Alexis Sanchez tegnap magyar idő szerint este interjút adott a chilei Radio Sport-nak a jövőjét illetően.

A rövidinterjú szövegét kérdésekkel együtt teljes egészében közöljük:

"A döntés nem csak rajtam múlik. Én meghoztam a magam döntését, most az Arsenal válaszára várok, hogy őt mit akarnak."

- És milyen döntést hozott?

"A cél az, hogy a Bajnokok Ligájában játsszak és hogy megnyerjem azt. Ez az álmom már gyerekkorom óta."

- És ez most abban motiválja önt, hogy marajdon az Arsenalnál, vagy csatlakozzon Claudio Bravóhoz a Manchester City-hez, Pep Guardiola csapatához?

"Jelenleg az Arsenal játékosa vagyok, a szerződésem jövő nyáron jár le."

Spanyolról angolról való fordítás: @Arsenalista5 (Twitter)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (42)

7 éve
Ha a 3 védős felállást vesszük alapul, akkor van 6 belső védőnk, + Monreal, ez ideális, de ha lesznek 4 védős rendszerrel lejátszott meccseink, akkor oda nyilván sok. De ahogy mondod, én is kiegyeznék azzal, hogy a 2 fiatal legyen Koscielnyék cseréje a 4 védősben, + ugye Mertesacker, akire egyébként még simán lehet számítani, bár nyilván nem heti 2 meccsel. Azért sem szorgalmaznám egyébként Chambers eladását, mert Koscielny is kifelé kacsingat már, Mertesacker meg egyenesen a visszavonulását is bejelentette, tehát nem jönne rosszul az utánpótlás.
7 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI, ha azt nézzük, hogy (reméljük) nem az összes meccsen lesz 3 védős rendszerünk, akkor nagyon sok az, hogy a Mustafi-Kos-Monreal 3asnak ott van Holding, Gabriel, Chambers, Mertesacker és nyugodtan beszállhat 1-1 meccsre Bellerín és Kolasinac is. Nekem 4 védősben is tökéletes lenne, ha Mustafi és Koscileny cseréje Chambers és Holding lenne.
7 éve
Nálam sem a legbiztosabb pont Gabriel szóval ez a Chambers-es hír elég hülyén hangzik
Jó lenne ha felpörögnének az események végre átigazolások meg hosszabbítások terén
7 éve
Év közbe, amikor Holding nem játszott, én is úgy terveztem, hogy majd "cserélnek" Chamberssel, de ahogy átálltunk 3 védőre, és Holding végre lehetőséget kapott, számomra letisztázódott, hogy egyáltalán nincs értelme kölcsönadni, mert simán befér a keretbe már most. Szerintem most, hogy Calum visszajött, pont ideális a védelem, mind létszámban, mind minőségben. De ha már mindenképp el kell valakit küldeni, akkor az legyen Gabriel.
7 éve
Chambers jól kezdett nálunk, utána kicsit begyengült, de tavaly a Boróban nem volt rossz. Ráadásul még fiatal is. Hiba lenne eladni. Bennem fel sem merült egyébként. Arra számítottam, hogy idén majd Holding megy kölcsönbe, de ezek szerint nem így lesz. Akkor maximum kölcsön adnám Calumot.

Szólj hozzá