web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Élénkül az érdeklődés Mahrez-ért

  • Élénkül az érdeklődés Mahrez-ért

    Ajánlat még nem érkezett az algériai szélsőértEgyelőre megalapozatlannak tűnnek azok a spekulációk, miszerint az Arsenal előrehaladott tárgyalásban van Riyad Mahrez átigazolásáért, azonban megbízható sajtóértesülések szerint Arséne Wenger komolyan figyeli az algériai játékos helyzetét, és akár napokon belül ajánlatot is tehet a Leicester játékosáért.

Vasárnap egy szabadúszó újságíró, Dale O'Donnell írta azt a Twitterén, hogy az Arsenal ezen a héten be fogja jelenti Mahrez-t. Ugyancsak O'Donnell állítását támasztotta alá a nem túl megbízható forrás, olasz CalcioMercato és egy algériai újságíró, aki azt tweetelte, Mahrez megszakította a nyaralását szülőhazájában, hogy egy potenciális átigazolási ügyről egyeztessen Angliában.

A legtöbb mértékadó forrás szerint azonban nincs ennyire előrehaladott állapotban az ügy, noha az Arsenal kétségtelenül figyeli Mahrez sorsát. A 2016-os bajnokcsapat tekintetében járatos Leicester Mercury szerint az Ágyúsok maximum csak érdeklődnek Mahrez-t illetően, és semmilyen ajánlatot nem nyújtottak be, továbbá sanszos, hogy a szélső a jelenlegi csapatánál kezdi meg az előszezont. Ugyancsak ezt a hírt támasztotta alá Nabil Djellit, a France Football francia újságírója, aki tavaly nagyon pontosan tudósított a játékos helyzetéről.

Mahrez májusban, nyílt levélben fejezte ki, hogy idén nyáron szeretne eligazolni a Leicester-től egy új kihívás reményében. A szélső kifejtette: tavaly úgy állapodott meg az új szerződését illetően a Rókákkal, hogy a csapat vezetősége idén el fogja engedni őt egy olyan klubhoz, amelyik kifizeti a megfelelő vételárat érte.

Megbízható hírek szerint az Arsenal elsődleges célpontja a bal szélső posztjára Thomas Lemar lenne, akiért a csapat a múlt héten már ajánlatot is tett, ugyanakkor azt a Monaco elutasította. Francia források szerint a tavalyi bajnokcsapat mindent megtesz annak érdekében, hogy megtartsa Kylian Mbappé-t, és állítólag a klub orosz tulajdonosai megígérték a tehetségnek, hogy Bakayoko és Bernardo Silva eladását követően senki nem fog már távozni a csapattól ezen a nyáron, köztük Lemar sem.

Az átigazolási listán vélhetően Mahrez áll a második helyen Lemar mögött, Wenger a közelmúltban már tett arra utalást, hogy akár ajánlatot is tehet majd a 26 éves szélsőért a nyáron.

"Úgy gondolom, Riyad-nak, csakúgy, mint mindenki másnak, hatalmas érdeme volt abban, hogy a Leicester 2016-ban bajnok lett. A tavalyi egy kicsit más szezon volt a számára is, de ez nem von le semmit a képességeiből. Hogy ajánlatot tettünk-e érte? Nem. Még nem. A 'még nem' azt jelenti, hogy lehet, hogy később fogunk, de lehet, hogy nem." - mondta Wenger a Bein Sportsnak még június elején.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(53)

ADEBAYOR25

Köszönöm a választ! Santi kidőlésével nőtt az esélye hogy valamelyikőjüket leigazoljuk gondolom. Ki iránt van/lehet a legnagyobb érdeklődés?

Jul 05. 06:33

Athlon

Jean Seri, Jorginho (Napoli), most a beinsports be dobta Pjanicot (ez nem valószínű), Ceballos , Fornals (Malaga).

Jul 04. 22:06

ADEBAYOR25

Athlon! CM posztra ki esélyes, mert arról nem nagyon vannak hírek?

Jul 04. 21:12

Aron21

Jah, király. Ez nekem nem tűnt fel. :D

Jul 04. 19:53

Athlon

Ezért akarunk még CM-t is igazolni...

Jul 04. 19:32

Aron21

Athlon, világos hogyha Xhaka magára van hagyatva két védővel, akkor nagyon nagy gondba tudunk kerülni a kontráknál. A 4 védős rendszer vele és Ramseyvel a túlbiztosítottság ellentéte. Persze ezért kéne jó érzékkel váltogatni a kettőt. Illetve én a legrosszabb időszakunkban próbálgatott és emiatt valószínűleg teljesen kukába dobott 4-3-3at se felejteném el.

Jul 04. 18:06

Athlon

Wenger egy nyilatkozatában utalt arra, hogy visszaválthatunk a négy védős rendszere. Szerintem egy kicsit túlbiztosított lenne a háromvédős felállás...

Jul 04. 17:55

James

Tavaly 3M-ért ment volna, csak nem fogadta el a fizetést, többet akart mint itt, aztán volt olyan hír, hogy akár ingyen is mehet, legalább a fizetése lejön, ami 1M, és úgy adhattak volna neki több fizetést, de végül mást választottak helyette.
Amilyen teljesítményt itt nyújtott, jó ha ingyen megszabadulunk tőle, remélhetőleg már csak 1 éve van hátra neki is.
Aztán elmegy a Citybe és kiszorítja Alvest.

Jul 04. 17:37

Aron21

Welbz, hát jó kérdés. Én reménykedem a 3 védős felállásban, mert itt sikerült megtalálni azt, hogy Alexis és Özil szabadsága mellett Ramsey is szabadon rohangálhasson és Xhaka mögött is maradjon 3 biztosító ember, ráadásul szélessége is van a csapatnak. Tekintve, hogy Wenger az egyéniségekre épít, nem tudom elképzelni, hogy ezt miért vetné el. Na persze azon kívül, hogy nehezen mozog benne. Tavasszal is láthattuk, hogy ha égett a ház akkor azonnal visszaállt 4 védősre.

Egy ideális világban persze ellenféltől függően lehetne váltogatni a 3-4-3at és a 4-2-3-1et, de nem hiszem, hogy ez egy ideális világ.

A másik, hogy 4-2-3-1ben is ott van Özil, Sanchez, Iwobi, ha kell Ramsey és Ox vagy akár Welbeck is, Walcottal együtt. Közülük szerintem max egy fog elmenni, az is Ox lesz vagy Walcott, de ők nagyon nem Mahrez posztja, nem az algériaival kéne őket pótolni. Ezért én sehova nem tudom hova tenni ezt, hogy támadó középpályást keresünk. Lemart még megértem, mert Wenger valószínűleg belevan esve a játékába, ahogy anno Özilébe is belevolt, de na.

Gyorsan hozzáteszem, hogy nem tüntetek ellenük, ha bő a keret az nekem csak jó, az már Wenger kellemes problémája, hogy ezt hogyan tegye össze. Viszont nem győzöm hangsúlyozni, hogy Ramsey mögé még mindig nincs emberünk a padra, egy Seri vagy Goretzka például nagyon jó lenne.

Jul 04. 17:31

welbz93

Aron, ha mondjuk jönne még Mahrez is és Alexis maradna, te milyen felállást képzelsz el?

Jul 04. 17:10

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook