Arséne Wenger a PSG elleni mérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján több játékos állapotával kapcsolatban is nyilatkozott.

Jó hír, hogy a Manchester United elleni meccsről a csapat egyetlen játékost sem veszített el. Noha Ramsey és Walcott csak az edzőteremben edzett kedden, várhatóan szerdán mindketten vállalják majd a játékot a PSG ellen.

További jó hír, hogy a Reading elleni ligakupa meccsen bokaszalag-sérülést szenvedett Lucas Perez jól halad a rehabilitációs programjával, a spanyol játékos már csatlakozhatott a könnyített edzésekhez.

Santi Cazorla visszatéréséről azonban továbbra sem tudott konkrétumokkal szolgálni Wenger. A középpályás Achilles-gyulladása továbbra sem múlik, a hírek szerint emiatt az Arsenal orvosai egy spanyol specialistához küldték Cazorlát. Wenger szerint a játékos sérülése javul, de amíg nem térhet vissza a teljes körű edzésekre, addig nehéz megjósolni a pontos visszatérési dátumot. A francia menedzser így csak a saját megérzéséről beszélt, szerinte két hét kell, amíg a játékos felépül, és további két hétre lesz szükség ahhoz, hogy Cazorla ismét meccsfitt legyen.

Wenger végül honfitársáról, Mathieu Debuchy-ről ejtett pár szót. A jobb hátvéd a múlt héten 70 percet játszhatott már az Arsenal U23-as bajnokiján az egyik túlkoros játékosként. Wenger közel állt ahhoz, hogy nevezze őt a PSG elleni keretbe, végül azonban úgy döntött, túl korai lenne a játékos számára egy ilyen intenzitású meccs.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

7 éve
Nem is rossz ez a kezdő, bár Xhakát vki helyére bezsúfoltam volna.
7 éve
Törölt felhasználó
Én imádkoztam anno, hogy Aurier ne hozzánk kerüljön (Elefántcsontpart miatta esett ki a VBről), de az amit ellenünk például bemutatott az egészen elképesztő volt. Hatalmas játékos lehetne, de ahogy JACKOXI is mondta, csak ő sokkal szebben: kibaszott hülye minden téren.
7 éve
De nagy csicska ez a Clattenburg...
7 éve
Törölt felhasználó
Lassan a 2. hely könnyebb ágnak tűnik, mint az első.
7 éve
Engem már az basz nagyon, hogy Xhakával ennyire óvatoskodunk. A Spurs ellen bizonyította, hogy a legkomolyabb csapatok ellen is nyugodtan lehet rá számítani, nem vágom miért a padot melegíti az esetek döntő többségében. A Xhaka-Ramsey középpályát tolni kéne ezerrel, mert ebben lehet a jövő De akár Elnenyvel is működhet a svájci. Ha a Párizs ellen is ezt a deffenzív, kibiztosított szart toljuk, én tökön szúrom magam.

Szólj hozzá