Arséne Wenger tájékoztatása szerint Laurent Koscielny-re még legalább egy hónapig nem számíthat majd a csapat, miután a francia íngyulladása alig javul.

A védő Achilles-problémája már augusztusban nyilvánvalóvá vált, de Koscielny ekkor még együtt tudott játszani a fájdalommal. Az októberi válogatott meccsekről azonban a francia válogatott hazaküldte a játékost, az akut íngyulladása pedig azóta pedig megakadályozza őt abban, hogy eddzen és játsszon.

Még nem kezdte el a kinti edzéseket, emiatt pedig nem valószínű, hogy két hét múlva már játékra kész állapotban lesz. - válaszolta Wenger arra a kérdésre, hogy Koscielny ott lehet-e majd a Manchester United elleni derbin.

A menedzser viszont továbbra is úgy látja, hogy nincs szükség orvosi beavatkozásra.

Jó eredmények születettek az Achilles-vizsgálatán, nem lesz szükség műtétre. Csak gyulladásról van szó. Meg kell várni, hogyan reagál a szervezete, a gyulladással kapcsolatban sosem lehet jósolgatni. Már nem tudott tovább játszani, ezért nem volt más választásunk, ki kellett őt vennünk. Még legalább három-négy hétre szüksége lesz.

Koscielny távollétében leginkább Nacho Monreal játszik középhátvédet, de nem feltétlenül a spanyolon múlik, hogy az Arsenal védelmi rendszere instabilnak tűnik a meccseken. Wenger úgy gondolja, hogy Koscielny-vel nem lenne ennyi gond a védelemben.

Minden egyes alkalommal hiányzik, amikor buta gólokat kapunk. De a múltban már az is megesett, hogy vele a pályán kaptunk ilyeneket. Vajon Koscielny-vel a pályán kevesebb gólt kaptunk volna? Én igent mondanék, bár ezzel úgy tűnthet, hogy egy kissé kibúvok a felelelősség alól. Egy védőnek mindig felelnie kell a hibákért. - zárta szavait Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

9 éve
Törölt felhasználó
Jackoxi igen címért negy a csata csak 2 versenyző között,ez gecci unalmas .
9 éve
Törölt felhasználó
Hihetelen hogy ilyen undorito modon rakja össze a kezdőt, kispadrol nem is beszélve.....szánalom, Campbell simán beflérne a kezdőbe ilyen nyakikláb cazorla vagy chamberlein helyett, legalább a kispadra rakná be. Podolski meg nem utolso másodpercekre kell berakni , ha nem rakja be kedőbe legalább egy 25 percet adjon már neki, benne van a veszély a játékba, attol még hogy nem ő a legjobb.Diabyval mivan?
9 éve
Törölt felhasználó
Flamini nem fogja egyedül megszűrni a Swanseat, szóval mindenképpen benyomtam volna Wilsheret mellé. Podolskiban nagyon nem bízik a mester, ezért van az, hogy Santi még mindig a kezdőben van. Remélem ma ki jön neki a lépés.

Viszont Ramseynek kell a játék a formába lendüléséért. Wenger okosan lebaszta az önzősége miatt, ez szerintem most változni fog.
9 éve
Törölt felhasználó
Wenger tényleg kezd megőrülöni. Hetek óta ugyanaz a csapat játszik, semmi változás...
9 éve
Tudtam, hogy ez lesz! Ugyanaz a csapat játszik, amelyik elbaszott egy 3-0-ás előnyt. Semmi változtatás. Wenger-nek annyi esze van, mint egy plüsskacsának. :shut:

Szólj hozzá