Az Arsenal két döntetennel kezdte a 2012/13-as szezont, ami Mikel Arteta szerint nem elég jó az ágyúsok számára.

A spanyol játékos a tegnapi nap folyamán is fontos szerepet töltött be az észak-londoniak középpályáján. Arteta szerint, ha nem tudnak feljebb lépni nem tudják megnyerni az angol bajnokságot.

Ez nem elég jó. Minden mérkőzésen be kell gyűjtenünk a három pontot, ha megakarjuk nyerni a trófeát. Elvégre ezért is vagyunk itt.

- árulta el a spanyol a Sky Sports-nak

Most nem sikerült, de úgy gondolom, hogy vannak azért pozitívumok, amire remélhetőleg majd tudunk építkezni a jövőben. A három pontot szerettük volna megszerezni. Tudtuk, hogy nehéz lesz itt, mivel nem könnyű pontokat szerezni.
Az első félidőben sokkal kreatívabbak voltunk. Volt néhány nagyon jó lehetőségünk, de ezeket kihagytuk. Ez történt az előző héten is. Ezt az eredményt kapod, ha nem szerzel gólt.
A csapat szervezettnek tűnik, kevés lehetőséget hagytunk az ellenfelünknek. Végülis az első két mérkőzés hasonlóan alakult. Az én szememben azonban ismételten két pontot vesztettünk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (39)

12 éve
arsenal1220: Igen, az nekem is naygon tetszett, idén is nagyon örülnék ha lenne.
12 éve
djourou20: Én a helyedbe úgy fogalmaztam volna, hogy nyugotabb vagyok, ha vermát látom a védelembe kosci mellett. ;)
12 éve
Aron21! Én még várnék vele.

A Milan ajánlatát elfogadta a Caen Niangért, aki szerint ez egy álom átigazolás! Tehát szerencsére egy újabb Cunt nem akadt a horgunkra, bármennyire is tehetséges!
12 éve
http://arsenalfan.hu/hirek/2011/08/31/utolso-ora-az-atigazolasi-piacon csinálhatnátok újra egy ilyen cikket így az utolsó pár napban! :)
12 éve
Törölt felhasználó
djourou20, tény, hogy 2 meccs nem számottevő, de Merte esetében most látványos fejlődést látunk, főleg úgy, hogy ugye az egész tavaszt kihagyta.

Szólj hozzá