat egyből megoldaná, de felhoztad Odét. Rossz állapotban érkezett, de pár meccs után nagy valószínűséggel meg lehetett mondani, hogy csak idő kérdése és hasznos játékos lesz belőle Ehhez képest Félix még jobb helyzetben van. Játékban van és ha nagyon leakarnám sarkosítani Félix és Simeone között alapvető ellentét feszül. Egy Arteta csapatban szerintem egy teljesen új Felixet ismerhetnénk meg.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Egyetértek Roszko. Szerintem is Felix egy új rendszerben, esetleg Arteta rendszerében újjá válhatna. Ő nálunk szerintem szezononként tudna hozni 10-15 gólt, mert jól működő, pressingelő csapathoz jönne.
1 éve
10-15 golt szezononkent az Atletibe is hoz, csak ez nem egy 100 millas jatekos szintje. Szezononkent 10-15 golt egy 30-40 millas jatekos is tud. Raadasul Felix nem tesz bele annyi melot mashol mint Saka vagy Jesus vagy Martinelli.
1 éve
szerintem nala tovabbra sem erdemes kiindulni az atletis jatekabol, mert ott full rendszer idegen szerencsetlen. 100 millat semmikepp nem er termeszetesen, de a tamadaoi szamai igy is eleg jok, a vedekezesen meg kell csiszolni, de lehet is. Ettol fuggetlenul tovabbra is valoszinutlennek tartom az erkezeset.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Akkor erre csak annyit hogy igazából Auba óta nincs ilyen játékosunk aki 15 gólt lő szezononként. Talán most Gabriel de ő meg sérült. A 100 milláról meg csak annyit hogy igazából a 100 millát csak 2 játékos érte meg. Az Messi és Ronaldo. A többi játékos fel van nagyítva.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Manapság van egy jobb szezonod és azonnal közel 100 millát érsz mert fiatal vagy. Ez bizony nem a helyes, normál valóság. Régebben 100 millákért több jó évet is produkálni kellett.
1 éve
Mondjuk szerintem se ér 100M-ot de azt eltudom képzelni, hogy nálunk egy ilyen játékossá váljon. Most télen aki 40-50M fontot letesz és utána még valamennyit hajlandó lesz vállalni szerintem engedni fogják a srácok mert az FFP szorítja őket.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Felix nyílván nem ér 100-at de nálunk se ér Gabriel J. 75-öt( a tavaly sokat padozott a cityben és igazából most nálunk volt egy jó féléve), ahogy Saka se 100-at ( a tavaly volt egy jobb éve és az idéni szezon még véget sem ért. A 100-as durván el van sietve vele kapcsolatban) vagy éppenséggel Saliba se 50-et ( tudom hogy a tavaly a liga1 legjobb védője volt de dúrván 2-3 év van a karierjében és ilyen hamar még ez az érték egy kicsit irreális nála. Pl a Bayernnél Fernandez már évek óta nagyon hasznos és magas szinten megy neki a játék de valahogy ő is 50-et és nem többet. Ez nekem nem áll össze teljes mértékben. Persze Salibától semmit nem akarok elvenni de nálam a 35 mil lenne a reális szám).
1 éve
Lucas Hernandez azert 50t er mert az ember olyan mint ESR. Jatszik 5 meccset aztan leserul fel evre. Most is elszaladt valami a terdeben. Inkabb fizetek ki egy Saka szintu jatekosert 100 millat mint egy Felix szintuert. Ezt ugy mondom, hogy nekem egyebkent Joao Felix a kedvenc nem Arsenal jatekosom.
1 éve
Istenem kispesti, egy jatékos értéke nem egyenlő a kivásárlási árral...
1 éve
Ott befejeztem az olvasást, hogy Sakának tavaly volt egy jó éve és ennyi. Ez a gyerek síkhülye a focihoz meg úgy az élethez.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Lilchilli, úgy írod Felixről mintha csak ő nem érné meg a 100 millát. Én csak ezt nem értem. "10-15 golt szezononkent az Atletibe is hoz, csak ez nem egy 100 millas jatekos szintje. Szezononkent 10-15 golt egy 30-40 millas jatekos is tud." Ezzel a mi szélsőinket is leírod egy kicsit azt ne felelejtsd el. Mert szezononként 15 gólt még egyik szélsőnk se hozott. Pont arról van szó, hogy se Saka, se Felix nem ér 100-at. Ezek a számok inkább olyan 50 millára, esetleg 60-ra hajlanak
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Csabigunner persze, azért billent felém a mérleg a világbajnokságon és lettek a latinok az elsők, és lett igazam mert nem értek a focihoz. Te ahogy szopkodtad az angolokat, pont úgy estek ki a 8 között. Csabigunner......hagyjuk inkább
1 éve
Egyáltalán nem billent feléd semmi.
1 éve
Egyáltalán nem szopkodtam az angolokat, mert nem érdekel a válogatott foci. Ettől függetlenül a franciákat lejátszották, a hollandok pedig tovább kellett volna, hogy jussanak az argentinok ellen, csak az a meccs el lett csalva. Múltkor már levezettem, hogy milyen sok latin csapat volt kint a vb-n, akik közül több is esélyes volt a győzelemre, másrészt ha a franciák nyertek volna, akkor meg azon járna a mocskos pofád, hogy a második helyezett egy latin csapat lenne.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Persze, persze....gondoltam hogy nem lesz elismerve😅. A latinok, köztük Argentina mellett én voltam az egyik aki végig velük tartott. De ne feledjük, csak egy csapat nyerhet. Nekem mindig a Délamerikaiak voltak az első helyen és ha én lennék az edző az arsenalnál, akkor 80%-ban onnan igazolnék játékosokat
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
FIFA-ranglista (zárójelben az előző helyezés): 1. ( 1.) Brazília 1840,77 pont 2. ( 3.) Argentína 1838,38 3. ( 4.) Franciaország 1823,39 4. ( 2.) Belgium 1781,3. Akkor ezt pillantsátok meg. Nem véletlen.🙃😉
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
A franciák azt állítják hogy a döntőben mind a 3 argentin gól szabálytalan volt, így újra akarják játszani a döntőt.😅 Pl Messi harmadik góljánál 2 argentín cserejátékos a pályán volt.....ez igaz is, csak közben elfelejtik hogy Mbappe góljánál ugyanígy tettek a francia cserejátékosok is. Azonkívűl kiderült hogy a harmadik francia gól volt éppen szabálytalan, mert nem kellett volna 11st fújni nekik. Ugyanis szögletnél Upamecano kézzel ütötte a labdát a kapuralövőhöz. És még ők indíranak petíciót. Az a baj hogy fáj a vereség és savanyú a szőlő
1 éve
Ennyire nem tudom de például Hollandok nyugodtan reklamálhatnának mert nagyon tolták Argentinát. Egyébként a döntőben az első büntető se volt jogos. Ezt a VB-t Messinek szervezték ha ki kimondjuk ha nem mindenki így érzi szerintem.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Pl ha az Arsenal petíciót indítana, mert tavaly elcsalták a meccset a city ellen, én biztos vagyok abban hogy minket kiröhögnének
1 éve
Abba nem vagyok biztos. Nyílt titok hogy manipulálják a meccseket. Az a mérkőzés durván el lett csalva . Nevetés ha lenne akkor az annak szólna ha valaki elhinné, hogy bármit is befolyásolna.
1 éve
most ismertek el pl, hogy a MU elleni golunkat a VAR hibasan vette el. Lett belole barmi is? NEM!
1 éve
Őket is kiröhögik, kurvára nem szoktak elcsalt meccseket se újrajátszani. Ez meg nem volt elcsalt meccs.
1 éve
Egyébként a legnagyobb problémának azt látom, mikor egy térd magasságú belépő egyik meccsen kiállítás a másikon meg max sárga, a következő hetén kiállítás utána megint semmi. Vagy egy lökés piros de van hogy szabad könyökölni, rugni . A a dolgok 99 %-át hagyják lebegni a levegőben.
1 éve
Igen ez a legmagyobb baj, hogy nincs kovetkezetesseg a biroi donteseknel, hiszen egyenileg szabjak meg, hogy kb mi, mit er
1 éve
Már a hollandok ellen ki kellett volna esniük, az a meccs úgy el lett csalva, ahogy nem szégyen. Igazából annyira nem izgat, remélem, most már örülnek, Messi világbajnok lett, csak tűnjön már el a fociból.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Igazából nem értem miért kéne eltűnnie a fociból. Ha ilyen szintet tud hozni továbbra is, akkor továbbra is csodálni lehet majd a cseleit, góljait és egyben a játékát. Most is fiatalokat megszégyenítő szintet hozott a Vbn.
1 éve
Mert az egész vb róla szólt és kutya nem kíváncsi már erre a színjátékra, amit tol(nak).
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Színjáték? Biztos nem akarata ellenére volt minden egyes Vb meccsen a legfontosabb és legaktívabb láncszeme Argentinának. Ahogy az se véletlen hogy második lett a góllövőlistán. Ebbe csak tudás van, nincs itt színjáték hidd el. Ő a második a világ góllövőlistáján 700 + góllal.
1 éve
Nem akarod megérteni, mert egy idióta vagy, szóval felesleges erről beszélni. Nem véletlenül írta más is már itt, hogy bárcsak végre visszavonulna. De mindegy, szopkodjad csak, csak kussolj el.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Csabika neked kéne elkussolnod, mert megint csak te álltál bele a friss világbajnokba és nem akarod megérteni hogy benne még van egy pár jó ev és ez a te idiótaságod, ennyi!!
1 éve
Nem Messibe álltam bele, hanem beléd, mert megint nyomattad a hülyeségedet, amire senki nem volt kíváncsi. De szopkodd nyugodtan Messit, csak azt nem értem, hogy mi a jó kurva anyádért ezen a fórumon teszed ezt.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Csabigunner ha nem tűnt volna fel, akkor vége lett az idei világbajnokságnak. És a győztesekről beszéltünk, köztük Messiről is. Én inkább azt nem értem hogy te minek írsz hozzá a témához, ha nem is érdekel a téma és Messi se egyben, meg az egész világbajnokság.....barom idiótája
1 éve
13/14-es szezon ota a karacsonykor elolallo csapat 6-szor tudta behuzni az aranyat, 3- szor ez nem sikerult. Viszont ha jol tudom mi buktuk el a legtobbszor ezt az "eselyt".

Holnap mar ujra PL. Arsenal-WHU 21:00 Spiler

Szólj hozzá