A Telegraph szerint az Arsenal vezetősége hamarosan több felnőtt keretbeli játékosnak szerződéshosszabbítást kínál, elsősorban azoknak az embereknek, akiknek a szerződésük 2019-ben jár le a csapattal.

Arséne Wenger ezzel azt akarja elkerülni, hogy jövő nyáron is bekövetkezzen egy hasonló szituáció, amely most Alexist és Mesut Özilt érinti, és amely következtében az Arsenal mindkét sztárjátékosát ingyen elveszítheti a szezon végén.

Jeremy Wilson, a Telegraph újságírója szerint az Arsenal még karácsony előtt szeretne megállapodni több játékossal, mint például Ramsey-vel, Welbeckkel, Monreallal és Walcott-tal a folytatásról, hogy legrosszabb esetben is kapjon értük pénzt a csapat az átigazolási piacon.

A klub várhatóan Alexisszel és Özillel is szeretne tárgyalni, de jelen állás szerint meglehetősen kevés a valószínűsége, hogy a két sztárjátékos új szerződést ír alá a csapattal. Ezzel együtt Wenger bizakodó, hogy mindkét játékos koncentrációja a helyén lesz a szezon folyamán annak ellenére, hogy a szóban forgó játékosok külföldi klubbokkal már januártól elkezdhetnek tárgyalni.

Wilson továbbá úgy tudja, hogy sem Wilshere-rel, sem Cazorlával nem tervez hosszabbítási tárgyalásokat Wenger. A két sérülékeny középpályás esetében egyelőre kivár a francia menedzser.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

7 éve
Törölt felhasználó
„Egyszer eleged lesz a jogos és az indokolatlan kritikákból. Eleged lesz abból, hogy mindenki azt akarja, elbukj. Eleged lesz abból, hogy azt kell hajtogatnod mindig magadnak, »Újra fel tudok állni!«, miután sírsz a vereségek miatt. És eleged lesz abból, hogy azt kell mondanod mindenkinek, minden rendben van. És a legrosszabb, hogy soha, senki nem gondol bele abba, milyen érzés ez neked. Én viselem a hátamon a chilei válogatottban a hetes mezt, ami óriási felelősséggel jár. Ezért sajnálom nagyon, hogy az újságírók és az emberek úgy kritizálnak, hogy semmit nem tudnak rólam.”


7 éve
Törölt felhasználó
#wengersuckskroenke
7 éve
Törölt felhasználó
Sanchez után Özil sem akar hosszabbítani, egyértelmű, hogy leépül ez a klub.
Wenger OUT!
7 éve
Törölt felhasználó
Úgy látszik Walcott innen fog visszavonulni.
7 éve
ilyenekkel akar ez hosszabbítani? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Komoylan bassza már vki álcsúcson az összeset...de septibe!

Szólj hozzá