Az Arsenal csütörtökön hivatalosan is bejelentette, hogy egykori játékosuk, Jack Wilshere visszatér a klubhoz, hogy fizikálisan felkészüljön a futballkarrierje következő állomáshelyére, illetve hogy megcsinálja az edzői képesítését.

Mint szeptemberben írtuk: Wilshere azért szeretett volna visszatérni az Arsenalhoz, hogy folytatni tudja a félbeszakadt karrierjét, a 2020/21-es szezont követően lejárt a szerződése a legutóbbi klubjával, a Bournemouth-szal, azóta pedig nincs csapata.

Mikel Arteta menedzser azt is elárulta, miért döntöttek Wilshere visszatérése mellett.

"Mindössze segíteni akarunk Jack-nek fizikálisan és mentálisan, hogy újra csapatot tudjon találni." - mondta Arteta.

"Ráadásul az edzői képesítést is meg akarja csinálni, és minden segítséget meg akarunk neki adni, ami ehhez kell. Ezek az alapvető elképzelések, és nem kell azon spekulálni, hogy Jack játékosként is visszatér." - tette hozzá a spanyol.

"Nagyon örülök, hogy Jack visszatért a csapathoz. Leültem vele beszélgetni, hogy mire van szüksége, pontosan megértem, milyen időszakon megy keresztül, és mindenki egyetértett a klubnál, hogy segítenünk kell neki."

"Jack időnként az U23-as csapattal fog edzeni, alkalmanként pedig a felnőttekkel, mindemellett az edzői képesítést is csinálja."

"Jó lesz, hogy itt lesz Jack a kerettel, és tud segíteni a fiataloknak is. Tudom, mennyire nehéz egy ifistának, akinek  hosszú éveken keresztül bizonyítania kell, hogy szintet tudjon lépni, míg nem be tud törni a felnőtt keretbe. Ebben Jacknek óriási tapasztalata van, és sokat tud segíteni."

"Remélhetőleg fitt tud maradni ahhoz, hogy legyen lehetősége később játékosként is visszatérni valahol. Tudjuk, milyen sérülésekkel bajlódott a múltban, ilyen téren is tudjuk támogatni őt."

"Jack imádja az Arsenalt, idetartozik, és fordítva is hasonlóan gondolkodunk. Hiába töltött éveket távol tőlünk, az érzés továbbra is megvan és kölcsönös. Nagyon örülünk, hogy Jack visszatért, nagy része ő a klub történetének."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (99)

2 hónapja
😂😂😂😂
2 hónapja
sneijder ugyanez volt, gondolom nem mozog, de legalabb sokat eszik 😂
2 hónapja
Rzen a meccsen Pires is golt lott es Papa volt az edzo
2 hónapja
ez durva 😂😂 bárcsak lenne most egy hasonló balszélsőnk...
2 hónapja
Innen tiszta maradona.. :D :D
2 hónapja
Pepet el kene sozni vhogy a Newcastlenek
2 hónapja
Én se gondolnám, hogy vele nagyon előre lehet lépni...30-40ért simán továbbadnám bárkinek.
2 hónapja
Roweval es Sakaval kulon dolgoznak, hogy a befejezeseik jobbak legyenek, edzes kozben es utan is sokat gyakorolnak ezen, ezt maga Rowe nyilatkozta
2 hónapja
Elég jól muzsikáltak a válogatottban a játékosaink. Nuno Tavares gól + 2 gólpassz, de gólt gólt rúgott még Auba, Pepe, Partey és Smith-Rowe is. Van fent egy videó Tavares teljesítményéről, elég nagyot ment, rengeteg jó beadása és elfutása volt.
2 hónapja
Nem kevered Nuno Mendessel? :D
2 hónapja
Azért az u21-es Liechtenstein ellen nem annyira nem nehéz jól játszani valljuk meg.
2 hónapja
Ja ott.... Azért mondom, ő mióta lett felnőtt válogatott. :D
2 hónapja
Ettol meg bh-kent eleg szep teljesitmeny, ne vegyuk el tole, Rowe is az u21ben lott golt
2 hónapja
Ja persze szép teljesítmény, csak semennyire nem mérvadó. 11-0-ás meccsen egy BH is tud ilyen statokat hozni. Ettől még nem gondolnám, hogy több lehetőséget kellene neki adni, bár Tierney sem tündököl mostanában.
2 hónapja
DE senki nem mondta, hogy több lehetőséget kéne neki adni, Arsenalfan csak leírta, hogy mit művelt, és, hogy azon a meccsen nagyon jól játszott.
2 hónapja
Neked szövegértelmezési gondjaid vannak. Annyi volt csupán a célom, hogy árnyaljam Arsenalfan kommentjét Tavares teljesítményével kapcsolatosan.
2 hónapja
Egxaltalan nincs szovegertelmezesi gondom, senki nem irta, h Tierney ele kene h keruljon, Te meg azzal jossz, h nem erdemel tobb lehetoseget, megbamugy is miert kene arnyalni ezt a teljesitmenyt, mert csak az u21ben hozza ossze
2 hónapja
Talán azért, mert egy szaros Liechtenstein ellen játzszottak. :DDDDD Mindegy én ezt itt befejeztem.
2 hónapja
Azeez az u20as valogatottban megint nem kis golt lott es egy asszisztot is kiosztott. Jo lett volna Champoba kolcsonadni nem a 3. ligaba
2 hónapja
Látod, még ehhez is béna a csapat, hogy jó helyre adja kölcsön a játékosokat és jó feltételeket harcoljanak ki nekik.
2 hónapja
😂 ok, neked mar mind1 mit csinal a csapat, az ugyis csak szar lehet
2 hónapja
Most miért nem igaz ? A többiek miért tudják olyan helyre kölcsön adni az ifiket, ahol rendszeresen tudnak játszani? A csapatnál tudnak eladni? Nem. Igazolni, jól és gyorsan? Nem. Edző kiválasztása? Nem.
2 hónapja
persze csak nalunk szar minden, mashol meg kolbaszbol van a kerites
2 hónapja
Azért Matemnek abban igaza van, hogy ez eddig egy újabb szar kölcsön. 58 percet játszott csak. Azért pl. a Chelsea-nél rengeteg pozitív példa van, hogyan is kéne ezt csinálni, persze ott nagyobb a merítési lehetőségük is, de akkor is. Legalább lehetne a szerződésben kötelező minimum perc szám, meet így semmi értelme.
2 hónapja
ebben igazat adok, de Azeez ha minden igaz azert kerult a 3. ligaba, h erosodjon es ne az ifik kozt jatszzon.
2 hónapja
Saliba, Gendu, Mavropanos Will egy jó kölcsön után most adtuk el. Torreira is jatszik. Mondjátok már hasonlót pls.
2 hónapja
Akkor tegyük hozzá azt , nálunk sok homegrown játszik is .

Szólj hozzá