Arséne Wenger a beINSports francia TV-csatonának adott exkluziv interjújában úgy nyilatkozott: Alexis Sanchezzel és Mesut Özillel csak a nyáron fog leülni a klub vezetősége tárgyalni a folytatásról.

Mint ismert, mindkét sztárjátékos szerződése 2018-ban jár le az Arsenallal, az idő pedig rohamosan fogy, hogy a csapat hosszabbítson velük. Sokan már kész tényként kezelik Alexis távozását, a chile-i játékosért sorban állnak az európai nagy klubok, az élen a sajtóhírek szerint a PSG és a Juventus áll, de nem kizárt, hogy Alexis korábbi edzője, Pep Guardiola csapatához igazol, a Manchester City-hez.

Mesut Özilért már nem ennyire nagy a tülekedés, de a német játékost hívhatja a Bayern München és a Fenerbahce is.

A két sztárjátékos álláspontja egyelőre nem közeledik az Arsenaléhoz, azt pedig Wenger is elismerte, hogy egy időre szünetelnek majd a tárgyalások.

"Egyelőre nincs új hír velük kapcsolatban, nem állapodtunk meg még velük." - mondta Wenger.

"Úgy határoztunk, hogy csak a szezon végén ülünk le tárgyalni ezügyben, tehát csak a nyáron fogunk erre koncentrálni."

"Sajnos amíg tárgyalunk, és nincs konkrét megállapodás, az sosem jó hír. De még mindig jobb, hogy a nyáron lesz lehetőségünk leülni és megvitatni a folytatást."

A francia menedzser a saját jövőjéről sem ejtett konkrétumot, noha több sajtóértesülés szerint is marad a csapatnál a következő két évre.

"Ami a jövőmet illeti: nincs hír. De bármeddig is maradok, elkötelezetten és teljesen elhivatottan fogok dolgozni a klubért."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

7 éve
Baszhatjuk.....már most!
7 éve
Remélem Arda csak egy rossz vicc. Más neveket nem írtak?

Szólj hozzá