Bár még kérdéses, hogy az éppen zajló válogatott szünet után hány Arsenal-játékos fog fitten visszatérni Londonba, a Daily Mirror értesülései szerint három régi hiányzó jó eséllyel visszatérhet majd a Liverpool elleni keretbe.

Az angol lap úgy tudja, Jack Wilshere, Mikel Arteta és Mathieu Debuchy ismét elkezdették a teljes körű edzéseket, így ők hárman akár majd játszhatnak is a jövő szombaton megrendezésre kerülő rangadón, amely kulcsfontosságú lehet a legjobb négy hely egyikért folyó küzdelemben.

Wilshere négy hónap után térhet vissza a pályára, az angol bokájából néhány hete egy pár csavart kellett kioperálni. Bár Arséne Wenger rutineljárásnak nevezte a beavatkozást, egyes hírek szerint a 23 éves középpályás visszatérését azért halogatta eddig a francia menedzser, nehogy Wilshere-t behívják az angol válogatottba.

A csapatkapitány Artetát szintén műteni kellett egy novemberi vádlisérülést követően, s Debuchy sem úszta meg az operációt - a francia védőnek a válla ugrott ki egy Stoke elleni bajnokin még januárban.

Hármójukon kívül akár még Alex Oxlade-Chamberlain is visszatérhet, az angol játékos combhajlítója a március eleji Manchester United elleni kupameccsen húzódott meg, de a szélső egyre fittebb állapotban van.

A Liverpool elleni derbihez kapcsolódik még, hogy Martin Skrtel biztosan nem játszhat majd a vendégeknél - a szlovák védőt visszamenőleg találták bűnösnek a legutóbbi, Manchester United elleni meccsük alkalmából, az angol szövetség illetékesei szerint Skrtel ugyanis szándékosan taposta meg a vetődő David de Geát a mérkőzésen. Skrtel hárommeccses eltiltást kapott, amely az Arsenal elleni meccstől lép érvénybe.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

9 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nem csak nekik, hanem mindenkinek púp a hátára ez most...
9 éve
Törölt felhasználó
Szerinted a németeket mennyire érdekli egy ilyen barátságos meccs a szezon közepén? Púp a hátukra..
9 éve
Törölt felhasználó
Örülök a visszatérőknek, de annak még jobban örülnék ha a válogatott meccseken senki nem sérülne meg...

Ja tegnap Lord Bendtner mesterhármast rúgott LOLOLOLOLOLOLOL
Podolski pedig 2-2-re mentette a németek seggét a totális égéstől...
9 éve
adamantiumot nekik jah...meg akkor már karmokat is, hogy kaszabolják az ellenfelet mert nem valami agresszívak néha...kicsit csunyám mondva ők a kóterban kapnák a szeretetet és nem adnák:DDD
9 éve
Törölt felhasználó
Azt kéne lassan megcsinálni a sérülékenyebb játékosokkal, mint Wolverine-nel. Az egész faszi csontjait kicserélni fémre, oszt' nincs több törés.

Szólj hozzá