Hírek /

Koscielny megtagadta a felkészülést

Rendkívüli közleményben tudatta az Arsenal, hogy Laurent Koscielny visszautasította a kerettagságot a klub Egyesült Államokbeli túrájára.

Az Arsenal csütörtökön indul a tengerentúlra, és érthető módon számítottak volna a csapatkapitányukra. A közlemény alapján Koscielny nem kíván utazni, ami ütközik a klub utasításaival.

Brit lapértesülések szerint Koscielny több ajánlattal is rendelkezik,elsősorban Franciaországból, de ezek csak akkor lennének érvényesek, ha a védővel szerződést bontana az Arsenal, és így ingyen igazolhatóvá válna.

Az Arsenal viszont visszautasította Koscielny kérését, amire a védő úgy döntött, hogy nem utazik el a kerettel az Egyesült Államokba, a felkészülési túrára. A 33 éves védő valóban nem volt a csütörtök délben induló repülőgépen. A L'Equipe szerint az Arsenal körülbeül 10 millió eurót kérne Koscielny-ért, az érdeklődő klubok - leginkább a Bordeaux - nem is zárkózik el az átigazolási díj fizetésétől, de ennyit nem hajlandók adni.

A klub fegyelmi eljárást indított Koscielny ellen, és arra kérték a játékost, hogy folytassa az edzésmunkálatokat a colney-i edzőközpontban, máskülönben szerződésszegésnek tekintik a védő húzását.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (47)

12 hónapja
Az a "baj" Evertonnal a mi szempontunkból, hogy balszélső.
12 hónapja
Tiernyert ment egy ujabb 25 millios ajanlat, ha lehet hinni a hireknek. Meg ez a Dani Alves ingyen erdekes pletykanak tunik, de nem hiszem h ide jonne. Pedig nem artana egy jobb hatved is.

Evertonos pletyka is elokerult 20 misiert ujra, de ot se viszik el 50 alatt az tuti ilyen copa utan.
12 hónapja
Annyiba tartom őt jobbnak , hogy a srác évek óta a,felnőtt futballba erősködött , tavaly meg már alapemberré tudott előre lépni . Szembe Saliba fél szezonjával . Mellesleg ugyan azok állitják róla , hogy tehetség mint akik Salibárol és ő már idén csatlakozhatott volna . Az ő Lyonba igazolását meg ne becsméreljük le , mert tudjuk mi a franciák politikája , kereskednek a játékosokkal és csak úgy nem vesznek meg senkit . Szerintem pont , hogy leigazolták , igazolója azt mekkora potenciál lakozik a srácba . Az , hogy Olajos csapatok miért nem nyultak rá ,elég csak megnézni kiket vesznek . Többnyire olyan játékosokat akik konstans jó teljesítményt produkáltak a csapataiknál . Anderson ha nem reked meg 2-3 év múlva már top csapatok célkeresztjében lehet . Anyagi részéhez meg annyit fűznék hozzá , hogy mindegy hány részletbe fizetjük ki az 25 lesz !!! Jövőre tülök -10 Saliba -20 és neki megyünk a szezonnak Mustafival .
12 hónapja
Miből gondolod, hogy Andersen olyan jó? Nem lehet, hogy akkor nem a Lyon vitte volna el? Miért nem kellett egy igazán nagy csapatnak sem? Saliba 5 évvel fiatalabb, alighanem többre viheti, mint a dán. Az az 5-ös fogat ami felsoroltál helytálló, kivéve Gundeouzit. A többiek már valóban bizonyított mondhatni klasszisok, de Matteo egyenlőre egy ígéret, aki szinte semmilyen befolyással nem bír a csapat játékára. Az meg hogy mennyire meredek a 25... Hát idén ebből kb. 5-öt fizettünk volna ki (ez mondjuk Ospina ára, képletes összeg), és ki tudja ha jövőre meg lenne a BL, még az a +20 annyira nem vágna a földhöz, és Saliba is sokat fejlődhetne még ebben az 1 évben, amíg kölcsönben szerepel.
12 hónapja
25 millióból azért már lehet vásárolni . Azért azt tegyük tisztiába , hogy Salibának nincs kivásárlási ára és a piaci értékének a dupláját kérik . 25-ért már olyan játékosokat lehet venni akik már igazolták a tehetségüket . Torreira a Sampba már bizonyított és az Olasz liga egyik leg eredményesebb szűrője volt és annyiba fájt mint most Saliba , de pl ugyan ez a kategória Andersen a Lyon köszönte is szépen 20 misi , vagy Wijnaldum szintén ennyibe került de lehetne sorolni . Ha meg az ilyen még ismeretlen tehetségeket nézem Guenduzi, Robertson ,Kante, Azpilicueta,Mahrez és lehetne sorolni bagért kerültek a PL-be pár milliókért hozták őket és Saliba is ez a kategória legalábbis én igy gondolom . Persze az olajos csapatok erőből megoldanak mindent , mert náluk van pénz . De mi akik egy évben kapnak 70-80 milliót már sírnak örömünkben . Ez 25-30 nagyon meredek és ilyen esetben mást kellene nézni . Ráadásul a gyerek csak jövőre érkezne és a PL nem mindenkinek fekszik rögtön idő kell mire felveszik a ritmust nagyon sok esetben . Könnyen megeshet a csirkékkel is , hogy eltelhet 2-3 év is mire kiderül , hogy jó vásárt csináltak , csak hát nekik ez belefér .

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek