web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Sajtó: Nincs ajánlat Alexisért

  • Sajtó: Nincs ajánlat Alexisért

    A Manchester City egyedül maradhat a játékosért vívott harcbanA BBC Sports megbízható újságírója, David Ornstein szerint továbbra is megoldatlan Alexis Sanchez helyzete az Arsenalnál, akiért egyelőre nem érkezett ajánlat egyetlen klubtól sem.

Sajtóhírek szerint az Arsenal nyári átigazolási terveiben nagy szerepet játszik, hogy mihamarabb eldőljön a klub két kulcsjátékosának, Alexis Sancheznek és Mesut Özil sorsa. A csapat mindkét sztárral hosszabbítani akarna, azonban amíg a nyaralásából nemsokára visszatérő Özillel hamarosan újra megindulhatnak a tárgyalások, addig Alexis csak a hamarosan befejeződő Konföderációs Kupa után indul vakációra.

Az elmúlt hetekben Arséne Wenger többször is hangoztatta, hogy nem akarja elengedni Alexiséket a nyár folyamán, és megkockáztatja, hogy ha nem hosszabbítanak hamarosan szerződést a szóban forgó játékosok, akkor 2018 nyarán ingyen távozhatnak. A francia menedzser ugyanakkor hozzátette, ez az elgondolás változhat, ha egyrészt sikerül megfelelő játékosokkal pótolni őket, másrészt ha a játékos mindenáron váltani akar.

Néhány hete a chilei sajtóban jelentek meg olyan hírek, miszerint Alexis menedzsere, Fernardo Felichevich Németországban járt, hogy a Bayern Münchennel egyeztessen, ám azóta német források azt állították: még a Bayernnél is irreálisnak tartották Alexis fizetési igényét és a klub nem szeretne 50 millió eurót fizetni egy olyan játékosért, akit jövőre adott esetben ingyen is le lehetne igazolni. A Bayern esetleges kiszállásával egyedül maradhat a Manchester City a játékosért vívott harcban, Pep Guardiolával pedig már korábban dolgozhatott már együtt a chile-i. 

Az Arsenal a hírek szerint 260 ezer fontos heti fizetést ajánlott Alexiséknek, további 20%-os emeléssel abban az esetben, ha a klub jövőre visszatér a Bajnokok Ligájába. Alexis és ügynöke részéről egyelőre nem érkezett válasz. Német források úgy tudják, Wenger közvetlenül a Konföderációs Kupa végét követően le akar ülni a támadóval, hogy legalább egy esetleges elképzelése legyen arról, mihez akar kezdeni a játékos a nyár folyamán.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(42)

Fabregas0490

egyedűl Sanchez az aki necces de aztán a nagy titkolódzás végén kijeneti hogy kupákat akar nyerni a csapattal és ezért még jobban fog küzdeni mint eddig meg stb és marad LOL
Szerintem aztán majd kiderűl cheese

Jul 01. 11:15

Feri10

Özil biztosan marad, nem akadtak komoly kérői, és én úgy veszem le hogy szeret itt focizni. Igazából Wenger hosszabbítását várták elvileg. Sancheznél nem lehet levonni nagy következtetéseket, ahhoz ismerni kéne milyen ember ő. (Ilyen nem tudom meg nem árulom el nyialtkzoat után)

Jul 01. 08:49

arsenal kid

Miből gondolod, hogy maradni fognak? Nem tudom,nekem Sanchez nyilatkozatából az jön le, hogy megy. Ha maradni akarna akkor nem ködösítene, meg várna a válasszal a Könföderációs kupa végéig. De azért még bízom a maradásában, jó lenne együtt tartani a csapatot.

Jul 01. 07:46

Fabregas0490

akkor helyesbítek
Wengeren múlik illetve dönti el hogy kit akar idehozni
viszont a többit már az adott játékos csapatával és maga a játékossal kell elintézni ( meg kell egyezni a csapattal és a játékossal is aztán egy orvosi vizsgálat és már jöhet is )

Jul 01. 07:30

Fabregas0490

Ha minden igaz akkor Özil és Sanchez is maradni fog bár szerintem mindegy hogy mennyit hosszabít a Chilei majd ha lesz egy olyan szezon megint ami nem úgy sikerűl úgyis el fog menni valószínüleg

Jul 01. 07:23

Feri10

Nem csak Wengeren múlik ki jön, ki megy. Selejtet akarod kiszórni, ott van Walcott pl. Itt van 11 éve és eddig a kutyának se kellett, most van kb először hír róla hogy viszi a Westham. Alexandert szerintem hétfőn bejelentik, Mahrezre is van bőven esélyünk. Annyira nem vagyunk rossz helyzetbe a nyáron, ahhoz képest hogy nem lesz BL.

Jul 01. 07:23

Fabregas0490

hátnem bánnám ha Manolast inkább a Zenit venné meg aztán jövőre elhozhatnánk onnan vagy akár most megvennénk ! Nagyon jó védő és jelenleg aki úgy fiatalabb és jó védő nem is nagyon van ! Ez a K.Koulibaly még aki jó védő meg De Vrij de rajtuk kívűl akik még jók lennének mind olyan áron vannak amiket mi nem fogunk kiperkálni ( pl a már említett Van Dijk )
Na most még ugye itt van ez a Lacazette dolog... Nem értem Wenger miért az olcsóbb opciót választja megint ! Ha olyan csapatot akar összehozni aki képes nagyobb kupákért küzdeni és ott is lenni akkor ide komolyabb emberek kellenek
Az már egy másik kérdés hogy nem igazán akar idejönni nagyobb név illetve ha ajánlatot is teszünk valakiért azt vissza is dobják ! Még mindíg nem értem miért nem most erősítünk komolyabban mikor ott egy EL és meglehetne nyerni ( mint a Man Utd ) és akár mellette ha nem is nyerünk PL-t legalább ott lenni a dobogón ! Itt lehetne a lehetőség kiszórni azokat akik nem teljesítettek jól aztán helyükre hozni olyanokat akikkel előrébb léphetünk na meg persze fiatalokat be is lehetne építeni ha már van utánpótlás ! Most nem lehet kifogás mert pénz van és merítési lehetőség is szóval márcsak Wengeren múlik minden !

Jul 01. 07:03

Joci89

Lacazette jön !

Jul 01. 00:30

Touré 5

Gianluca Di Marzio szerint érdeklődünk a Nice balhátvédje, Dalbert iránt.

Chris Willock a Benfica játékosa lett.

Jul 01. 00:05

csabigunner

A Lyon igazolt egy csatárt a Madridtól... smile

Jun 30. 22:34

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért

 Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért A francia védő egyelőre maradna a Saint-Etienne-nél

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook