Érdemi megegyezés született Mesut Özil és az Arsenal között a játékos jelenlegi szerződésének felbontásáról - írta szombaton a The Athletic újságírója, David Ornstein.

A német játékos március óta nem játszott Mikel Arteta csapatában, annak ellenére, hogy a baszk tréner a kinevezését követően megadta a bizalmat az irányítónak. Arteta az egyik közelmúltbéli interjújában elmondta, mindig fair és igazságos volt Özillel szemben, ám a középpályás végül mégis kiszorult a tervei közül.

Özil 2013 nyarán igazolt a Real Madridtól az Arsenalba akkori klubrekord, 42,5 millió fontos kivásárlási árért, és három FA-Kupához segítette hozzá a londoniakat. A jelenlegi szerződése idén nyárig tartott volna, ám a hírek szerint a felek megegyeztek, hogy ezt közös megegyezéssel felbontják.

A játékos így szabadúszóvá válik, és a napokban véglegesülhet a leigazolása a török Fenerbahce együtteséhez.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (185)

5 hónapja
én nagyon remélem,hogy olyan középpályást keresünk aki tud futni mint a nyúl labdaval meg labda nélkül is,Arteta taktikájában olyan ember szerepelhet,kíváncsi vagyok remelem nem valami kiégett szart hozunk ide
5 hónapja
Én is így vagyok ezzel. Willian egy dologra volt jó, megmutatta, hogy felesleges öreg kiégett játékosokat idehozni. Remélem, ő volt az utolsó, aki idejött.
5 hónapja
Üdv mindenkinek! Valaki tudja, hogy a bérek a klubnál, hogy vannak? Van olyan oldal ahol hozzávetőlegesen tudják és csináltak listát?
5 hónapja
nezd meg fm -ben...az tobbe kevesbe korrekt
5 hónapja
Szánalmas hogy Özil-ről még mindig nincs semmi az Arsenal hivatalos oldalán...
5 hónapja
Az lesz a vicc kategória, ha megbukik az orvosin 😂
5 hónapja
Sokratis esete is vicc...ahelyett, hogy kapnánk érte egy kis pénzt inkább szerződést bontunk vele és ingyen távozik. Hogy a faszomba lehet így üzletelni? Mutassatok már nekem mégegy csapatot aki ennyi játékosától ingyen vált meg az utóbbi években. Nevetséges
5 hónapja
Valószínüleg senki nem fizetné ki az érte kért minimális összeget, főleg úgy, hogy van egy fizetése, amit szeretne megtartani, így inkább ülne még fél évig a fenekén, és felvenné a pénzt, viszont Ő legalább szinten tartás végett edzett és játszott is az ifiknél. Szerződés bontással viszont, már nem kell utalni neki a fizut, aztán, hogy Ő és az ügynöke mit tudnak kihozni egy masik klubbal szabadon igazolhatóként már nem számít nekünk. A lényeg, hogy Özil és az Ő fizetésével nem kevés lové szabadul fel, ami jól jöhet még aláírási, ügynöki pénzre és fizetésre is, ne adj isten még átigazolásra is.
5 hónapja
Igen ez annak a jele,h rettentoen alacsony minosegu jatekosokkal kell dolgozni egyutt az arsenalnal.Azt a minimalis parmilliot sem fizetne ki senki.Aki igen,mert erosites lenne,az meg nem tudja kifizetni a fizetesuket.Ergo,a klub jobban jar ha szerzodest bont,tobb penz marad a kasszaban.
5 hónapja
Kola,Sokratis,Ozil...rengeteg fizu felszabadult.Most kell okosan igazolni.en kizarolag max 22-23 evest hoznek.A szezonnak mar ugyis lőttek.Nem hoznak top korban levo jatekost sem. Talan a 24 a felso hatar
5 hónapja
-a +e
5 hónapja
Azért sem Özilt sem Papát nem mondanám kóklernek. Itt inkább a magas fizu a probléma, nem a tudásuk, mert egy nemzetközi szinten mért középcsapatba bőven elférnének, ahogy Özil el is ment a Fenerbe.
5 hónapja
Puig,Solomon,Bissouma az en kivansaglistam.
5 hónapja
Sokratissal kozos megegyezes alapjan felbontottuk a szerzodest
5 hónapja
Akkor most már lehet az érkezőkre koncentrálni.
5 hónapja
Még Runnarson és Mustafi maradt, akinek takarodnia kell.
5 hónapja
A kapus nem fog elmenni, szerintem még kölcsön se nagyon fogjuk tudni adni, ráadásul akkor kell hozni valakit. Nem értem, mi a francnak kellett egy ilyet idehozni. Poom jut eszembe róla, ő is kb ilyesmi igazolás volt sok-sok évvel ezelőtt.

Szólj hozzá