web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | BBC: Wenger jövőjéről csak a szezon végén lesz döntés

  • BBC: Wenger jövőjéről csak a szezon végén lesz döntés

    Csak a szezont követően dől el, marad-e Arséne Wenger az Arsenal élénA BBC Sport jól értesült újságírója, David Ornstein szerint csak a szezon végén születik döntés arról, hogy Arséne Wenger marad-e, vagy távozik az Arsenal éléről.

Mint ismert, a francia menedzser szerződése lejár a klubbal az idény végén, de az Arsenal jelenlegi gyenge eredményei miatt többen úgy vélik, 21 év után Wenger távozni fog a csapattól, és nem hosszabbítja meg a lejáró kontraktusát.

Wenger azt már elismerte egy korábbi nyilatkozatában, hogy az Arsenal vezetősége ajánlatot tett a számára egy újabb két évre szóló folytatásról, de egyelőre még nem döntött a jövőjéről. A francia kedden a német ZDF-nek adott interjújában úgy fogalmazott, márciusban vagy legkésőbb áprilisban hozza meg a személyes döntését, hogyan tovább. Ornstein a találgatásokról még annyit írt, hogy közös döntés születik majd a szezon végén, azaz a klub felsővezetése akár még meggodnolhatja magát Wenger ajánlatát illetően.

A brit sajtó eközben már Wenger lehetséges utódjáról is spekulál, akik közül a Juventus jelenlegi menedzsere, Max Allegri a legesélyesebb, de Thomas Tuchel vagy Leonardo Jardim is pályázhat Wenger menedzseri székére.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(46)

Athlon

Nyilván nem azt mondta Klopp, hogy haj de jó ez így, de ettől még tudtak erősíteni, egyszerűen nem áll meg az élet, ha nincs BL.

Feb 16. 21:22

Aron21

Touré 5, +1, mellesleg én nem vagyok annyira biztos azért abban, hogy Klopp a gyakorlatban is levágja a telefont, ha valaki nem arról álmodozik, hogy a Liverpoolban játszhasson.

Feb 16. 21:21

Touré 5

Athlon! Ez nagyon szép és szimpatikus nyilatkozat, de Klopp egy hipszter. Az is fasza, hogy melegítőben áll az oldalvonal mellett, de ma már más világot élünk.
Ez már nem a Francesco Tottik korszaka. A játékosok kupákra és pénzre vágynak.

Feb 16. 21:03

Athlon

Kloppot tavaly nyáron megkérdezték, hogy nem tart-e attól, hogy a Pool hátrányban lehet-e az erősítéseket tekintve, mert nem indulnak a BL-ben. Ő így felelt:
"Ha valaki azért nem jön ide, mert nem indulunk a BL-ben, ott helyben megköszönöm neki az eddigi tárgyalást, sok sikert kívánok neki és leteszem a telefont. Ilyen játékosra nincs szükségünk. Olyan játékosokra van szükségünk, akik előreviszik a szekeret, és nem olyanokra, akik csak fel akarnak rá ugrani."
Teljesen korrekt.

Feb 16. 20:53

Touré 5

Adam20! Értettem, de én arra reflektáltam, hogy aki néz Barca meccseket az tudhatta, hogy ha úgy játszanak, mint mondjuk a Betis, Celta vagy a Villarreal ellen akkor ebből pofon is lehet. Ha egy csapat megfelelően készül belőlük kijön, hogy Luis Enrique gyenge edző(én annak tartom). Emery sokkal jobb taktikailag és ez simán benne is volt a meccsben.

Amit megvilágítottál abban igazad van, csak itt nincsenek olyan kaliberű játékosok, mint mondjuk Iniesta. Egy olyan játékosról beszélünk, aki szerintem az all-time legjobb labdarúgók között ott van és végig a Barcában játszott felnőtt karrierje során. Legendáról beszélünk, viszont úgy érzem még neki sem akkora a szava, mint mondjuk anno volt Puyolnak vagy Xavinak.
Nálunk kit tudnál mondani aki ilyen játékos? Nem játéktudásban, hanem a játékostársak elismertségében? Talán Koscielny vagy Mertesacker. Xhaka lehetne, de ő még elég új fiú ehhez.

Feb 16. 20:41

JACKOXI

A BL-re szerintem is szükségünk van. Ez egy igenis fontos tényező ambíciózus játékosoknak. És, ha már Wenger sem lesz, akkor bizony szükség lesz az ilyen +-okra, amik az oldalunkra dönthetnek el egy-egy játékosért folytatott harcot.

Feb 16. 20:38

Touré 5

Szerintem a BL igenis fontos. A Chelsea nem azért tudta megtartani a legjobbjait mert van pénz*, hanem, mert biztos a háttér. Aki oda igazol tudja, hogy úgyis a BL-ben fog játszani. Ha nem is rögtön abban az évben amikor odaigazolt, hanem 1 évvel később, de ott fog játszani és folyamatosan.
A Chelseanél a BL a tendencia, nem pedig a BL hiánya. Volt 2 BL mentes szezonjuk, de akit leigazolnak az tudja, hogy a Chelsea BL-es csapat volt és lesz is.
Ugyanez igaz az MU-ra. Óriási név, van pénz és lesz BL is. Akit leigazolnak tudja, hogy hosszú távon nyerhet BL-t az MU-val.

*Kicsit ellentmondok magamnak, mert nyilván azért is, mert ha nem lenne lehet el kéne adni a játékosokat, de biztos anyagi háttér mellett belefér pár BL nélküli év.

Feb 16. 20:21

adam20

Touré5, nem a Barca játéka miatt másolta be ezt a pár sort. Hanem azért, mert nálunk senki egy szót se szól. Egy olyan csapatnál akik az elmúlt évben szarrá nyerték magukat, náluk fél idény után kijelentenek ilyet és próbálnak javítani.

Nem tudom már kiesett, de úgy emlékszem mi is tartottunk válságértekezletet. Kíváncsi lennék, hogy Wenger mit is mondott... Bár nagyjából körvonalazni azért lehet smile

Senkinek sem jó ez, ami így van. Bár ezt szerintem 3 éve folyamatosan elmondom, így január-február tájékán :D Remélem csak a játékosok miatt nem jelenti még be az Öreg.

Feb 16. 20:15

arsenal kid

A mai pénz orientált futball-ban első szempont a legtöbb játékosnál a pénz. Az ügynökeiknek úgy is az a lényeg,a többi csak ezután jön szerintem. Egyébként a legtöbb szurkolónk úgy van már vele,hogy inkább egy bl nélküli év, mint Wengerrel jövőre is. Legjobb példa a chelsea, a ramaty szereplés ellenére mégis meg tudtak tartani mindenkit. Más kérdés hogy normális kluboknál tesznek azért, hogy ne egy helyben toporogjanak...

Feb 16. 19:44

Athlon

Én nem mondom, hogy a BL-nek nincs szerepe az igazolásokban, mert van, de elsődlegesen szerintem a pénz, másodsorban pedig az edző személye dönt. Ezért érzem azt, hogy a BL-t kicsit túlmisztifikáljuk. Lenne élet ha nem lennénk a BL-ben egy évig.

Feb 16. 19:35

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Sajtó: Carrasco lehet az Arsenal első nyári igazolása

 Sajtó: Carrasco lehet az Arsenal első nyári igazolása Belga válogatott szélső érkezhet az Arsenalba

Ljungberg válthatja Bould-ot másodedzőként

 Ljungberg válthatja Bould-ot másodedzőként Több fiatal játékos is lehetőséghez juthat a felnőtt csapatban

A klub megtartaná Aubameyangékat

 A klub megtartaná Aubameyangékat Özil és Koscielny viszont távozhat

Mégis Edu lehet a sportigazgató

 Mégis Edu lehet a sportigazgató Az Arsenal korábbi játékosa tölthet be fontos vezetői szerepkört

Emery: Suarez még nem áll készen a teljes meccsre

 Emery: Suarez még nem áll készen a teljes meccsre Keményen dolgozik a több játéklehetőségért a spanyol középpályás

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook