Arséne Wengert az Arsenal ázsiai túrájának második állomásán, Kínában is faggatták az újságírók az átigazolási terveiről, illetve Alexis Sanchez sorsáról.

Amit az átigazolásokat illeti: a BBC Sports megbízható újságírója, David Ornstein szerint a csapatnál egyre kevésbé magabiztosak, hogy sikerül megszerezniük az első számú kiszemeltjüket, Thomas Lemart, miután a Monaco nem akar Bakayoko, Mendy és Bernardo után még további kulcsjátékost veszíteni.

Alexisszel kapcsolatban pedig az a legfrissebb, hogy a Paris Saint-Germain újra felvette a kapcsolatot a játékos ügynökével, aki jelenleg Chilében dolgozik egy esetleges átigazoláson.

Wenger az interjújában kiemelte: továbbra is a piacon van az erősítések miatt, és újból kifejezte: Alexist nem adja el a klub.

"Két mód van arra, hogy erősítsünk a csapaton: egyrészt kielemezni azokat a dolgokat, amiket nem teszünk elég jól, és ezen fejlődünk a jelenlegi keretünkkel, másrészt pedig hogy külsős játékosokat igazolunk le."

 

"Továbbra is a piacon vagyunk, és nézzük az elérhető játékosokat. Ugyanakkor fontos megtartanunk a csapatunk egységét, nem igazolhatunk le túl sok játékost sem. De aktívak vagyunk, és meglátjuk, milyen lehetőségek bukkanak elő a piacon."

 

"Ami Alexist illeti: nem tulajdonítok sok jelentőséget egy olyan interjúnak, ami elveszhet a fordításban. Én nem úgy vettem ki a szavaiból, mint akinek csak a Bajnokok Ligája fontos. Számunkra a PL nagyobb fontosságú, nagyobb fontossággal bír, mint a BL. Sok esetben a BL-ben pihentettem a főbb játékosaimat egy-egy bajnoki-meccs előtt.  Ráadásul az elmúlt 20 év során 17 évet Alexis nélkül harcoltunk a BL-ben, és most az a célunk, hogy az ő vezérletével visszatérjünk oda."

 

"Nem gondolom, hogy Alexis esete más lenne, mint van Persie-é volt. Van Perise 30 volt, 31 az átigazolás évében, Alexis fiatalabb. Jelenleg nehéz erről az ügyről beszélnem, de meghoztunk egy döntést és ragaszkodni fogunk hozzá." - zárta szavait a francia menedzser.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (47)

7 éve
Törölt felhasználó
Jobb letölteni, mint online lejátszani, akkor biztos nem akad, már ha codec jó, én úgy szoktam.
https://mega.nz/#!164mjT6R!IDc-DB6Wr...KC9ciBEFlJDevo
https://mega.nz/#!d7Q1Ub7L!SUkLVP9bo...uW2UIP7IKFbM1c
https://mega.nz/#!c7BxCYzT!4X3KLkxp6...JFqDybnBTLrzfE

De az előző kettőnek amúgy több értelme volt, ennek valóban nem túl sok, túl meleg volt, a Bayern jóval erősebb volt, lényegében az alap kezdővel kezdtek a kapust kivéve, nálunk meg jó ha 5 kezdő játékos pályára lépett az egész meccsen. Lényegében az első félidő Bayern A vs Arsenal B-, a második meg Bayern B vs Arsenal C. Többen ismét nem saját posztjukon játszottak, nem volt semmi csapategység, lényegében mindenki csak szaladt amerre látott. Csak azért "nyertünk", mert a Bayern mindent kihagyott, a játékvezetés még az angoloknál is sokkal szörnyűbb volt, alig volt jó ítélet. És mert egy Bayern csere, aki több került, mint az akkor fent lévő Arsenal csapat együtt, képes volt elveszíteni a labdát alap helyzetben.

6 játékosnak volt ételmérgezése(vagyis máshol azt írják, hogy ahol voltak ők reklámozni, ott ittak valami teát), de abból 4-en pályára léptek. Koscielnynek a hátával volt baja, Bouldnak meg valami nyaki műtétje volt, Ox-t nem kockáztatta, akinek térdével volt gondja, Malen elvileg felépült, de őt sem erőltette.
7 éve
Elvíleg ételmérgezése volt neki és Ramseynek is, illetve többen emiatt nem játszottak végül.
7 éve
Törölt felhasználó
Én Kolasinacot még az első éve után se ítélném meg. Nagyon sok játékosnak kell 2 év a PL-hez. De szerintem, ha felveszi a ritmust nem lesz ő rossz. Futni tud az biztos, eddig mást nagyon nem mutatott.
7 éve
Megpróbáltam visszanézni a meccset, de valamiért nem vitte a Mozilla a videót, Chrome-on meg nagyon akadt, szóval az első értelmes bari meccsünket nem tudtam megnézni, holnap még szétnézek, hátha találok valami jó videót. Nagyon elbaszta a napom amúgy, hogy nem láttam, de mondjuk kommentek alapján...Na, mind1. Kolasinac kapja a savat azt látom, el is hiszem, hogy szarul játszott, csak nem értem, hogy ha tényleg besülne nálunk, amivel még nyilván nagyon korán vagyunk, de akkor még is hogy a faszba lett a Bundesliga legjobb szélső védője?
7 éve
Feri, fejezd már be ezt a hülyeséget, most már tényleg idegesít. Nem Kroenke mondta, hogy menjen Szczesny. Wenger nem számított rá, ő adta annak idején kölcsön és ő nem játszatta.
Álljál már le.

Szólj hozzá