Sajtóhírek szerint az Arsenal hamarosan megkezdi a tárgyalásokat Takehiro Tomiyasu-val a jelenlegi szerződésének meghosszabbításáról.

Néhány napja olyan pletykák láttak napvilágot a német sajtóban, miszerint a Bayern München már idén nyáron is komolyan fontolgatta a japán játékos leigazolását, és ezeknek a szóbeszédeknek van is valóságalapjuk.

Mikel Arteta azonban nagyra tartja a japán válogatott védőt, emiatt mindent elkövetnek majd, hogy egy új szerződéssel további évekre a keretben tartsák Tomiyasut. A 25 éves játékos a 2021-es nyári átigazolási időszak utolsó napján érkezett az Arsenalhoz a Bolognától, a jelenlegi kontraktusa pedig további két évre szól, további egy év opcióval.

A japán játékos főleg Jurrien Timber hosszú távú sérülése miatt lett alapember az Arsenalnál. Idén októberben megszerezte első gólját is a csapat színeiben, októberben pedig őt válaszották a hónap legjobbjának az Arsenal szurkolói.

A csapatnál jelenleg Ben White szerződéshosszabbításával vannak elfoglalva a vezetők, az angollal való tárgyalások a hírek szerint jól haladnak, és amint ez bejelentésre kerül, vélhetőleg fel fognak gyorsulni az események Tomiyasuval kapcsolatban is.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (797)

6 hónapja
micsida gol te joeg
6 hónapja
Brentford elleni kezdo a Wolves ellen
6 hónapja
sziasztok, más is tapasztalta, hogy dolgoznak a FantasyPL appon és nem elérhető a csapat/ligák?
6 hónapja
Sosem elérhető az átigazolások zártától a forduló első meccsének kezdeti előtti fél óráig kb. Hogy értsd: 15:40 körül nézz rá. Ha 13:30-as meccsel kezd a forduló, akkor 12:00-tól olyan 13:00-ig nem ad ki semmit.
6 hónapja
Köszi, igaz ez a fordulo elso merkozese 🤣
6 hónapja
https://www.facebook.com/reel/983549299529342?s=yWDuG2&fs=e

Ez a faszi hihetetlen, mar reflexbol jon neki 😂😂
6 hónapja
XD Pedig ő sem volt kispályás csatár. Anno Özil helyett ha elhozzuk, szerintem megvan a bajnoki cím.
6 hónapja
Remélem nem tér vissza a gyömöszölős játék. Wolves otthon, Neto nélkül... Jó lenne látni valamit a hétköziből.

Szólj hozzá