web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Koscielny megtagadta a felkészülést

  • Koscielny megtagadta a felkészülést

    Nem akar Amerikába utazni a francia védőRendkívüli közleményben tudatta az Arsenal, hogy Laurent Koscielny visszautasította a kerettagságot a klub Egyesült Államokbeli túrájára.

Az Arsenal csütörtökön indul a tengerentúlra, és érthető módon számítottak volna a csapatkapitányukra. A közlemény alapján Koscielny nem kíván utazni, ami ütközik a klub utasításaival.

Brit lapértesülések szerint Koscielny több ajánlattal is rendelkezik,elsősorban Franciaországból, de ezek csak akkor lennének érvényesek, ha a védővel szerződést bontana az Arsenal, és így ingyen igazolhatóvá válna.

Az Arsenal viszont visszautasította Koscielny kérését, amire a védő úgy döntött, hogy nem utazik el a kerettel az Egyesült Államokba, a felkészülési túrára. A 33 éves védő valóban nem volt a csütörtök délben induló repülőgépen. A L'Equipe szerint az Arsenal körülbeül 10 millió eurót kérne Koscielny-ért, az érdeklődő klubok - leginkább a Bordeaux - nem is zárkózik el az átigazolási díj fizetésétől, de ennyit nem hajlandók adni.

A klub fegyelmi eljárást indított Koscielny ellen, és arra kérték a játékost, hogy folytassa az edzésmunkálatokat a colney-i edzőközpontban, máskülönben szerződésszegésnek tekintik a védő húzását.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(47)

JACKOXI

Az a "baj" Evertonnal a mi szempontunkból, hogy balszélső.

Jul 14. 12:01

TitiHenry226

Tiernyert ment egy ujabb 25 millios ajanlat, ha lehet hinni a hireknek. Meg ez a Dani Alves ingyen erdekes pletykanak tunik, de nem hiszem h ide jonne. Pedig nem artana egy jobb hatved is.

Evertonos pletyka is elokerult 20 misiert ujra, de ot se viszik el 50 alatt az tuti ilyen copa utan.

Jul 14. 11:20

Roszko

Annyiba tartom őt jobbnak , hogy a srác évek óta a,felnőtt futballba erősködött , tavaly meg már alapemberré tudott előre lépni . Szembe Saliba fél szezonjával . Mellesleg ugyan azok állitják róla , hogy tehetség mint akik Salibárol és ő már idén csatlakozhatott volna . Az ő Lyonba igazolását meg ne becsméreljük le , mert tudjuk mi a franciák politikája , kereskednek a játékosokkal és csak úgy nem vesznek meg senkit . Szerintem pont , hogy leigazolták , igazolója azt mekkora potenciál lakozik a srácba . Az , hogy Olajos csapatok miért nem nyultak rá ,elég csak megnézni kiket vesznek . Többnyire olyan játékosokat akik konstans jó teljesítményt produkáltak a csapataiknál . Anderson ha nem reked meg 2-3 év múlva már top csapatok célkeresztjében lehet . Anyagi részéhez meg annyit fűznék hozzá , hogy mindegy hány részletbe fizetjük ki az 25 lesz !!! Jövőre tülök -10 Saliba -20 és neki megyünk a szezonnak Mustafival .

Jul 13. 11:56

JACKOXI

Miből gondolod, hogy Andersen olyan jó? Nem lehet, hogy akkor nem a Lyon vitte volna el? Miért nem kellett egy igazán nagy csapatnak sem? Saliba 5 évvel fiatalabb, alighanem többre viheti, mint a dán. Az az 5-ös fogat ami felsoroltál helytálló, kivéve Gundeouzit. A többiek már valóban bizonyított mondhatni klasszisok, de Matteo egyenlőre egy ígéret, aki szinte semmilyen befolyással nem bír a csapat játékára. Az meg hogy mennyire meredek a 25... Hát idén ebből kb. 5-öt fizettünk volna ki (ez mondjuk Ospina ára, képletes összeg), és ki tudja ha jövőre meg lenne a BL, még az a +20 annyira nem vágna a földhöz, és Saliba is sokat fejlődhetne még ebben az 1 évben, amíg kölcsönben szerepel.

Jul 12. 23:29

Roszko

25 millióból azért már lehet vásárolni . Azért azt tegyük tisztiába , hogy Salibának nincs kivásárlási ára és a piaci értékének a dupláját kérik . 25-ért már olyan játékosokat lehet venni akik már igazolták a tehetségüket . Torreira a Sampba már bizonyított és az Olasz liga egyik leg eredményesebb szűrője volt és annyiba fájt mint most Saliba , de pl ugyan ez a kategória Andersen a Lyon köszönte is szépen 20 misi , vagy Wijnaldum szintén ennyibe került de lehetne sorolni . Ha meg az ilyen még ismeretlen tehetségeket nézem Guenduzi, Robertson ,Kante, Azpilicueta,Mahrez és lehetne sorolni bagért kerültek a PL-be pár milliókért hozták őket és Saliba is ez a kategória legalábbis én igy gondolom . Persze az olajos csapatok erőből megoldanak mindent , mert náluk van pénz . De mi akik egy évben kapnak 70-80 milliót már sírnak örömünkben . Ez 25-30 nagyon meredek és ilyen esetben mást kellene nézni . Ráadásul a gyerek csak jövőre érkezne és a PL nem mindenkinek fekszik rögtön idő kell mire felveszik a ritmust nagyon sok esetben . Könnyen megeshet a csirkékkel is , hogy eltelhet 2-3 év is mire kiderül , hogy jó vásárt csináltak , csak hát nekik ez belefér .

Jul 12. 22:55

JACKOXI

Csak az a baj, hogy többnyire a fix teljesítmény nem 25, hanem a duplája. Bár hozzátenném, hogy a jelenlegi védelmünkbe nem vagyok biztos, hogy akár egy tehetségesebb 20 éves védő ne jelentene erősítést, ha az tényleg tehetséges. Gondolok itt pl. Upamecanora, aki szintén 20 esztendős, de meggyőződésem, hogy ha idejönne, igen hamar a legjobb hátvédünké válna. Tavaly idehoztuk Sokratist, mint már bizonyított játékos, nem rossz, de szintet lépni nem tudtunk vele. Ugyanakkor ha sikerülne lecsapni egy tényleg magasan jegyzett fiatal védőre, az bizony akár hozhatná azt a plusz pár pontot, ami döntő is lehet.És hosszútávon akár további távlatokat is nyithat. Rózsásabb lenne egyébiránt a helyzet, ha Holding nem dől ki tavaly, talán azóta már bebetonozta volna magát a kezdőbe, de így megint fene tudja, hogy tér majd vissza ő is.

Jul 12. 22:13

Roszko

Másképpen fogalmazok mert amit írsz azt adom . A francia suli eléggé termelékeny . Mondhatani nagyhatalom . Viszont és ez a lényeg nagy a szorás . Minden évben van sok fiatal aki felhívja magára a figyelmet . Minden évben elég szép lista jön össze . Ennek ellenére 1-2 játékos fut be olyan karriert amit mi elképzelünk Salibának . A srác fél szezont játszott ahol jó volt egy fiatalhoz képest . Na most , hogy stílusos legyek Mustafinak is volt már jó fél éve . 25 millió a potenciálnak szól , nem az aktuális teljesítmények . Na most egy Tottenham ahol kiváló a védelem , van játék , van BL van minden , vagy Pool ...ect csapatok megtehetik , hogy befektetnek . Ellenben mi akik 50+ gólt kapnak , minden egy katyfasz , ahol még mindig a legjobb védő a veterán Kosi , ne potenciált vegyen hanem egy fix teljesítményt . Luxusnak tartom nem mellesleg pusztán befektetésnek ami majd hasznot hoz , egy későbbi eladás alkalmával . Sokan fiatalitást egy épitkezés részének tartják , én pedig sima kereskedésnek .

Jul 12. 21:36

JACKOXI

Persze, mindig lesznek besült tehetségek, de nézzük már meg tényleg mennyi remek francia védő van, akik közül a legidősebbek is 25-26 évesek. Varane, Umtiti, Lenglet, Lucas Hernandez, Kimpembe, Laporte, Upamecano, Konaté... De közben már kopogtat a még újabb generáció, lásd Saliba, de a Marseilleben is ott van Kamara, vagy a Nizzában Sarr, akiket szintén nagyon emlegetnek mostanában, mint a 20 év alattiak zászlóvivői. Mutass még egy nemzetet, ahol ennyi jó fiatal védő van. Ha hihetünk a sormintának, valószínűleg Salibából sem kutyaütő lesz, mi meg épp átengedjük a Spursnek.

Jul 12. 19:43

Roszko

JACKOXI tudom , nem is konkrétan rád akartam kötni, hanem álltalánoságba mondtam , hogy tudom , hogy tehetségnek tartják . A srácba meg azért kételkedem mert , új Varaneból kb ő a 10-ik . Ahogy van már vagy 50 új Messi ,Henry is ...etc . A mai fociban 25 millió nem sok , de ettől függetlenül nem dobálják ész nélkül és a mi esetünben komoly összeg . A srácról egészen májusig senki nem tudta , hogy él . Mi általunk kapott hírverést , hogy mit szerencsétlenkedünk vele. Az meg hogy részletekbe vagy egybe fizetjük az ár szempontjából teljesen mindegy . Csak mondom , hogy anno Sonogot is a franciák baromi nagy reménységnek tartották , aztán megrekedt . 10/1-2 aki be is válik . Sorolhatnánk a besült tehetségeket bármelyik csapatnál.

Jul 12. 17:08

JACKOXI

Roszko: Mondom még egyszer, hogy nem ismerem a tagot, tehát nem a levegőbe akarok okoskodni, de miből gondolod, hogy nem ér ennyit? 25-30 millió a mai futballban gyakorlatilag aprópénz, és idén nem is kellett volna csak a vételár töredékét kifizetni. Még pallérozódhatott volna a francia élvonalban 1 évet, ami azért annyira nem rossz ómen egy 18 éves belső védőnél. Az új Varanenak tartják, akkor csak tudhat valamit. Meg lehet egyébként nézni milyen huszonpár éves, vagy az alatti francia belső védők játszanak TOP-bajnokságok TOP-csapataiban. Egyébként Varane is pontosan ennyi idős volt, amikor lecsapott rá a Real. Csak nehogy ő is felkerüljön arra a listára, akit 5-10 év múlva úgy emlegetnek majd, hogy na újabb klasszis, akit majdnem leigazolt az Arsenal...

Jul 12. 16:39

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért

 Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért A francia védő egyelőre maradna a Saint-Etienne-nél

Átigazolási hírfolyam - 2019 nyár

 Átigazolási hírfolyam - 2019 nyár Az angol klubok a szezon kezdetéig tudnak új játékosokat regisztrálni

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook