Minden terv szerint halad a világbajnoki döntőben résztvevő német játékosok visszatérésével, mondta Arséne Wenger az angol szuperkupát megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján.

Mesut Özil, Per Mertesacker és Lukas Podolski jövő hétfőn térnek vissza az Arsenal londoni edzőközpontjába, hogy bő egyhónapos lemaradással ők is elkezdjék a felkészülést a hamarosan kezdődő klubidényre.

Wenger azt is megerősítette, hogy a németek várhatóan még az első bajnoki meccsről is lemaradnak.

Nem ideális a helyzet, de a döntő július 13-án volt, azt követően pedig az ünnepléssel veszítettünk néhány értékes napot. - mondta Wenger.

 

Az angol idényt követően még további hét meccsen játszottak a világbajnokságon. Ilyen téren már van tapasztalatunk. Mentálisan nem egyszerű egy világbajnokságot követően azonnal formába jönni.

 

Két választásunk van: vagy erőltetjük a visszatérésüket és akkor kiesnek októberben, vagy fokozatosan hozzuk őket szintre.

 

Egyéni programmal fognak felkészülni, szóval a visszatérésüket követően hamarosan már játékra is jelentkezhetnek majd.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

10 éve
Törölt felhasználó
A németek nélkül is menne,de a legerősebb összeállítással,vagy közel a legerősebbel fogunk kiállni,mert kötelező a B.l. részvétel.
10 éve
bojan: Azért nem kell úgy beszélni, mintha a németek nélkül nem lenne kötelező simán elintézni a félholdasokat...
10 éve
Törölt felhasználó
A Besiktas elleni meccs életbevágóan fontos a klub számára.Özil és Merte már biztosan ott lesznek a kezdők között,szerintem.
10 éve
Nasri0220: A németek hétfőn kezdik meg a felkészülést, a visszavágón már biztosan lesznek, az első meccsen pedig... Hát, nem tudom...
10 éve
Törölt felhasználó
Arsenalfan25! Azám! Idén csak második kalaposak leszünk? ....Vagy pont beférünk nyolcadiknak? :roll:
Talán, igen: me' a Valencia is kiesik előlünk.... Pfűű, de mák ;)

Szólj hozzá