Jack Wilshere a Sky Sportsnak adott nyilatkozatában elárulta, napokon belül le fog ülni tárgyalni az Arsenallal, hogy visszatérhessen a csapathoz edzeni.

Az angol játékos nemrégiben adott egy mélyinterjút a The Athletic újságírójának, David Ornsteinnek, amelyben sajnálatát fejezte ki, mennyire vakvágányra került a karrierje, hogy jelenleg nincs csapata, és erről a saját gyerekei is sűrűn faggatják.

Mikel Artetát a mélyinterjú megjelenése után egyből megkérdezték az ügyről, mire a spanyol edző úgy felelt, az Arsenal ajtaja mindig nyitva lesz Wilshere előtt - most pedig realizálódhat az angol játékos visszatérése.

"Nagyon szerettem Mikel Artetával játszani a pályán. Nagyon örülök, hogy azt mondta, hogy a csapat ajtaja nyitva áll előttem." - mondta Wilshere, aki legutóbb az olasz másodosztályban szereplő Como csapatával gyakorolt, de a klub nem tudta őt leigazolni, mert a középpályás a nemzetisége és a Brexit miatt immáron nem-EU-s játékosnak számít.

"Azt gondolom, hogy az egész csak segíthet nekem. Nagyon szeretnék ilyen világklasszis játékosok körében lenni és velük edzeni. Biztos vagyok abban, hogy napokon belül lesz megbeszélésem a klub valamelyik vezetőjével." 

Wilshere 2008 és 2018 között volt az Arsenal játékosa, a klub egyik óriási ígéretének tűnt, ám a berobbanó szezonját követő sérülések keresztülhúzták a középpályás számításait, és egyre kevesebb lehetőséghez jutott a felnőtt keretben.

Wilshere 2018-ban a West Ham United játékosa volt, de a felek közös megegyezéssel idő előtt szerződést bontottak. Az angol 2021 januárjában a Bournemouthhoz került egy rövidtávú szerződés keretein belül, de az akkori szezon végén lejáró szerződést nem újították meg. Wilshere-nek azóta nincsen csapata.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

3 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
azèrt jò volna ez az intertoto kupa. lenne meccs legalàbb a fiatalol politano meg wilshere el bohockodnanak. döntö/elödöntö roma màs nagy kutya nincs is bent.
3 éve
szerintem nem go. nd, h az kimaradt, lehet bizonyitani, heti 1 meccs van, oda kell rakni magukat azon az 1en. Wimbledon ellen ott lehet Patino
3 éve
Haller 4 gol a portugal bajnok Sportignak
Nkunku 3 gol az angol bajnok Citynek
A csodatrio MMN pedig nem tudott meg csak golt sem loni a Bruggenak.
3 éve
Mindkettő jöhetett volna ide.
3 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
haller 27 de ha sèrülès mentes lesz ès igy nyomja targetmannak erdemes lesz figyelni. Nkunku meg egyèrtelmü ha emri elhozzta vna...
3 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
lehet nincsenek cazorlak rosickyk hlebek nasrikok a keretben de nèzem a dortmundott makukou bellingham vagy akàmelyik ifi bevàlalja az 1v1 megkerülös csel stb. Nàlunk ezeket a vàratlan közönsèg szorakoztato dolgokat tiltja arteta??? martinelli saka simàn kèpes lenne egy egy ilyenre.
3 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Faszkalap soher besiktas sajnàlta alovèt a neny&kolas duora igy jàrtak. Viccet fèlre tolva, egyik nap ezt mondtam chelsea drukker havercsotànynak hogy 1 èv ès Bellingham lesz a legjobb/èrtèkesebb angol jàtèkos nem àm kèny meg grelish. A grvanberch/lokonga/camavinga/bellingham tini hullàmbòl mi a belgàt kaptuk el. Mind a 4 vilàg elit lesz szal jòt hùztunk talàn a legkönnyebben megszerezhetöre csaptunk le.
3 éve
Sport Bild szerint Leno két meccsnapi pihenőt kapott, de a Spurs ellen már Ő lesz a kapuban

Szólj hozzá