Nem kívánta kommentálni az Arsenallal kapcsolatos pletykákat Massimiliano Allegri, a Juventus menedzsere azt követően, hogy több médiaforrás is úgy tudja, komoly esélye lehet az olasz menedzsernek, hogy átvegye Arséne Wenger helyét a nyártól.

"Ezt a kérdést sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom." - válaszolta Allegri az esetleges arsenalos jövőjét firtató kérdésre, a Mediaset Premium újságírójának.

Noha Allegri szerződése nem jár le a Zebrákkal az idény végén, - és a Juventus felsővezetése is kiadott egy hivatalos közleményt, hogy számítanak a menedzserük hosszú távú munkájára - olasz források tudni vélik: a klub és a szakvezető januárban már megállapodott arról, hogy felbontják a közös kontraktust az idényt követően, így Allegri szabadon igazolható lesz - akár Wenger helyére.

Kérdés persze, hogy mi lesz Arséne Wenger jövője. Egybehangzó hírek szerint az Arsenal tulajdonosa, Stan Kroenke továbbra is a támogatásáról biztosította a francia menedzsert, és kétéves hosszabbítási ajánlatot tett az edző asztalára. Ettől függetlenül Wenger még dönthet úgy, hogy 21 évet követően feláll az Arsenal kispadjáról.

A hírek szerint Wenger esetleges utódjai közt Thomas Tuchel és Leonardo Jardim szerepel még Allegri mellett.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

7 éve
Törölt felhasználó
Nem tudtok linket amit Ipadrol is tudok nezni?
7 éve
Tényleg felfoghatatlan, hogy miért ragaszkodik ennyire bizonyos emberekhez Wenger. Ezekkel azt próbálja bizonyítani, hogy igenis jó vásárokat csinált, vagy mi? Mást tényleg nem tudok elképzelni.
7 éve
Olyan jó, hogy bárki hibázhat bármekkorát, a következő meccsen úgyis a kezdőben találja magát. A cserejátékosok meg bármilyen jól játszanak, a következő meccsen a padon fognak kezdeni. :down:
7 éve
Istenem, Cech... :shut:
7 éve
Egy hasonló kezdőnek örülnék: Ospina- Gabriel, Mustafi, Koscielny, Gibbs- Coquelin, Chamberlain- Pérez, Özil, Sánchez- Welbeck.

ui.: Ugyanúgy Cech a kapus. Nincs több kérdésem.

Szólj hozzá