Arséne Wenger megerősítette, hogy a hétvégi Swansea elleni bajnokira visszatérhet a Preston North End elleni kupameccsen pihentett Alexis Sanchez és Petr Cech kettős, és Mesut Özil is kilábalt az eddigi náthájából.

"Alapvetően ugyanaz lesz a keretünk, mint a múlt héten, de visszatér Alexis, Petr Cech és Mesut Özil is. Koscielny is teljesen rendben van." - mondta Wenger.

"Hector Bellerín és Francis Coquelin továbbra sincsenek bevethető állapotban, de már nincsenek messze, a jövő hétre szerintem rendben lesznek."

"Ami Theo Walcottot illeti: ő a múlt héten nem pihentetve volt, hanem sérült volt, nem játszhatott és továbbra sincs bevethető állapotban. Ő még a Burnley ellenire sem lesz rendben, még egy hét legalább kell neki, de az is lehet, hogy kettő."

"Most már majdnem egy hónapja nem térhet vissza. Az egyik edzésen már jelen volt, viszont nem tudta végigcsinálni a tréninget. Továbbra is vádligondokkal küszködik."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (56)

7 éve
u.i : Többen is írtátok már én is leírom nem az a lényeg hogyan játszottunk akár sok gollal vagy csak éppen egyel hanem hogy nyertünk !!!
7 éve
Alexis hisztijei elég viccesek de ezért van Wenger hogy ezt kezelje aztán ha nem tetszik neki valami minnél több pénzt kapjunk érte aztán mehet is ;-) Hiába jó játékos valaki és akar meg stb ez egy csapat és nem csak róla szól minden !
Lehet hogy az első félidő szarabb volt Ramsey-Xhaka párosnak de azért szerencsére a másodikban feljavult a játékuk de ez köszönhető volt az ellenfélnek is a két megpattanó gól után ;-) Ezenkívűl Ramsey szerintem jól teljesít nem értem mi vele a gond... Özil játéka is jó volt szóval szerintem a meccsel kapcsolatban többet nem is kell hogy megemlítsünk ! A lényeg nyertünk simán jöhet a következő ellenfél !
7 éve
Aron: :DDD
Madarat lehetne velem fogatni, ha Jack végre megtalálná magát, és a sérülések elkerülése mellett megvetné magát az alapcsapatunkban. Látok rá esélyt, de sajnos ez nem egy életbiztosítás... Remélem nálunk is annyit lesz sérült, mint a Bornemouth-nál, és onnantól fogva már jórészt rajta múlik.
OFF: Ez a Kondogbia titeket nem emlékeztet Diabyra?
7 éve
Törölt felhasználó
Viccet félretéve, igen, Wilshere Coquelinnel és Xhakaval is tökéletes párost alkotna, ő abszolút Cazorla utódja.

A Ramsey-Xhaka pároshoz még annyit, hogy igen, teljesen igazatok van abban, hogy rizikós meg nagyon sokszor gyengék az elvárthoz képest. A Cazorla-Coquelin tényleg jobb a gyakorlatban, de nekünk egy ilyen típusú duóra (Egy mélységi irányító vkp + box-to-box, robotoló középpályás) lenne szükségünk játékstílusban és ebben ők ketten tökéletesek. Ha a hibákat kiiktatnák a saját játékukból, akkor igenis a PL legjobb kp duója lehetne belőlük. Persze bőven megvan az esély, hogy ez soha nem fog megtörténni.

De a mai meccsen is jól látszott az, hogy mennyire rendben lenne ez, ha kiegyensúlyozottak lennének.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15965552_639981679544080_4404319823728313243_n.jpg?oh=fd4e48d5c8ebadea0dd80ac602a5dcd8&oe=59133A73

Ha Giroud helyett Alexis játszott volna középen és a szélen Lucas, akkor ez az ábra most valószínűleg a nagy betűs művészet definíciója lenne. Ja és Bellerín ugye jobb-bekkbe.
7 éve
Aron21. Kellett egy kis idő :D

Szólj hozzá