Rendkívüli közleményben tudatta az Arsenal, hogy Laurent Koscielny visszautasította a kerettagságot a klub Egyesült Államokbeli túrájára.

Az Arsenal csütörtökön indul a tengerentúlra, és érthető módon számítottak volna a csapatkapitányukra. A közlemény alapján Koscielny nem kíván utazni, ami ütközik a klub utasításaival.

Brit lapértesülések szerint Koscielny több ajánlattal is rendelkezik,elsősorban Franciaországból, de ezek csak akkor lennének érvényesek, ha a védővel szerződést bontana az Arsenal, és így ingyen igazolhatóvá válna.

Az Arsenal viszont visszautasította Koscielny kérését, amire a védő úgy döntött, hogy nem utazik el a kerettel az Egyesült Államokba, a felkészülési túrára. A 33 éves védő valóban nem volt a csütörtök délben induló repülőgépen. A L'Equipe szerint az Arsenal körülbeül 10 millió eurót kérne Koscielny-ért, az érdeklődő klubok - leginkább a Bordeaux - nem is zárkózik el az átigazolási díj fizetésétől, de ennyit nem hajlandók adni.

A klub fegyelmi eljárást indított Koscielny ellen, és arra kérték a játékost, hogy folytassa az edzésmunkálatokat a colney-i edzőközpontban, máskülönben szerződésszegésnek tekintik a védő húzását.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (47)

5 éve
Az a "baj" Evertonnal a mi szempontunkból, hogy balszélső.
5 éve
Törölt felhasználó
Tiernyert ment egy ujabb 25 millios ajanlat, ha lehet hinni a hireknek. Meg ez a Dani Alves ingyen erdekes pletykanak tunik, de nem hiszem h ide jonne. Pedig nem artana egy jobb hatved is.

Evertonos pletyka is elokerult 20 misiert ujra, de ot se viszik el 50 alatt az tuti ilyen copa utan.
5 éve
Annyiba tartom őt jobbnak , hogy a srác évek óta a,felnőtt futballba erősködött , tavaly meg már alapemberré tudott előre lépni . Szembe Saliba fél szezonjával . Mellesleg ugyan azok állitják róla , hogy tehetség mint akik Salibárol és ő már idén csatlakozhatott volna . Az ő Lyonba igazolását meg ne becsméreljük le , mert tudjuk mi a franciák politikája , kereskednek a játékosokkal és csak úgy nem vesznek meg senkit . Szerintem pont , hogy leigazolták , igazolója azt mekkora potenciál lakozik a srácba . Az , hogy Olajos csapatok miért nem nyultak rá ,elég csak megnézni kiket vesznek . Többnyire olyan játékosokat akik konstans jó teljesítményt produkáltak a csapataiknál . Anderson ha nem reked meg 2-3 év múlva már top csapatok célkeresztjében lehet . Anyagi részéhez meg annyit fűznék hozzá , hogy mindegy hány részletbe fizetjük ki az 25 lesz !!! Jövőre tülök -10 Saliba -20 és neki megyünk a szezonnak Mustafival .
5 éve
Miből gondolod, hogy Andersen olyan jó? Nem lehet, hogy akkor nem a Lyon vitte volna el? Miért nem kellett egy igazán nagy csapatnak sem? Saliba 5 évvel fiatalabb, alighanem többre viheti, mint a dán. Az az 5-ös fogat ami felsoroltál helytálló, kivéve Gundeouzit. A többiek már valóban bizonyított mondhatni klasszisok, de Matteo egyenlőre egy ígéret, aki szinte semmilyen befolyással nem bír a csapat játékára. Az meg hogy mennyire meredek a 25... Hát idén ebből kb. 5-öt fizettünk volna ki (ez mondjuk Ospina ára, képletes összeg), és ki tudja ha jövőre meg lenne a BL, még az a +20 annyira nem vágna a földhöz, és Saliba is sokat fejlődhetne még ebben az 1 évben, amíg kölcsönben szerepel.
5 éve
25 millióból azért már lehet vásárolni . Azért azt tegyük tisztiába , hogy Salibának nincs kivásárlási ára és a piaci értékének a dupláját kérik . 25-ért már olyan játékosokat lehet venni akik már igazolták a tehetségüket . Torreira a Sampba már bizonyított és az Olasz liga egyik leg eredményesebb szűrője volt és annyiba fájt mint most Saliba , de pl ugyan ez a kategória Andersen a Lyon köszönte is szépen 20 misi , vagy Wijnaldum szintén ennyibe került de lehetne sorolni . Ha meg az ilyen még ismeretlen tehetségeket nézem Guenduzi, Robertson ,Kante, Azpilicueta,Mahrez és lehetne sorolni bagért kerültek a PL-be pár milliókért hozták őket és Saliba is ez a kategória legalábbis én igy gondolom . Persze az olajos csapatok erőből megoldanak mindent , mert náluk van pénz . De mi akik egy évben kapnak 70-80 milliót már sírnak örömünkben . Ez 25-30 nagyon meredek és ilyen esetben mást kellene nézni . Ráadásul a gyerek csak jövőre érkezne és a PL nem mindenkinek fekszik rögtön idő kell mire felveszik a ritmust nagyon sok esetben . Könnyen megeshet a csirkékkel is , hogy eltelhet 2-3 év is mire kiderül , hogy jó vásárt csináltak , csak hát nekik ez belefér .

Szólj hozzá