Minden jel arra utal, hogy érdemben megszületett a megállapodás Gabriel Martinelli és az Arsenal között, a brazil szélső hamarosan új szerződést írhat alá a klubbal, ami egészen 2027-ig szól.

A klub már egy ideje tárgyal a három legfontosabb fiatal játékosával a hosszabbításról, Mikel Arteta Martinelli mellett Sakát és Salibát is szeretné sokáig a csapatában tudni.

A három játékos jelenlegi kontraktusa 2023-ban jár le, de az Arsenalnak van arra opciója, hogy Saka és Saliba szerződéseit 2024-ig, Martinelliét pedig 2025-ig egyoldalúan meghosszabbítsa.

A Daily Mail szerint a három játékos közül Martinelli áll a legközelebb a hosszabbításhoz, a brazil játékos a közelgő hetekben új szerződést írhat alá a csapattal, ami 2027-ig szól, és aminek köszönhetően a szélső az egyik legjobban fizetett játékossá válik a keretben: az angol lap szerint Martinelli új fizetése heti 200 ezer font lesz.

Martinelli minden egyes interjújában elmondta, mennyire boldog az Arsenalnál és Londonban, és szeretne mihamarabb hosszabbítani. A 21 éves játékos nagyszerű szezont fut a csapatnál, ebben a szezonban már öt bajnoki gólnál tart, a kezdeti nehézségeket követően alapemberré avanzsált Arteta együttesében.

A következő hetekben könnyen lehet, hogy új szerepkörben is kipróbálja Arteta a brazilt, Gabriel Jesus sérülésének köszönhetően elképzelhető, hogy Martinelli középcsatárként is játszhat majd.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

1 éve
Én sem érzem soknak. Tulajdonképpen az egyik komolyabb játékosunk, és tehetsegunk is egyben. Az ilyen kaliberek más nagycsapatokban is ennyit keresnek minimum. Nincs azzal baj, ha kB 8-10 játékos keres 150-200 ezret, meg ugyanennyi játékos 100-150 ezret. Csak ne legyenek ilyen 350-400 ezret kereső lókötők, mert azok elkenyelemesednek. De egy nagycsapatban nagyobb futballistak játszanak, és nyilván nem kevés pénzért. Ha ez egységes, növeli a csapategyseget is.
1 éve
Nem az en penzem, de az elmult 1,5 ev pont a fizetesek rendbe tetelerol szolt. Stabil kezdo jatekos, megerdemli, csak, jogy 27-ben, amikor epp a Prime idoszakaba lep, a kovi szint mar a 3-350 lesz fizetesben. Saka, Saliba es Ramsdale is hosszabbitas elott all, akiknek szinten valszeg hasonlo emeles lehet, x ev mulva pedig ismet. Akkor mar okozhat problemat.
1 éve
Nem fog gondot okozni, 27-ben a 350 ezres fizu, mert 5 év múlva nem annyit fog érni 350 ezer, mint most. Hidd el, hogy 2027-ben nem lesz kimagasló egy 350 ezres fizu, az kicsit lesz csag átlagon felüli. Ne azt nézd, hogy most mennyit ér, hanem hogy 5 év múlva mennyit fog.
1 éve
Én nem érzem soknak, mert pl. 2025-ben is 200 ezret kap, ami nem annyit fog érni mint most.
1 éve
enis erősnek érzem,vagy nem annyi vagy tenyleg oda basztunk elé 200 ezret? a következő hosszabításnál már megérteném
1 éve
Kicsit erosnek erzem meg azt a 200 ezres fizetest, foleg, hogy jelenleg 90-t keres, ha jok az adatok.

Szólj hozzá